فکرشو میکردم که الآن هم از اسپانیا بری بالاتیمی که در مقابل اسپانیا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت![]()
فکرشو میکردم که الآن هم از اسپانیا بری بالاتیمی که در مقابل اسپانیا هیچ حرفی واسه گفتن نداشت![]()
زنده باد آلــــــــــــمـــــــــــان پر افتخارترین تیم اروپا
اینم واسه طرفدارای پرتغال و کریس رونالدو:
![]()
اینم واسه طرفدارای پرتغال و کریس رونالدو:
![]()
خیــلی باحال بــود![]()
![]()
ببین اگه به 3 تایی هست که ما از اول 3 تایی تون کردیمخودشم با اختلاف 3 گل!!!
همچین هم میگن انگار 3 بر صفر بردند!!!نه داداش یک گل خوردین یه بار این بار هم 2 تا خوردین اختلاف هم 3 گل نمیشه!!!
شیطونه میگه زنگ بزن برای 2010 سرجیو کنسیسائو را دعوت کنند 3 تا بهتون بزنه مثل یورو 2000!!!!
اول ما 3 تایی تون کردیم یادته عزیزم!!!!
3 بر صفر نه 3 بر 2![]()
وای که چی باید بگم یه سری انسان فوتبال نشناس اومدن نظر میدن و به المان قدرتمند توهین میکنن اخه اینقدر که شما میگین اینو شانسی برد اونو شانسی برد پس هر کی ببره شانسی بنابراین اسپانیا هم شانسی برد
{ بماند که خطا گرفته نشد و المان گل خورد و پودولسکی تک به تک رو نزد و خطای هند پنالتی اسپانیا گرفته نشد و ............}
ببین.اگر به اینه که توی عمرتون یه بار تونستید ببرید آلمانو اونم یه تیم پیرو که همه بازیکناش بالای 30 سال بودن و حتی خود آلمانام میدونستن تو اون جام کاری از پیش نمیبرن.ببین اگه به 3 تایی هست که ما از اول 3 تایی تون کردیمخودشم با اختلاف 3 گل!!!
همچین هم میگن انگار 3 بر صفر بردند!!!نه داداش یک گل خوردین یه بار این بار هم 2 تا خوردین اختلاف هم 3 گل نمیشه!!!
شیطونه میگه زنگ بزن برای 2010 سرجیو کنسیسائو را دعوت کنند 3 تا بهتون بزنه مثل یورو 2000!!!!
اول ما 3 تایی تون کردیم یادته عزیزم!!!!
3 بر صفر نه 3 بر 2![]()
ولی مهم اینه که هیچ وقت جلوی آلمان حرفی برای گفتن نداشتید.توی دنیای فوتبال هم هیچ حرفی برای زدن نداشتید به جز یه مشت بازیکن که هنرشون پا عوض کردن و سرتوپ زدن هستش که اونم توی موقاع حساس به درد نمیخوره.
آخرش بود مجید.فکرشو میکردم که الآن هم از اسپانیا بری بالا
اینم اضافه کنم که هرچی باشیم از مال تیمای دیگه بالا نمیریم وقتی تیممون با فضاحت از جام حذف میشه
تو رو خدا جواباشونو نگاه کن.
یکیشون که فقط از فوتبال بالا رفتن و زیرش موندن رو میفهمه!
اون یکی هم بهش میگی ماست سفیده میگه نه سیاهه .
آن یکی هم با تقلید از کار دیگران واسه ما عکس میزاره.
آخری هم که معلوم نیست یهو از کجا پیداش شده .آهان فهمیدم از کجا پیداش شد! ها ها هو هو
بهشون میگی آلمان مقابل اسپانیا حرفی واسه گفتن نداشت(یعنی رید. شاید اینطوری بهتر منظورمو بفهمید!)
میگن از اون میری بالا. بازم به نظر من آدم طرف تیم خوبی مث اسپانیا رو بگیره بهتر از اینه که سوزنش یه جا گیر کنه!
من طرفدار تیمهای مختلف رو دیدم ولی هیچکدوم اینقدر فکرشون منجمد نبود!
میگی قایم شده بودید میگه بعد از ظهر همون روز اومدم (بعد از ظهر کدوم روز؟ نکنه منظورت فرداشه. تازه اونم بعد از اینکه مطمئن شدی کسی تو انجمن نیست که جوابتو بده ! جل الخالق از این همه رو که شما دارید)
آی بردیا!
یادته اول بازیها چی بهت گفتم. یادته قبل از بازی اسپانیا و آلمان چی بهت گفتم. الانم میخوام نوید یه چیز دیگه رو هم بهت بدم. جام جهانی 2010 آلمانت سوسکه داداش.
یعنی چی؟ یعنی اینکه تیمتون سوکسه. از نوع شاخدار. نوک شاخشون هم دوتا گوله مثل مال زرافه هست
من که دیگه اینجا پست نمیدم چون آب در هاون کوبیدنه.
توصیه من به شما برید جلو آفتاب بلکه مختون از حالت انجماد در بیاد!![]()
ببین arvin خان عینک بزن اینا رو نگاه کن تا چشمای مبارکت از حالت روشن دلی در بیادش.
اینا رو من ساعت 2بعداز ظهر همون روز زدم در جواب بقیه.و تا آخر هم ادامه دادم.میتونی خودت بری صفحه29ببینی.
2010 میبینیم که نارنگیتون چطوری دوباره خورده میشه.
چشات روشن شدن یا بازم روشن ترش بکنم با پستای اون روز؟
پس دیگه تو این تاپیک پیدات نشه تا از خجالت و ضایع شدن نمیری یه وقت.کل کل هم میکنی با تحقیق بکن
مطمئن باش اگه اونموقع هم تاپیک یورو 2000 بود!!شما باز به اون تیم لقب سرور اروپا میدادی!!همین جور یه دنده!!!
مگه شما چند بار تو عمرتون پرتغال را بردین!!!
دیگه هم نگو 3 تایی کردیم به اون تیم میگن 3 تایی کرده که 2 تا نخوره 3 تا زدین 2 تا خوردین تازه یکیشم از شانس خوب که همه میدونن داور گل خطا را قبول کرد!!!
80 دقیقه هم دفاع کردین!!!![]()
المان 70 دقیقه دفاع کرد !!
خوبه تا دقیقه به 30 نرسیده بود 2 تا خورده بودین.
کاملا بر بازی سوار بود.به ترین بازی المان تو جام همون بازی بود.
============================
پرتغالیها دیگه بیخیال شین بابا نمیتونید با آلمان در بیفتید. آلمان براتون شده یه کابوس بزرگ
مثل کریستیان رونالدو که بعد از حذف تیم رفته دنبال ایاشی خودش شما هم بیخیال باشین![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)