تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 299 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2981

نام تاپيک: Fifa 09

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

پس چرا بازي من داشت فقط اسمش سانتياگو برنابئو نبود شما خوب گشتيد؟
    بازي تو هم ورزشگاه سانتياگو رو نداره اگه منظورت ورزشگاه خانگي رئال تو 08 هست , نه عزيزم اون ورزشگاه Generic Oval Style هست نه سانتياگو برنابئو

ورزشگاه سانتياگو برنابئو تو 08 ايمپورت نشده و با كريشن مستر ميتوتني تو 2 ثانيه ايمپورت كني چون تو ديتابيسش موجود هست ولي EA يادش رفته ايمپورتش كني همونطور كه گفتم يه باگ كوچولو هست اين

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بابا شما ديگه كي هستين عجب به چيزايي گير ميدينا بابا گيم هست ديگه يه جوري انتقاد ميكنيد انگار خودتون بهتر بلدين گيم فوتبال بسازد
    تازه اگه هم بخواييد با Pes مقايسه كنيد بازم لباس فيفا بهتره حداقل چروك داره لباساش مال ساكر لباساشون شبيه روكش پلاستيكي هست تا لباس مخصوصا شورتشوشون كه شبيه پوشك بچه اس
    شما فكر كردين قراره به رونالدينيو بگن بيا فوتبال بازي كن ازت فيلم ببگيريم بدش فرت بزنيم تو بازي
    بابا اين گيم هست گيم اگه يكيتون با نرم افزار كريشن مستر كار كنيد ميفهميد چه فايل هاي 3 بعدي و عجيبي تو بازي به كار گرفته شما گيم سازي غرب رو با ژاپن يكي نكنيد تو غرب بيشتر از شبيه سازي گرافيكي به فكر رئاليسم هستند
    میخوای برات یه عکس از pes بذارم ببینی چه لباسایی طراحی کرده
    حداقل یه سر به تاپیکش بزن برات خوبه...اون موقع میفهمی که کی لباس رو بهتر طراحی کرده
    در ضمن pes فیزیک بازیکناش خیلی بهتره فیفا هستش
    ea بر خلاف تبلیغاتی که کرد اصلا خوب کار نکرده.....این مشکلیه که هر سال فیفا داشته
    من نمیدونم چرا برطرف نمیشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

میخوای برات یه عکس از pes بذارم ببینی چه لباسایی طراحی کرده
    حداقل یه سر به تاپیکش بزن برات خوبه...اون موقع میفهمی که کی لباس رو بهتر طراحی کرده
    در ضمن pes فیزیک بازیکناش خیلی بهتره فیفا هستش
    ea بر خلاف تبلیغاتی که کرد اصلا خوب کار نکرده.....این مشکلیه که هر سال فیفا داشته
    من نمیدونم چرا برطرف نمیشه
    در هر حال به نظر من امسال pes از فیفا شکست سختی می خوره.مخصوصا بعد از اینکه لیسانس لیگ برتر و لالیگا ولیگ آلمان رو نتونسته بگیره.گیم پلی pes هم هیچ تغییر آنچنانی با pes 2008 نکرده.در صورتی که اگه فیفا 08 رو با فیفا 09 مقایسه کنی می فهمی زمین تا آسمون با هم فرق دارن.ممکنه 09 یه ایرادایی داشته باشه،اما علتش همین تغییرات وسیعی که توش نسبت به 08 به وجود آمده.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حالا که هنوز pes عرضه نشده تا ببینیم لیسانسها گرفته شده یا نه
    ولی فیفا توی گرافیک و فیزیک بازیکنها همیشه ضعیفتر از pes بوده
    ابلته من نیومدم طرفداری pes رو بکنم....هر کدومشون یک سری نقاط قوت و ضعف دارن که طبیعیه
    ولی ناراحتی من اینه که چرا فیفا هی طراحی لباس و بازیکناش بده
    حالا که ما داشتیم میرفتیم فیفا بازی کنیم باز گرافیک ایرااد داشت

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فاشيست باحات كاملا مخلفم در مورد فيزيك بازيكنان اگه فيزيك بازيكنان برا فيفا 100 باشه براي Pes واقعا 1 هم نيست فيزيك بازيكنان نحوه دويدن و حركت بازيكنان در PES آدم رو ياد كمدين هاي سينما مي ندازه واقعا خيلي مضحك و خنده دار مي دوند ولي فيفا كاملا طبيعي هست
    اما در مورد گرافيك :
    PES هميشه فضاي بازيش شبيه نقاشي هست كه با آبرنگ پر رنگ شده اونقدر كارتوني هست كه آدم اصلا حس فوتبال بهش دست نميده رنگ آميزي شده بازي و اين باعث شده بازي شفاف باشه و به نظر گرافيكي بياد كه اينطور نيست گرافيك به پر رنگ و شفاف بودن رنگهاي به كار رفته تو بازي نميگن به Render و Detail بازيكنان ميگن كه اين دو در فيفا به وضوح ديده ميشه

در حاليكه فيفا با رنگهاي كدر و و طبيعي بازي رو به واقعيت نزديك كرده و فيزيك حركتي بازيكنان به قدري واقعي هست كه آدم ياد خود بازيكن ميفته مثلا وقتي رونالدينيو حركت ميكنه از استيل دويدنش معلومه كه خودشه اينا توي PES نيست توي PES فقط 5 6 نوع دويدن و حركت پا به توپ وجود داره كه يكي از اون يكي مضحك تر و مصنوعي تره زمين خوردن بازيكنا هم كه اصلا حرفشم نميشه زد شبيه ملخ ميشن وقتي رو زمين قل ميخورن من هنوزم موندم جناب فاشيست به كجاي فيزيك PES ميگه برتر؟
    البته احتمالا فاشيست عزيز خيلي فوتبال نگاه نميكنن و فوتبال دوست نيستن اگه فوتبال دوست بودي از اينكه اسم بازيكنان تو PES همگي اشتباه نوشته ميشه حالت به هم ميخورد مثل من كه حالم از PES بهم ميخوره

داره خودمونی میشه مملي ه ف's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    شهرك غرب

پيش فرض

(نقل قول از krause )بابا شما ديگه كي هستين عجب به چيزايي گير ميدينا بابا گيم هست ديگه يه جوري انتقاد ميكنيد انگار خودتون بهتر بلدين گيم فوتبال بسازد
    تازه اگه هم بخواييد با Pes مقايسه كنيد بازم لباس فيفا بهتره حداقل چروك داره لباساش مال ساكر لباساشون شبيه روكش پلاستيكي هست تا لباس مخصوصا شورتشوشون كه شبيه پوشك بچه اس
    شما فكر كردين قراره به رونالدينيو بگن بيا فوتبال بازي كن ازت فيلم ببگيريم بدش فرت بزنيم تو بازي
    بابا اين گيم هست گيم اگه يكيتون با نرم افزار كريشن مستر كار كنيد ميفهميد چه فايل هاي 3 بعدي و عجيبي تو بازي به كار گرفته شما گيم سازي غرب رو با ژاپن يكي نكنيد تو غرب بيشتر از شبيه سازي گرافيكي به فكر رئاليسم هستند

من هم با تو هم عقيده ام دوست عزيز تازه اگر هم دقت كنيد لباسا تو فيفا مثلآ يه طرف لباس توشورت بازيكن يه طرف هم بيرون اما Pes .... اخه من درباره اين پي اي اس چي بگم اصلآ گفتن نداره
    واقعآ من اينطوري ميشم وقتي پرو اوليش............رو ميبينم اسم جون مادرت
    البته نظر بود
    Last edited by مملي ه ف; 25-08-2008 at 13:21.

تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

krauser عزیز در اینجا من کاملا باهات مخالفم...میگی چرا پس گوش کن
    اون گرافیک مسخره و آبرو ریزی پارسال فیفا یادت رفته؟؟!!هیچکدوم بازیکنان شبیه خودشون نبود و در ضمن طاحی لباسها واقعا بد بود
    پارسال یک عکس از مقایسه فیفا و pes گذاشته شد که برای تقابل گرافیکیه این دو بازی بود که هر کی میدید میفهمید کدوم یکی از گرافیک بهتری بهره می بره
    در مورد حرکت بازیکنان من خودم چند روز پیش فیفا 08 بازی کردم و سرعت بازی وحشتناک پایینه و موقعی که میلان رو برداشتم و صورت بازیکنان رو نگاه کردم هیچ کدوم شبیه خودشون نبود و استیل دریبل بازیکنان میلان مثل کاکا و پیرلو اصلا خوب طراحی نشده بود
    در مورد رنگ بازی من هم قبول دارم که رنگ pes خیلی زیاده ولی شما pes رو نصب کن مثلا روی کفش بازیکن زوم کن جزئیات و ریزه کاری ها رو ببین بعد برو توی فیفا ببین همچین چیزی میبینی یا نه!!!
    در مورد استایل دویدن درسته کمه ولی من به غیر از یکی از استایل هاش بقیه رو قبول دارم
    در مورد زمین خوردن هم بگم مثل این که شما فوتبال نگاه نمی کنی ... خیلی مواقع همین بازیکنان قل میخورن روی زمین مثل بازی دیروز پرسپولیس و ذوب اهن......
    یه تیکه که خیلی برام عجیب بود قل خوردن ملخی بود که گفتی....من موندم که ملخ کی قل خورده که ما ندیدیم
    درکل بگم که من قصدم طرفداری از بازی خاصی نبوده ولی مثل این که شما بدجوری داری سنگ فیفا رو به سینه می زنی
    فعلا..........

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

فاشيست باحات كاملا مخلفم در مورد فيزيك بازيكنان اگه فيزيك بازيكنان برا فيفا 100 باشه براي Pes واقعا 1 هم نيست فيزيك بازيكنان نحوه دويدن و حركت بازيكنان در PES آدم رو ياد كمدين هاي سينما مي ندازه واقعا خيلي مضحك و خنده دار مي دوند ولي فيفا كاملا طبيعي هست
    اما در مورد گرافيك :
    PES هميشه فضاي بازيش شبيه نقاشي هست كه با آبرنگ پر رنگ شده اونقدر كارتوني هست كه آدم اصلا حس فوتبال بهش دست نميده رنگ آميزي شده بازي و اين باعث شده بازي شفاف باشه و به نظر گرافيكي بياد كه اينطور نيست گرافيك به پر رنگ و شفاف بودن رنگهاي به كار رفته تو بازي نميگن به Render و Detail بازيكنان ميگن كه اين دو در فيفا به وضوح ديده ميشه

در حاليكه فيفا با رنگهاي كدر و و طبيعي بازي رو به واقعيت نزديك كرده و فيزيك حركتي بازيكنان به قدري واقعي هست كه آدم ياد خود بازيكن ميفته مثلا وقتي رونالدينيو حركت ميكنه از استيل دويدنش معلومه كه خودشه اينا توي PES نيست توي PES فقط 5 6 نوع دويدن و حركت پا به توپ وجود داره كه يكي از اون يكي مضحك تر و مصنوعي تره زمين خوردن بازيكنا هم كه اصلا حرفشم نميشه زد شبيه ملخ ميشن وقتي رو زمين قل ميخورن من هنوزم موندم جناب فاشيست به كجاي فيزيك PES ميگه برتر؟
    البته احتمالا فاشيست عزيز خيلي فوتبال نگاه نميكنن و فوتبال دوست نيستن اگه فوتبال دوست بودي از اينكه اسم بازيكنان تو PES همگي اشتباه نوشته ميشه حالت به هم ميخورد مثل من كه حالم از PES بهم ميخوره
    فیزیک بازکنان نسخه ی نکست واقعا فوق الاده است وقبول دارم پیس انیمیشناش مثل آدم آهنیه
    ولی انصافا تورو خدا نسخه ی پیسیه فیفا چی؟
    به نظر من هم فیزیکه بازیکنا ش هم انیمیشناش مضحکه مدل دویدنشوببینین یا مثلا توپ اگه 30درجه به طرف راستشون باشه سرشونو مثل اسب تا 90 درجه انورو نگا مکنن انیمیشناشم خیلی محدودو تکرارین البته انیمیشنای گیم پلیش همه ی باز کنا سر پایینن از نظر هیکلم واقعا بیخود طراحی شدن چرا ناراحت میشی
    ولی یه مقیسه با واقعیت بکن وببین سر بازیکن بیش از حد بزرکه هیکلبازیکناش ظریفو فانتزیه لباساشونم که میگی واققعیه چروکاش واقعا حرفت برام عجیب بود یه سری جروک ثابت غیر طبیعی هستو بس...
    در کل من با پیس مقایسهش نکردم چون اینجا جاش نبود داداش من به عنوان یک طرفدار انتقاد کردم امیدوارم بهت بر نخوره...

آخر فروم باز Retired User's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Road To Perdition

پيش فرض

دوستان اينجا مي تونيد پيش نمايشي از 09 ببينيد:
    اگه تكراريه به بزرگيه خودتون ببخشيد
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

فاشيست جان بحث من و شما اصلا نتيجه نخواهد داد اينو مطمئنم اگه تو بازي PES رونالدينيو اسممو از تو مونيتور صدا كنه بازم ازش نفرت دارم اگه pes بازي كردني بهم ماهي 10 ميليون حقوق بدن بازي نميكنم چون بدترين احساس رو بهم ميده

در عوض اگه وعده بدن بازي كردن فيفا جرمه و گناه بازم بازي ميكنم دست خودم نيست دليل هم دارم
    برا من اشكالات گرافيكي بازي فيفا كه اگه بخواييم قبول كنيم داره اصلا مهم نيست چون علاقه من به فيفا داستان بازيشه مثل منيجر مد كه جونم بالا مياد براش
    در مورد چهره ها زمين و زمان ميدونن مال فيفا شبيه تر هست تا PES من نميدونم شما رو چه حسابي ميگيد PES چهره هاش شبيهند شايد فقط چند بازيكنش اينطوري باشه
    سرعت بازيكنا تو PES دو برابر سرعت توپه خيلي جالبه اونوقت به اين ميگن سرعت بازي بالاست
    فوتبال مجازي يعني فيفا والسلام ختم كلام گرافيك رو ولش كسي عقده گرافيك داشته باشه مجبور نيست اصلا فوتبال گيم بازي كنه ميتونه بره Devil May Cry بازي كنه اينهمه بازي گرافيكي چرا چسبيدين به فوتبال
    يكيشو باس انتخاب كرد فوتبال=فيفا يا گيم صرف=PES
    هميشه گفتم PES صرفا يك گيم و ربطي فوتبال واقعي دنيا نداره هيچيش نه اسامي بازيكنان نه اسامي تيمها نه لوگوها نه تورنومنتهاش نه ليگها و كاپهاش فقط بازيكنان حاضر در سري آ و لاليگا و تيمهاي اون ليسانس دارن ازش بقيه مزخرفه و غير واقعي اون مستر ليگش هم به درد لاي جرز ديوار هم نميخوره
    فاشيست جان عزيز تاحالا منيجر مد رو بازي كردي با تمام وجود آدم احساس ميكنه مدير باشگاهه همه كاره اون مستر ليگ PES اصلا خوب نيست
    من سنگ فيفا رو نميزنم به سينم من به هدفم از بازي فيفا گرافيكش نيست هدفم فوتباله اگه هدفم صرفا بازي بود بله اونوقت مي رفتم طرف PES
    Last edited by Spaniuly; 26-08-2008 at 05:34.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •