تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 73 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 722

نام تاپيک: کارت صدا و میکروفن خوب برای استودیو خانگی

داره خودمونی میشه w1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    همیشه کناره شما

پيش فرض

با سلام خدمت vioman جان و تمام اساتید
    من امیر هستم...میبخشید دیر پیداتون کاردم.....خیلی خیلی از مطالب لذت بردم....
    اما یه چیزی که سرم گیج رفت ....و از اخرم فکر میکنم هچی نفهمیدم .. نه که انجوری ...به نتیجه نرسیدم
    اخه میخوام کاره صدا انجام بدم...و هزینه که میتونم بکنم 500 هست ...pc دارم...و همین
    میدونم سوال تکراری هست ...ولی دوست دارم نظرتون رو بدونم ... و از کجا باید خرید؟
    من الان مشهد زندگی میکنم وایجا تمامه فروشگهاش 3 مدل بشتر ندارن.........
    با تشکر از تمامی دوستان

داره خودمونی میشه reza_hichi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

12

سلام
    ممنون ویومن
    امیدوارم بتونم جبران کنم

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

کسی از دوستان قیمت اینها رو داره؟؟؟ ممنون می شم بگین.

کارت صوت: Presonus FireBox و M-Audio Profire 610
    میکروفون: Rode NT1-A و Rode NT2-A
    هدفون: AKG K-272

قیمت حال حاضر این جنسها در بازار چنده؟؟؟؟

داره خودمونی میشه creeep's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

کسی از دوستان قیمت اینها رو داره؟؟؟ ممنون می شم بگین.

کارت صوت: Presonus FireBox و M-Audio Profire 610
    میکروفون: Rode NT1-A و Rode NT2-A
    هدفون: AKG K-272

قیمت حال حاضر این جنسها در بازار چنده؟؟؟؟
    creeep جان، Vioman عزیز که گرفتار تا 4-5 روز دیگه نیست مزاحم شما شدم.
    شما قیمت ProFire 610 رو داری الان تو بازار؟
    و همچنین قیمت هدفون AKG-270 و AKG-272؟
    میکروفون Rode NT2-A و Rode NT1-A چی؟!؟!

یا کسه دیگه ایی از دوستان قیمت اینها رو داره الان؟؟؟؟
    ممنون
    ببخشید دوست خوبم این چند روز بد جور تو فکر پیشنهاد ویومن بودم خودمم
    دوست من قیمت 2 3 ماه پیشو دارم ولی خوب فکر نمیکنم زیاد عوض شده باشه ...
    فایرباکس 450 60 بود
    610 هم فکر میکنم 630 40 بودش ولی خوب حدودش همین بود جفتش دقیقش رو خاطرم نیست
    هدفونارم باز دقیق یادم نیست ببخشید دیگه ولی 2 تا مدل دیدم یکیش 272 بود یکیش 180 بود یکی 240 ....
    راجعبه میکروفن هم همه جا از nt1000 استفاده میکردن بعضی به عنوان جایگذین بعضی هم حرفه ای (این چند روزه دنبالش بودم) تویه استودتو فقط nt2a رو دیدم و تست کرد وباید بگم تا حالا انقدر خوشم نیومده بود از یه صدا واقعا خیلی خیلی هم با صدام مچ بود یعنی همونی که می خواستم بود هم این که کلا خیلی خوب بود اصلا ...
    nt1a رو هم 2 جا دیدم ولی نمیدونم چرا صداهایی که گرفتم فرق میکرد نمی دونم چرا واقعا فکر کنم واسه تفاوت تجهیزات بود چون اولی خیلی خوب بود ولی دومی به دلم نشت ولی کلا به صدای من نمی خورد چون اصلا واسه صدای خیلی بم یا صدای bass یا پایین ترین صدای مردا خوب نیست ....... تو سایت خود rode هم واسه رپ پیشنهادش کره و یه نمونه ی کار باهاشو گذاشته...
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه اینترنت پر سرعت داری میتونی اینجا نمونه ی کار رکرد شده با هرکدومو ببینی...
    بازم ببخشد بابت اطلاعات
    غیر تئوریم
    Last edited by creeep; 15-08-2009 at 01:39.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

14

دوست من سلام

من واقعا باید از شما معذرت خواهی کنم بابت بدقولی هام
    راستش این چند وقته خیلی کار سرم ریخته ، قرار هم هستش از 2 ساعت دیگه برم تا جایی (به مدت چند روز) برای همین خیلی کارام فشرده شد.
    دیدم دیگه وجدان دردم داره سر فلک میزاره که قول دادمو نیومدن
    الوعده وفا

فقط این اجازه رو بهم بده که خیلی بحث رو در بعضی موارد تکراری باز نکنم

خاطره ی بد شما از سری C نباید شما رو نسبت به بهرینگر بدبین کنه.
    امکان داره ناهماهنگی بین صدای شما با میکروفون یا محیط با میکروفون نتیجه رو زیر سوال برده باشه.

اگر بتونی برای میکروفون هزینه کنی و یک میکروفون قوی تر مثل AKG ، Rode یا Shure بگیری تا یه عمر راحت هستی.
    البته خیلی از استدویو ها از B2 و امثال اون سالهاست که استفاده میکنند ، حتی مکمل میکروفون های گرون قیمتی مثل نیومن میگذارند و خیلی هم خوب جواب میده.

سری B اخیرا به صورت تک هم عرضه شده که قیمت پایین تری داره و خرید رو راحت تر میکنه.

اما کارت صوت

از کارت هایی که نام بردی تپکو رو حذف کن.

اگر ورودی های مورد نیازت بیش از 2 تا باشه Fast Track و Fire Solo و TC6 هم باید برند کنار.

اگر هم قرار باشه به همین منوال کارت هارو از لیست خرید حذف کنیم چیزی باقی نمیمونه

پس راهکار دیگه ای مثل استفاده از میکسر رو میون بیاریم.
    من فکر میکنم برای کار شما استفاده از PCI های حرفه ای و رک مانتی مثل ESP 1010 یا Delta 1010 خیلی مناسب تر باشه.
    چون با توجه به ورودی نسبتا بالا مشکلی پیش نمیاد و هم اینکه پهنای باند بیشتری در اختیار شما قرار میگیره.

البته این کارتها وقتی مناسبه که با میکسر استفاده بشه (با توجه به ورودی شما)

Mbox هم اگر اشتباه نکنم برای کمپانی دیجی دیزاین هستش.
    این برند هم مثل M-Audio چند سال پیش توسط Avid خریده شد و قرار بود فقط روی نرم افزار کار کنه و سخت افزارش رو M-Audio قرار بده اما جدیدا دوباره داره کارت بیرون میده.
    کارتاش بد نیست ، به پر رونقی M-Audio نیست اما بد هم نیست ، کارت کم حاشیه ایه

از USB بودن گیتار باکس هم نباید نگران باشید ، این کارت وظیفه ی اصلیش اینسترومنت هستش و این وظیفه از USB بر میاد.
    بعید هم میدونم که وکال خیلی ضعیفی داشته باشه ، میکروفون خوب میتونه این نقیصه رو جبران کنه.
    این کارت برای کسی خوبه که همه چیز رو یکجا و جمع و جور بخواد.
    اگر نیازی به افکت ها و قابلیت های خاص این کارت ندارید از خریدش صرف نظر کنید و تجهیزات فراگیر تر رو بخرید.

با توجه به سطح کار ، حس میکنم بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید یک کمی پایین باشه.
    کارت صوت زیر 300 میشه امثال Fast Track که از لحاظ I/O پاسخ گوی کار شما نیست و همون قصه قاطی کردن در تراک های بالا پیش میاد
    یه حساب سر انگشتی بکن ، قطعاتی که عدم خرید اونها نقیصه ای در کار وارد نمیکنه رو حذف کن و به جاش روی کارت هزینه کن تا بیس کار محکم باشه.(خشت اول رو محکن بگذار)

مدل Nova برداشت کاردیوید داره ، یعنی اینکه تک دیافراگمه
    روکش طلای بکار رفته در این میکروفون انحصاری نیست ، در سری B بهرینگر هم طلا بکار گرفته شده

AKG های ارزون در استدیو ها میکروفن مکمل هستند (حتی میکروفن های 500 ، 600 هزار تومانی!)
    اما مدل هایی که برای استدیو های خانگی توصیه شده نتنها میتونند مکمل باشند بلکه میتونند میکروفون اصلی باشند و با یک قیمت معقول کیفیت قابل قبولی رو بدن.

مکمل بودن میکروفن های ارزون قیمت AKG به علت رنج فرکانسی خاص اونهاست.

کوارتت کارت خوبیه ، یا بهتر بگم بود!

چند وقت پیش زنگ زدم شرکتش گفتند که تموم کردیم ، و از این بابت خوشحال بودند.
    فکر خرابیش بالا بوده ، البته این به این علته که متاسفانه وارد کننده های گرید های C و پایین تر رو وارد میکنند و این باعث میشه که خرابی محصول بره بالا.

