اوف بابا این بازی خیلی کوتاهه. این قدر درد سر ....
من روی ویستا بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردم. شما توی ستاپ بازی با مشکلی مواجه نمی شی؟
ستاپ بازی اصله؟
اوف بابا این بازی خیلی کوتاهه. این قدر درد سر ....
من روی ویستا بدون هیچ مشکلی بازی رو تموم کردم. شما توی ستاپ بازی با مشکلی مواجه نمی شی؟
ستاپ بازی اصله؟
کی گفته دوست عزیز؟ ، این رزولوشن خیلی کمه ، 8800 هم کارت بسیار قوی هستش در رده خودش ، دست کم نگیرید.
اگه این دوست عزیزمون با اون دستوری که گقتم FPS رو بده همه چیز مشخص میشه.
ضمن اینکه سیستمشون هم خیلی خوبه و به نظر من توی این رزولوشن بازی کردن علاوه بر اینکه فشار چندانی نمیاره (بیشتر در این رزولوشن های پایین بر روی CPU فشار میاد) سیستم رو حیف میکنه.
به نظر من اولین کاری که میتونی بکنی اینکه یک مانیتور حداقل 19 اینچ بخری. قیمت ها هم که خیلی خوب شده.
والا خودم هم سر در نميارم
هر موقع ميخوام گرم بشم يه چيزي مانع پيرفت ميشه ...
احتمالا رم كم اورده
برا من كه اصله شبيه نصب ويندوز ميمونه
فكر كنم بايد به عنوان يه گيمر سيستم رو ارتقا بدي بعد اين ديگه همه بازي ها به دليل نكست جن بودن به سيستم هاي بالا نيازمند خواهند بور
دوستانی که وسط بازی سرعتشون کم میشه فکر کنم مشکل منو دارن .
کیس من زیاد داغ میکنه . جاش هم خیلی بده . از هیچ طرف هوا خارج نمیشه .
الآن در های کیس رو باز کردم یکمی بهتر شده .
من فكر نميكنم مشككل اين چنيني ربطي به روند بازي داشته باشه. كلا بازي نياز به سيستم بالايي داره و همين مسئله باعث ميشه سخت رندر بشه. همين
این بازی رو با 4 گیگ رم و کارت 4850 و سی پی یو q6600 می شه انجام داد؟ با مونیتور 19 اینچ .
نه امكان نداره
بس كن بابا خودتم ميدوني اين سيستم كه گفتي اجرا كه سهل بازي رو قورت ميده البته اگه كارتت Nvidia باشه حتي بهتر هم مياره. ولي تابلو هست كه اين سيستم جلو هيچ گيمي كم نمياره. وارهدم از قضيه مستثني نيست
آره خیلی راحت میتونی روون بازی کنی ...
اگه سیستم طرف اول بازی خوبه و بعد از یه 10 ، 15 دقیقه کند میشه که 100% مال داغ شدن کیس هست .من فكر نميكنم مشككل اين چنيني ربطي به روند بازي داشته باشه. كلا بازي نياز به سيستم بالايي داره و همين مسئله باعث ميشه سخت رندر بشه. همين
ولی اگه از اول مشکل داره که سیستمش نمیکشه .
Last edited by Öracle; 04-10-2008 at 02:43.
این بازی به رم بالا ( 4 گیگ با سرعت 1066 یا بیشتر ) با گرافیک 512 یا بالاتر نیاز داره که بتونه راحت اجرا کنه واقعا اگه رم من 4 گیگ بود خیلی خوب میشد ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)