وحید جان مودمهای ای دی اس ال همگی با آداپتور به به برق وصل میوند و بدون برق کار نمیکنند !
اگر میشه منظطورتان را دقیقتر بیان کنید ! و اگر از مودم خاصی استفاده میکنید که همچنین قابلیتی داره لطفا معرفی کنید !
وحید جان مودمهای ای دی اس ال همگی با آداپتور به به برق وصل میوند و بدون برق کار نمیکنند !
اگر میشه منظطورتان را دقیقتر بیان کنید ! و اگر از مودم خاصی استفاده میکنید که همچنین قابلیتی داره لطفا معرفی کنید !
منم از این یو اس بی قدیمی ها مد نظرم بود. این دوستمون مودمشون رو معرفی نکرده بودن. قطعا باید از این باشه که با یو اس بی بدون برق کار میکنه.
مصطفی جان ولی این مودم ایسوسی که من دارم فقط یو اس بی هستش یه دونه مودم اکسترنال دایال آپ ROBOTICS داشتم اون رو باید به برق میزدی ولی این مودم رو فک نکنم
چرا می گی فک نکنم ؟
با سلام
یکی از دوستان من هم دقیقا" همین مشکل شما رو داشت بعد از کلی رفت وآمد و صحبت تلفنی با شرکت گفتند ویستا مودم usbرا ساپورت نمیکنه و باید مودم دارای پورت Lan باشد تا وصل شود مودم را عوض کردند و قضیه حل شد.
مي شه جواب ما تازه كار ها رو هم بدين![]()
ببین من هم 520tدارم ماله من هم خیلی داغ می شه همون طوری که گفتی
همه مودم های D-linkهمینطوری اند فکر نکنم مشکلی براشون پیش بیاد.![]()
من هم 522t دارم , اونم داغ میشه ...
کلا فکر کنم مودمهای D-Link همشون اینجوری باشن ...
ولی مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت
این D-Link کلا با مودمهای دیگه فرق داره , این از داغ کردنش ( البته داغ کردنش به هیچ وجه تاثیری تو عملکردش نداره ) و اینم از دکمه پاورش ( که اصلا نداره)
این قضییه داغ بودن مودم توی تمام مدلای تمام شرکت هستش و اصلا چیز عجیبی نیستش... من مودمی دیدم که زیرش دست میزنی دستت میسوزه شدید...
این قضییه به خاطر چیپی هستش که وظیفه اصلی پردازش کارهای مودم رو بر عهده داره... به همین خاطرم هستش که روی مودمای ADSL در هر گوشه ای چند تا جای هواکش (معمولا به صورت پره ای) میبینیم... اگه اون هواکشا نباشن اون چیپ داغون میشه... به همین خاطرم همیشه باید مواظب باشید که مودمتون رو جایی قرار بدید که هواخوریش خوب باشه و همچنین هر از چند گاهی توی اون هواکشای اطراف مودم یه فوت بکنید تا گرد و خاکشون بره و هوادهیشون بهتر بشه تا مودم هم راندمانش بالاتر بره... و همچنین از قرار دادن مودم تو جاهایی مثل زیر مونیتور و لای کثابا و توی قفسه بسته و کشو میز و... که جاهایی هستن که توشون نفس به مودم نمیرسه شدیدا خودداری کنی تا مودمتون مدت بیشتری براتون کار کنه...
البته به هیچ وجه به سرتون نزنه که مودمتون رو باز کنید و توش کنجکاوی کنید... چون با این کار بلافاصله گارانتی مودمتون (و هر وسیله دیگه ای) باطل میشه...
![]()
Last edited by Cleeev; 28-08-2008 at 04:35.
چرا می گی فک نکنم ؟
چون به برق نمیزنمش و سیمی چیزی برای برق نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)