سلام
میدونید، بعضی چیزا رو نمیشه همیشه انجام داد،یعنی بیشتر در حد حرفه، مثلا اینکه فقط موقع خاموش بودن لپ تاپ، باطری شارژ بشه!
خب یعنی بعد حدود 2 ساعت که شارژ باطری تموم شد، میخواید کارتون رو تعطیل کنید و لپ تاپ رو خاموش کنید، تا باطری شارژ شدنش تموم شه؟ یه خورده غیر منطقی هست
اینکه برق رو بعد از شارژ شدن قطع کنیم نیازی نیست، لا اقل تو لپ تاپ های دل نیازی نیست، چون گزینه Disable Battery Charging داره و هر وقت که این گزینه تیک زده بشه، دیگه باطری شارژ نمیشه.
وقتی همیشه این Disable Battery Charging فعال باشه، باطری دیگه مدام در حال شارژ نیست و خیلی کمتر مستهلک میشه، اما خوبی که داره وقتی برق قطع بشه، میره رو حالت باطری
اما اگه باطری رو دربیاریم، درسته که استهلاک باطری میاد پایین اما ممکنه با قطع ناگهانی برق مشکل برای لپ تاپ ایجاد بشه، همون چیزی که جناب kiuq فرمودند.
من که شخصا حاضر نیستم لپ تاپ 1.700 ای رو به خاطر یکم بیشتر عمر کردن باطری 100 یا 200 تومنی،تو ریسک صدمه وارد شدن بهش قرار بدم.
من حدود1 سال و خورده ای هست این لپ تاپم رو گرفتم، هنوز که باطریش مثل قبل کار میکنه، تنها کاری که همیشه حواسم بوده و انجامش دادم، این بوده که Disable Battery Charging همیشه فعال باشه تا بیخودی شارژ نشه، چون اکثرا با برق کار میکنم. کار دیگه ای انجام ندادم.