فقط rough ها میتونن قفل ها رو باز کنن. Liliana یا zevran یا اگه خودتون rough باشین. در اول صندوق های کمی رو میتونن باز کنن ولی با گرفتن اسکیل lock pick بهتر میشن. فکر میکنم با cunning هم یه ارتباط مستقیم داشته باشه.
فقط rough ها میتونن قفل ها رو باز کنن. Liliana یا zevran یا اگه خودتون rough باشین. در اول صندوق های کمی رو میتونن باز کنن ولی با گرفتن اسکیل lock pick بهتر میشن. فکر میکنم با cunning هم یه ارتباط مستقیم داشته باشه.
وقتی که اون جادوهای پایینی کم رنگ میشن و نمیشه ازشون استفاده کرد چی کار باید کرد که مورد استفاده بشن..؟
من الان در اون غول اولی موندم ..یه ضربه میزنه به همه...
وقتی که قدرت ها کمرنگ میشه یعنی اگر در مورد mage باشه یعنی mana به اندازه کافی نداره و اگه mage نباشه یعنی stamina تمومه.
برای اینکه مانای mage پر بشه باید از اون potion های آبی بوخورید. اگه هم mage باشه و stamina ش خالی شده باشه تا اونجا که من فهمیدم کاری نمیشد تا پرش کنی به جز اینکه از جادو استفاده کنی که الان هم این جادو ها رو نداری. البته بعضی از وسایل مثل بعضی از گردنبند ها میتونه به شما mana regeneration در حین combat بده.
1 نکته که ممکنه کمکتون کنه:
از قدرته frozen soward حتما استفاده کنید که ماله موریگان هست. بذارید همیشه فعال باشه.
با سلام خدمت دوستان پچ 1.02 بازی انتشار پیدا کرد که ایراداتی رو رفع میکنه.
لینک دانلود پچ 1.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لینک دانلود کرک پچ 1.02
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به همه
یه سوال امیدوارم تکراری نباشه
می خواستم ببینم کسی با این بازی تو ویندوز 7 مشکل نداره؟ من خیلی الآن بازی کردم رسیدم شهر Orzammar منتظر انتخابات (ا ن ت ص ا ب ا ت) اونجا هستم. می خوام بینم چقدر دیگه از داستان مونده؟
و این که میشه از همین پوشه Bioware توی My documents بکاپ بگیرم بعد تو سون دوباره نصب کنم؟ یا صبر کنم بازی تموم شه یعد ویندوز عوض کنم؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه
این تریپ دی ال سی و ماموریت جدیده رو میشه با همون downloadable content خود بازی گرفت؟
Last edited by S!LENCE; 09-12-2009 at 12:55. دليل: دی ال سی
من اول رفتم تو یه کلیسا مانند اونجا یه یارو بود که فکر میکنم اسمش همین kolgrim باشه اونو کشتم بعدشم کلید یه معبدی رو از جنازش برداشتم با این Gevenito رفتم تو معبده ولی اونجا هیچی پیدا نکردم مگر دشمن![]()
Trivia و Easter Egg هاي زياد و بسيار جالبي تو بازي هست كه ميتونيد همش رو در زير بخونيد :
من چند تاش رو كه خوندم ميذارم :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
1. كاراكتري به نام Sarel تو Dalish Camp هست كه اگر ازش در مورد تاريخچه ي Dalish Elves بپرسيد شعري رو براتون ميخونه كه اشاره اي داره به صداپيشه ي شخصيت Ashly در Mass Effect كه صدا پيشگي همين Sarel رو هم برعهده داره و از شعر خيلي خوشش مياد !
2. در يكي از Codex هاي بازي اشاره اي ديگه اي به بازي Mass Effect شده و توش در مورد علت كند بودن آسانسور هاي اون بازي توضيحاتي مطرح شده !
3. شخصيتي در Orzammar وجود داره كه اسمش Shepard ( نام قهرمان بازي Mass Effect ) هست !
4. در يكي از برخورد هاي اتفاقي هنگام نقل مكان ها ممكنه با يك كمپ متروكه رو به رو بشيد كه توش دو تا جسد هست . در يكي از اين جسد ها نوشته اي با مظنون "Why, oh why didn't we just take the flying eagles?" هست كه اشاره اي به Lord of the Rings نوشته ي J.R.R. Tolkien داره !
5. يه Easter Egg احتمالي ديگه تو نام Lothering هست : L(ord) O(f) The Ring(s)
6. در پايان بازي اگر با Sten حرف بزنيد بهتون ميگه كه فكر ميكرده كيكي در كار هست ولي كيك دروغ بوده ! اشاره اي كاملا واضح به بازي Portal و جمله ي معروف "The cake is a lie."
7. شخصيت "Lady Shayna" در Codex هاي Legend of Calenhad 2 و 3 برگرفته از نام كاربري يكي از مدير هاي فروم Bioware يعني LdyShayna هست !
دوستان ، اونجایی که یه پل مخفی وجود داره و باید به کمک خونه هایی که طرفین اون هست ، پل رو آشکار کنیم و ظاهرا رد بشیم ، باید چکار کنیم ؟ چه جوری میشه پل رو آشکار کرد ؟ من هر کاری کردم نتونستم.معماش رو نمی تونم حل کنم ؛ البته اگه بهش گفت معما.
در ضمن من کجای بازیم ؟ اصلا این مرحله جزو مراحل اصلی بازیه ؟
من هیچ مشکلی ندارمسلام به همه
یه سوال امیدوارم تکراری نباشه
می خواستم ببینم کسی با این بازی تو ویندوز 7 مشکل نداره؟ من خیلی الآن بازی کردم رسیدم شهر Orzammar منتظر انتخابات (ا ن ت ص ا ب ا ت) اونجا هستم. می خوام بینم چقدر دیگه از داستان مونده؟
و این که میشه از همین پوشه Bioware توی My documents بکاپ بگیرم بعد تو سون دوباره نصب کنم؟ یا صبر کنم بازی تموم شه یعد ویندوز عوض کنم؟
ممنون
راستی یه سوال دیگه
این تریپ دی ال سی و ماموریت جدیده رو میشه با همون downloadable content خود بازی گرفت؟
چون به اونجا نرسیدم نمی دونم
فکر نکردم شاید به ریسکش نیارزه
چون دیدم با عوض شدن ویندوز مخصوصا دو ویندوز متفاوت سیو ها کار نمی کنن
الان چه ویندوزی داری ؟
فک نکنم باید نسخه اصلی باشه تا بشه البته تست نکردم به خاطر همین مطمئن نیستم
دوستان ، اونجایی که یه پل مخفی وجود داره و باید به کمک خونه هایی که طرفین اون هست ، پل رو آشکار کنیم و ظاهرا رد بشیم ، باید چکار کنیم ؟ چه جوری میشه پل رو آشکار کرد ؟ من هر کاری کردم نتونستم.معماش رو نمی تونم حل کنم ؛ البته اگه بهش گفت معما.خروجی
1 ------------------------------------------------------------7
2 ------------------------------------------------------------8
3 ------------------------------------------------------------9
4 ------------------------------------------------------------10
5 ------------------------------------------------------------11
6------------------------------------------------------------12
ورودی
کارکتر a روی 5 - کارکتر b روی 10 - کارکتر c روی 7 (کارکتر اصلی رو روی قسمت 2 پل ببرید) b روی 3 - a روی 12 (کارکتر اصلی روی 3) c روی 2 - b روی 11 (خروج)
نکته: میتونید برای راحتی کار, نام اعضای گروهتون رو جایگزین حروف انگلیسی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)