تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 239 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2390

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avast ← راهنمای تاپیک در پست اول

داره خودمونی میشه tiia's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    با تشکر از راهنماییتون ، اولا یه سوالی که برام پیش اومد اینه که اگه فرق نمیکنه و فقط اسمش فرق میکنه ، هدف شرکت اواست از این کار چی میتونه باشه. ثانیا در این مورد که گفتید
    هم پرو و هم نسخه ی رایگان با هم آپدیت میشند.
    فقط نسخه رایگان فکر کنم منظورتون بود که آپدیت میشه.

حـــــرفـه ای Dr Hannibal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    Sandbox

پيش فرض

سلام
    با تشکر از راهنماییتون ، اولا یه سوالی که برام پیش اومد اینه که اگه فرق نمیکنه و فقط اسمش فرق میکنه ، هدف شرکت اواست از این کار چی میتونه باشه. ثانیا در این مورد که گفتید فقط نسخه رایگان فکر کنم منظورتون بود که آپدیت میشه.

توی این لینک تفاوت کلی نسخه هارو با هم بینید.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اون لایسنس رو هم که اول گذاشتم برای اینترنت سکیورتی هست که احتمالا بعد از اجرا نسخه شما تبدیل به نسخه اینترنت سکوریتی میشه البته اگه هنوز معتبر باشه. به هر حال اول رایگان رو نصب ریجیستر کنید بعد میتونید اون لایسنس رو تست کنید.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    با تشکر از راهنماییتون ، اولا یه سوالی که برام پیش اومد اینه که اگه فرق نمیکنه و فقط اسمش فرق میکنه ، هدف شرکت اواست از این کار چی میتونه باشه. ثانیا در این مورد که گفتید فقط نسخه رایگان فکر کنم منظورتون بود که آپدیت میشه.

فرق نسخه ی پرو با رایگانش فقط در داشتن Sandbox است. اگر کسی بخواد از Sandbox یا جعبه ی شنی شرکت Avast استفاده بکنه اونوقت لایسنش نسخه ی پرو رو باید تهیه کنه در غیر اینصورت برنامه های Sandbox معروفی که امکانات بهتری نسبت به Avast دارند جایگزین خواهد شد مانند Sandboxie. در ضمن سرعت آپدیت نسخه های پولیه Avast کمی بیشتره چون از سرورهای دیگه ای برای آپدیت استفاده میکنه اما خود آپدیت ها فرقی با هم ندارند و از یک دیتابیس استفاده میکنند. به این صورت که اگر سرعت دانلود آپدیت در نسخه ی پرو 1 مگ باشه در نسخه های رایگان کمتر خواهد بود و مدت زمان بیشتری را جهت دانلود آپدیت صرف خواهد کرد. اما این تفاوت بخاطر آپدیت های کم حجم Avast اصلا احساس نمیشه.

از لینکی که drhaniball عزیز هم گذاشتند میتونید استفاده بکنید و تفاوت ها را با هم مقایسه بکنید.

سایت رسمی برنامه ی رایگان Sandboxie

کد:
    ثانیا در این مورد که گفتید فقط نسخه رایگان فکر کنم منظورتون بود که آپدیت میشه

در اینجا منظور من این بود که وقتی Avast قراره برنامه هاشو آپدیت کنه همه رو با هم آپدیت میکنه و فرقی نمیکنه که نسخه ی رایگان باشه و یا پرو. مثلا نمیاد نسخه ی پرو رو بکنه 5.0 و نسخه ی رایگان توی 4.8 بمونه.
    Last edited by Ava UK; 19-06-2010 at 18:16.

4. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

سلام
    خوب برای رجیستر کردن free avast با اینکه تمام مشخصات و اطلاعات خواسته شده را پر میکنم ولی خاکستری رنگه.
    چکار کنم ؟

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام
    خوب برای رجیستر کردن free avast با اینکه تمام مشخصات و اطلاعات خواسته شده را پر میکنم ولی خاکستری رنگه.
    چکار کنم ؟
    رجستر شدن Avast Free مشکلی نداره. حتما یک جای کار رو اشتباه میکنی.
    یک عکس از فرمی که پر میکنی بزار تا بشه راهنمایی کرد. منظورم فرم پر شده است, فرم خالی رو که همه میدونند چی به چیه.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ISFAHAN

پيش فرض

ایمیل را اشتباه زده بودم.درست شد.
    یک درخواستی از مدیران محترم داشتم که چرا این تاپیک مثل بقیه آنتی ویروسها طبقه بندی نشده است؟
    اگه این کار را بکنید خیلی عالی میشه.

8. این کاربر از tiia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز gog2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

من یک لایسنس برای اینترنت سکوریتی اوست میخام

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من یک لایسنس برای اینترنت سکوریتی اوست میخام

نیست, نگرد, باشه هم 2 روزه بلاک میشه.

