قيمت 2232gw امروز قيمت گرفتم 359000 تومن
قيمت 2232gw امروز قيمت گرفتم 359000 تومن
2032gw بهتره ( از لحاظ کیفییت تصویر ) یا 2053bw
اگه از نزدیک تصویر هر دو رو دیدین ممنون میشم نظر بدین
؟؟؟؟؟![]()
Last edited by kasra_masiha; 24-08-2008 at 23:25.
GW معمولا بهتر از BW کار میکنه.
شما تصویر هردو رو دیدین؟
نه. با خوندن پستهای همین تایپک به این نتیجه رسیدم.
راجع به عمر چیزی نمیدونم. کسی دیگه زیاد دنبال مانیتور CRT نیست. و فکر کنم LCD ها هم به اندازه کافی عمر کنن. درباره پنل: من دوستی میشناسم که تقریبا یک ماهه 2032 گرفته (بعد از ارزان شدن) و پنلش هم هنوز S هست. اما تاریخ تولیدش مال قدیمه.
بین سه مدل باید مقایسه کرد: 2032bw 2032gw 2053bw
کلا گفته میشه که gwها تصویر بهتری دارند و به همین علت کمی گرانتر هستند. البته من تصویر را مقایسه نکردم و به نظرم تفاوت قیمت اگر از 10 تومان بیشتر باشه نمی ارزه. این که دوستی گفته تصویرش "تو چشم شما نرمه" و "مثل لپ تاپه" را من نمی فهمم یعنی چه. لپ تاپ را هیچ کس به خاطر تصویرش تحسین نمیکنه که! لپ تاپ محاسن دیگه ای داره.
قیمت 2032bw حدود 260 هست.
2053 مدل جدیدی هست با قیمت 270 هزار تومان و اصلا مدل gw نداره و فقط bw داره. ظاهرش نسبت به 2032 به نظر من بهتره و مصرف برقش کمتره. اما کسی زیاد اطلاع نداره که تصویرش نسبت به 2032 چطور هست. مشكل back light bleeding را هم معمولا دارند اما خوب این مشکل را 2032 ها هم ممکنه داشته باشند و زیاد هم مشکل مهمی نیست.
مدلهای 22 اینچ هم 70 تومان گران تر هستند. 2232bw حدود 330 تومان و 2253 حدود 340 تومان.
Last edited by wing-mirror; 25-08-2008 at 09:56.
دوست عزیز من یک مدتی نبودم ، شما اسم شرکتی رو که گارانتی میکنه این Xerox ها رو بگو تا یک تحقیقی بکنم برات.
ممنون دوست عزیز.
شصت هزار ساعت (حدود 5 سال برای غالب کاربرها). به تدریج قدرت منبع نوری LCD کم میشه و تصویر تاریک میشه
اطلاعات بیشتر (اگه زبانت خوبه حتما بخون):
البته به شرکت سازنده هم بر میگرده ، برخی شرکت ها عنوان کردن که به 80000 ساعت هم رسیدن (راست و دروغش با خودشون)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کلا عمر CRT ها خیلی بیشتر از این LCD هاست.
سوال دومت رو نمی تونم جواب بدم ولی به طور منطقی باید بعد از چندین سال (شاید 7-8 ) دیگه اون چنان قابل بهره برداری نباشه.
در موزد قیمت و انواع EZ ها اطلاعات کاملی ندارم ولی یک نگاهی به CRT های مادیران کردم ، بهترینشون T730PU بود که قیمتش هم حدود 144 زده.
کلا توی اینترنت هم تنها چیزی که پیدا کردم درایور هاش بود.
من به شخصه فکر میکنم بری سراغ LCD بهتره ولی اگه بازم اصرار داری فکر کنم هانسول ها هم مدل های حرفه داشته باشن.
Last edited by M659; 25-08-2008 at 01:38.
تا جایی که یادمه همه 2032gw رو تایید کردن نه این مدل رو؟
دوست عزیز شما چه جوری فهمیدی که پنل هنوز هم S هستش؟
در مورد GW هم قبلا گفتم که این سری یک پوشش روی سطحشون دارن که به گفته ی سامسونگ از شکست رنگ ها جلوگیری می کنه (به علاوه ورژن جدید Magic Color در 2032 GW)
این سری جزو سری ART سامسونگ هستش:
Backlight Bleeding هم منحصر به هیچ مانیتوری نیست (از دل گرفته تا سامسونگ و LG ) و البته اگه شدید باشه مشکل مهمی هم هست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یعنی به خاطر این پوشش که 2053 نداره
2032 gw تصویر بهتری میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)