من امروز رفتم رو گزینه دوم ( بخاطر اپدیت شدن comodo و امکان جدا انتخاب کردن انتی ویروس)
مارا امروز در جمع فری ها بپزیرید.
دو تا سوال داشتم
تم اینو میشه عوض کرد یا باسه فری همینه فقط ( اخه مال من xp هست )؟
بعد فایل اپدیت رو به صورت جدا میشه دانلود کرد و به نرم افزار داد یا نه؟( هر چی گشتم گزینه ای تو نسخه فری ندیدم )؟
یک سوال دیگر
بعد از یک سال باز میشه با همان ایمیل قبلی که دادیم دوباره لایسنس فری بگیریم یا باید یکی جدید بدیم؟
سلام به جمع فری ها خوش اومدی .gif)
منظورت رو از تم نفهمیدم. منظورت تم Avast هست یا Comodo. اگر منظورت تم Avast نسخه ی 5 هست, نه نمیشه عوض کرد اما در نسخه 4.8 عوض میشه. تم Comodo هم عوض میشه کافیه تاپیک زیر رو بخونی...
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فایل آپدیت هم میشه دانلود کنی. برای نسخه ی 4.8 و نسخه ی 5 فایل های آپدیت فرق میکنه. فایل های آپدیت نسخه ی 5 به نسخه ی 4.8 نمیخوره و برعکس. برای دانلود فایل آپدیت نسخه ی 5 میتونی از لینک زیر اقدام کنی.
کد:
بعد از یک سال هم دوباره میتونی لایسنس جدید بگیری با همان ایمیل قبلیت. حتی اگر کامپیوترت را فرمت کردی میتونی درخواست بدی تا دوباره همان لایسنس قبلی را به ایمیلی که قبلا رجیستر کرده بودی بفرستند.
برای فرستادن دوباره ی لایسنس در صورت re-install کردن Avast یا نصب دوباره ویندوز میتونی از لینک زیر اقدام کنی.
کد:
برای دریافت لایسنس جدید هم هر چد که میشه از داخل خود برنامه اقدام کرد اما اگر به هر دلیلی نتونستی این کارو از داخل برنامه انجام بدی میتونی از لینک زیر اقدام کنی.
کد:
Avast Pro, Internet Security یا نسخه ی رایگانش یک تبلیغات در قسمت Current Status داره که این تبلیغات هم قیافه ی Avast را به هم میزنه و هم یجورایی همیشه خودش رو آپدیت میکنه و ممکنه برای کسانی که دایل آپ دارند کمی اذیت کننده باشه. برای برداشتن این تبلیغ میتونید پست زیر را بخونید ...
کد:
بعد بجای اینکه آدرسهای IDM را در hosts وارد کنید آدرس زیر را وارد کنید و با بستن host تغییرات را ذخیره کنید تا تبلیغ برداشته بشه.
کد:
بعد از برداشتن تبلیغ...