اگر بتونید یک کارت سالم کوارتت رو پیدا کنید و با یک میکسر خوب کنار هم بگذارید ، مجموعه ی خوبی پدید میاد

باز هم تاکید میکنم که میزان ورودی شما و سطح کارتون با بودجه ای که برای کارت صوت در نظر گرفتید هماهنگی نداره.
    یا باید هزینه رو حداقل 2 برار کنید یا اینکه یک میکسر خوب رو انتخاب کنید +یک کارت PCI

من ایشالا خیلی زود میام (اول هفته ی آینده)
    اگر تا اون زمان دستگاه تهیه نکردید من 6 دنگ در خدمت شما هستم .
    فقط لطف کنید ورودی ها رو لیست کنید ، کل نیاز هاتون رو هم ذکر کنید ، لوازم غیر ضروری رو هم حدالمقدور حذف کنید تا به یک انتخاب خوب برسید.

فکر میکنم از الان باید روی یک میکسر + کارت PCI فکر کنید

موفق و پیروز باشید
    یا علی
    ویومن جان خیلی خیلی ممنونم ازت فکر میکنم باید همئن به یه pci و یه میکسر دیجیتال فکر کنم....
    ویومن جان من فعلا ترای کارت صدا 400 گذاشتم کنار اندازه ی یه esp 1010 چیزه خوبیه نظرم ولی خوب بازم شک دارم ...
    رو 400 ... برای کارت صدا بانیاز من بسه ؟؟
    میکرفن هم nt2a رو از رود فکر میکنم خیلی خوب باشه...تو این رده انتخاب دیگه ای دارم؟؟؟؟
    برای کارت صدا فعلا خیلی درگیر شدم نمیدونم واقعا دیگه رو همین حدودا... انتخاب دیگه بجز esp 1010 چیزی دارم؟؟؟؟ چون خودم رو کارتای اینترنال اکسترنال خیلی خوشبینم نمیدونم چرا البته maya e هم فکر کنم به کوارتت خیلی نزدیک باشه.... نظرت راجعبه(ESI Maya44 Express ) maya e با به میکسر خیلی خوب چطوره؟؟؟ esp 1010 بهتر جواب میده یا این کارو بکنم بصرفه تره؟؟؟ ویومن جان لطفا یه چند ت راه جلوپام بزار ...پیشنهاد...یا از بین این 2تا کدوم یا مثلا میتونم یه ESI Maya44 Express رو با یه Desktop Recorder مثل Tascam Fire one مچ کنم یا کلان یه pci رو با کنترلرها مچ کنم بجای میکسر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کیفیت ..فقط کیفیت بالا میخوام برای وکال و سازااااااااااااااا...esp 1010 خیلی خوبه ولی فکر میکنم به pci و میکسر دیجیتال یا کنترلر یا هر چیزی کیفیت خیلی بهتری بهم بده...
    لبته اگه pci خوب گیر بیاد چون maya44e هم بجورایی انداره کوارتد نیست :((((
    واقعا ازت بی نهایت سپاس گذارم آقا امیر (ویومن جان) ا

Last edited by creeep; 15-08-2009 at 04:14.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

پيش فرض

راستی به کلی یادم رفته بود... ویومن جان ورودی ها و خروجی ههمو خواسته بودی .... باید بگم که چون واسه کار خودم میخوام ورودی خروجی بالایی نمیخوان همچین بگی نگی ولی 2تا هدفون (یکی برای آکستیک یکی برای اتاق میکس) 3تا میکرفن ... 2تا گیتار با افکت ... که هر دوشون این ورودیارو دارن ....فکر میکنم همین ها باشه + یه کمپرسور...بعد ویومن جان یه سوالی واسم پیش اومد ... مثلا من 4 تا میکروفن میخوام اگه یه میکسر 2 لاین بگیرم بعد کارت صدام هم 2تا ورودی میکروفن داشته باشه میتونم هم از میکروفت های میکسر هم از میکروفن های کارت صدا هم زمان استفاده کنم؟؟؟؟؟؟
    Last edited by creeep; 15-08-2009 at 16:04.

داره خودمونی میشه w1900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    همیشه کناره شما

پيش فرض

سلام
    من می خوام تو زمینه اهنگ سازی کار کنم و سازهام گیتار و ویولن هست ...البته دورو برم نوازنده زیاده کیبورد..سنتور.....
    و بعد ها اگر بشه تو زمینه دوبله می خوام کار کنم و وکال هم میخوام....و همینا....تا یکم دیگه فکر کنم..
    میدونم کاره سختی هست که با 500 وسایله تمامشو گرفت....پس اگه فعلا اون لازم هاشو بگیرم و باقی رو به مرور بهش اضافه کنم.......چون الان بشتر از اون نمیتونم هزینه کنم........ممنون