Avast Free + Outpost Pro
    Avast Free + Comodo Firewall
    Avast Free+ Online Armore

این ترکیب بالا از لحاظ امنیتی خیلی بهتر از Internet Security است و محافظت بهتری رو میتونه از سیستم بر عهده بگیره.

MBAM را هم برای اسکن هفتگی و کلیک راست داشته باشی مشکلی نخواهی داشت.

11. این کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

نیست, نگرد, باشه هم 2 روزه بلاک میشه.

Avast Free + Outpost Pro
    Avast Free + Comodo Firewall
    Avast Free+ Online Armore

این ترکیب بالا از لحاظ امنیتی خیلی بهتر از Internet Security است و محافظت بهتری رو میتونه از سیستم بر عهده بگیره.

MBAM را هم برای اسکن هفتگی و کلیک راست داشته باشی مشکلی نخواهی داشت.
    من امروز رفتم رو گزینه دوم ( بخاطر اپدیت شدن comodo و امکان جدا انتخاب کردن انتی ویروس)

مارا امروز در جمع فری ها بپزیرید.
    دو تا سوال داشتم
    تم اینو میشه عوض کرد یا باسه فری همینه فقط ( اخه مال من xp هست )؟
    بعد فایل اپدیت رو به صورت جدا میشه دانلود کرد و به نرم افزار داد یا نه؟( هر چی گشتم گزینه ای تو نسخه فری ندیدم )؟
    یک سوال دیگر
    بعد از یک سال باز میشه با همان ایمیل قبلی که دادیم دوباره لایسنس فری بگیریم یا باید یکی جدید بدیم؟
    Last edited by zed2; 23-06-2010 at 20:17.

پروفشنال Ava UK's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

من امروز رفتم رو گزینه دوم ( بخاطر اپدیت شدن comodo و امکان جدا انتخاب کردن انتی ویروس)

مارا امروز در جمع فری ها بپزیرید.
    دو تا سوال داشتم
    تم اینو میشه عوض کرد یا باسه فری همینه فقط ( اخه مال من xp هست )؟
    بعد فایل اپدیت رو به صورت جدا میشه دانلود کرد و به نرم افزار داد یا نه؟( هر چی گشتم گزینه ای تو نسخه فری ندیدم )؟
    یک سوال دیگر
    بعد از یک سال باز میشه با همان ایمیل قبلی که دادیم دوباره لایسنس فری بگیریم یا باید یکی جدید بدیم؟
    سلام به جمع فری ها خوش اومدی
    منظورت رو از تم نفهمیدم. منظورت تم Avast هست یا Comodo. اگر منظورت تم Avast نسخه ی 5 هست, نه نمیشه عوض کرد اما در نسخه 4.8 عوض میشه. تم Comodo هم عوض میشه کافیه تاپیک زیر رو بخونی...

کد:
    فایل آپدیت هم میشه دانلود کنی. برای نسخه ی 4.8 و نسخه ی 5 فایل های آپدیت فرق میکنه. فایل های آپدیت نسخه ی 5 به نسخه ی 4.8 نمیخوره و برعکس. برای دانلود فایل آپدیت نسخه ی 5 میتونی از لینک زیر اقدام کنی.

کد:

بعد از یک سال هم دوباره میتونی لایسنس جدید بگیری با همان ایمیل قبلیت. حتی اگر کامپیوترت را فرمت کردی میتونی درخواست بدی تا دوباره همان لایسنس قبلی را به ایمیلی که قبلا رجیستر کرده بودی بفرستند.

برای فرستادن دوباره ی لایسنس در صورت re-install کردن Avast یا نصب دوباره ویندوز میتونی از لینک زیر اقدام کنی.

کد:
    برای دریافت لایسنس جدید هم هر چد که میشه از داخل خود برنامه اقدام کرد اما اگر به هر دلیلی نتونستی این کارو از داخل برنامه انجام بدی میتونی از لینک زیر اقدام کنی.

کد:

Avast Pro, Internet Security یا نسخه ی رایگانش یک تبلیغات در قسمت Current Status داره که این تبلیغات هم قیافه ی Avast را به هم میزنه و هم یجورایی همیشه خودش رو آپدیت میکنه و ممکنه برای کسانی که دایل آپ دارند کمی اذیت کننده باشه. برای برداشتن این تبلیغ میتونید پست زیر را بخونید ...

کد:
    بعد بجای اینکه آدرسهای IDM را در hosts وارد کنید آدرس زیر را وارد کنید و با بستن host تغییرات را ذخیره کنید تا تبلیغ برداشته بشه.

کد:
    بعد از برداشتن تبلیغ...

14. 2 کاربر از Ava UK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •