با سلام به دوستان عزیز
یک خواهش داشتم
می خواستم بدونم نرم افزار Tell Me More 9.0 برای آموزش زبان انگلیسی فایده ای دارد یا خیر
کلا یک توضیح در مورد این نرم افزار بدهید
با تشکر
با سلام به دوستان عزیز
یک خواهش داشتم
می خواستم بدونم نرم افزار Tell Me More 9.0 برای آموزش زبان انگلیسی فایده ای دارد یا خیر
کلا یک توضیح در مورد این نرم افزار بدهید
با تشکر
مکررا در این مورد صحبت شده :
(نظر من)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میخواستم بهترین روش یا نرم افزار برای یادگیری زبان رو بهم پیشنهاد کنید که البته مشکل هم نباشه و دیگه اینکه نصرت 2 خوبه ؟؟؟؟
دوست عزيز شما يه نيگاه به قوانين بنداز بعد بيا تاپيك درست كن
اگه سئوال داري براش تاپيك هست درضمن صد نفر تا حالا اين سئوال رو پرسيدن يه نيگاه به اينجا بنداز:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من یه سؤال دارم:
چند وقته دارم Headway میخونم ولی از این کتاب خوشم نیومده میخوام یه کتاب دیگه رو بخونم
- برای من Cutting Edge بهتره یا Interchange ؟
من هيچ كدوم از اين هايي كه نوشتي استفاده نكردم، ولي Look ahead خوندم و به نظرم بهترينه. (True Colors هم استفاده كردم)
توش مکالمه زیاد داره؟
بله... از همه چي به اندازه بحث شده... Writing, Listening, Speaking, Conversation, Reading...
من یه نگاهی به هردوشون انداختم ... به نظرم headway سطح بالاتر از interchange هستش ...
من خودم کلاس زبان نرفتم ... اما به نظرم میاد هرکسی با اون کتابی که خودش کار کرده ، بیشتر حال می کنه.. مثلا من یادمه راهنمایی بودم سری streamline رو خوندم .. هنوزم ورق زدنش واسه ام دلچسبه ...
![]()
درسته، ولي من فقط اون كتاب رو نخوندم. نگفتم حتما هم بهترينه... نظرم بود... گفتم True Colors هم استفاده كردم و مفيده... كتاب هاي جاهاي ديگه رو هم ديدم و به چند معلم نشان دادم
... بيشترشون اون كتابي رو كه گفتم تاييد كردن و من هم رفتم از روي همون خوندم
... سري Stream line رو به ما توي سال اول دبيرستان (پارسال) دادن
... بد نبود...
به هر حال ممنون... نظر استاد هميشه واسه ي من محترمه
![]()
Last edited by pro_translator; 21-10-2008 at 17:39.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)