داره خودمونی میشه Street.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

ببخشید دوست خوبم این چند روز بد جور تو فکر پیشنهاد ویومن بودم خودمم
    دوست من قیمت 2 3 ماه پیشو دارم ولی خوب فکر نمیکنم زیاد عوض شده باشه ...
    فایرباکس 450 60 بود
    610 هم فکر میکنم 630 40 بودش ولی خوب حدودش همین بود جفتش دقیقش رو خاطرم نیست
    مرسی دورست عزیز. خیلی لطف کردی.
    هدفونارم باز دقیق یادم نیست ببخشید دیگه ولی 2 تا مدل دیدم یکیش 272 بود یکیش 180 بود یکی 240 ....
    این عددایی که گفتی فقط مدله یا قیمت؟؟؟ یعنی هدفون اصلا قیمت نداری؟؟؟؟

راجعبه میکروفن هم همه جا از nt1000 استفاده میکردن بعضی به عنوان جایگذین بعضی هم حرفه ای (این چند روزه دنبالش بودم) تویه استودتو فقط nt2a رو دیدم و تست کرد وباید بگم تا حالا انقدر خوشم نیومده بود از یه صدا واقعا خیلی خیلی هم با صدام مچ بود یعنی همونی که می خواستم بود هم این که کلا خیلی خوب بود اصلا ...
    nt1a رو هم 2 جا دیدم ولی نمیدونم چرا صداهایی که گرفتم فرق میکرد نمی دونم چرا واقعا فکر کنم واسه تفاوت تجهیزات بود چون اولی خیلی خوب بود ولی دومی به دلم نشت ولی کلا به صدای من نمی خورد چون اصلا واسه صدای خیلی بم یا صدای bass یا پایین ترین صدای مردا خوب نیست ....... تو سایت خود rode هم واسه رپ پیشنهادش کره و یه نمونه ی کار باهاشو گذاشته...
    NT1000 که گفتی چجوریاس؟؟؟ چه فرقایی با NT1 و NT2 داره؟؟؟؟
    قیمت NT1 و NT2 رو داری؟؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه اینترنت پر سرعت داری میتونی اینجا نمونه ی کار رکرد شده با هرکدومو ببینی...

آره دیدم جالب بود

بازم ببخشد بابت اطلاعات

غیر تئوریم
    Last edited by Street.Boy; 15-08-2009 at 14:48.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    پشت کامپیوتر

11

[QUOTE=Street.Boy;4088606]مرسی دورست عزیز. خیلی لطف کردی.

این عددایی که گفتی فقط مدله یا قیمت؟؟؟ یعنی هدفون اصلا قیمت نداری؟؟؟؟

NT1000 که گفتی چجوریاس؟؟؟ چه فرقایی با NT1 و NT2 داره؟؟؟؟
    قیمت NT1 و NT2 رو داری؟؟؟

آره دیدم جالب بود

نه منظورم قیمتشون بود 180 تومن یکیش ویکیشم 240
    .................
    nt1000 اینجوری که فهمیدم همه کارس از نظر وکال صدا میگم ها (برای انواع صدا) خوبه مثل این که ...با nt2 که خیلی فرق دارشت چون nt2 تنظیماتش بیشتر بود صداشم خواص بود ... ولی فکر میکنم از nt1 بهتر بود هم این که اگه بد بود بیشتر استدیو ها استفاده نمی کردن ازش ... من همین جوری با چند تا تست کوچیک اینا رو میگم وجه ی علمی نداره شاید اصلا بر عکس باشه ولی به عنوان یه شنونده اینارو فهمیدم... حالا اگه میخوای بگو کامل چیزایی که خودم فهمیدم رو بگم برات...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض سوال

سلام و عرض ادب . خدمت استاد گل و با معرفت...........
    دوستان کمک کنید من میخوام از تجربهی شما برای کار وکال استفاده کنم...و حدود 250 تا 350 هزینه کنم...برای میکسر و ووووووووو
    برای mic .... میخوام behringer c3 بگیرم....
    mixer هم میخوام...behringer 1002fx بگیرم.... که هم افکت داشته باشه و هم بتونم 2 ارگ بهش وصل کنم...... راستی این مدل با میکروفنی که انتخاب کردم ست میشه ... ؟

در مورد هدفن هم .......... میخوام مدل BEHRINGER HPS3000. بگیرم........ بنظر شما انتخابم درست یا غلط........

راستی من توی پستهای قبلی خیلی مزاحم وایومن و دیگران شدم .... و عرض کردم که کار کودک انجام میدم.... و کارم آنچنان حرفهای نیت. که بخوام هزینهی زیاد منم.... راست کارت صدای FAST TRACK PRO

.هم دارم..... میخوام بدون با این سیستم بالا ست میشه............. یا شما پیشنهاد دیگهای دارین///

ممنون میشم کمکم کنید............ مرسی...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •