ولی خداییش بهترین فیلم ها از سینما ماورا اونهاییه که با نقد دکتر عالمی و دکتر بلخاریه
ولی خداییش بهترین فیلم ها از سینما ماورا اونهاییه که با نقد دکتر عالمی و دکتر بلخاریه
ببخشید کسی میدونه فاینال فانتزی دوبلش توی باز هست یا نه؟
پخش سري جديد برنامهي «سينما چهار» به تهيه كنندگي محمد حميدي مقدم و پس از تعطيلات نوروزي آغاز ميشود. محمد حميدي مقدم كه تهيه كنندگي سريهاي پيشين برنامهي سينما چهار را نيز برعهده داشته است، براي مدتي، به شبكه اول سيما رفت و ساخت برنامهي «سينما يك» را برعهده گرفت. وي پس از مدتي بار ديگر به شبكه چهار سيما بازگشت تا تهيه كنندگي برنامهي «مستند چهار» را كه در ايام نوروز به صورت ويژه برنامه به روي آنتن رفت را نيز برعهده بگيرد. برنامهي سينما چهار كه در سال 85 به تهيه كنندگي سيداحمد پايداري هر جمعه ساعت 20 و 30 دقيقه از تلويزيون پخش شد، در ايام نوروز به صورت ويژه و با تهيه كنندگي محمد حميدي مقدم به روي آنتن رفت و به عنوان جديد «سينما 86» (بالوگويي ناخوانا) تغيير نام داد. برنامهي «سينما 86 » در مدت 15 روز تعطيلات نوروزي فيلمهايي چون شارلوت گري، روز نامه،جنگجوي حرفهاي، آخرين تدوين، ويدوك، يكشنبه طولاني نامزدي، يك بوس كوچولو و باغهاي كندلوس را پخش كرد و آخرين فيلمهاي نوروزي خود را به نام هاي «ريو» و «غرغروها»، طي روزهاي پنج شنبه و جمعه به روي آنتن ميبرد. بر اين اساس سري جديد سينما چهار از جمعه هفته آينده (24 فروردين ماه) به تهيه كنندگي حميدي مقدم پخش ميشود و اين امكان وجود دارد كه هيچ كدام از نامهاي «سينما چهار» و «سينما 86» را به خود نگيرد.
تعطیلات تموم شد و پخش برنامه ها به حالت عادی برگشت . دوباره شروع میکنیم به معرفی و گفتگو در مورد فیلم هایی که در قالب برنامه های "سينما 1 سينما 4 سينما و ماورا و صد فيلم " پخش میشه...
سینما و ماوراء این هفته
نردبان جیکوب "Jacobs Ladder"
کارگردان
Adrian Lyne
بابازی
Tim Robbins ، Elizabeth Pena ، Danny Aiello ، Matt Craven
محصول 1990 " امریکا"
مدت زمان :115 دقیقه
خلاصه:
یک سرباز جنگ ویتنام پس از بازگشت از جنگ دچار توهم می شود اما او در این توهمات تنها نیست. همرزمان جیکوب نیز خود را تحت تعقیب آدمکشان ناشناخته می یابند...
درباره ی فیلم :
فیلم ترسناک و روانشناسانه "نردبان جیکوب" محصول 1990 آمریکا به کارگردانی آدریان لین و فیلمنامه بروس جوئل رابین است. تیم رابینز نقش جیکوب سینگر را بازی می کند، یک سرباز جنگ ویتنام که پس از بازگشت از جنگ دچار توهم می شود، اما او در این توهمات تنها نیست. همرزمان جیکوب نیز خود را تحت تعقیب آدمکشان ناشناخته می یابند. الیزابت پنا، دنی آیلو و جیسن الکساندر دیگر بازیگران این فیلم 115 دقیقه ای هستند.
مکالی کاکلین، بازیگر مجموعه فیلم های "تنها در خانه"، نیز در نقش پسر جیکوب حضوری کوتاه دارد، بی آنکه نامش در عنوان بندی فیلم ذکر شود. آدریان لین در بعضی صحنه های "نردبان جیکوب" که در آن سر بازیگران به سرعت تکان می خورد از یک جلوه ویژه خلاقانه استفاده کرد. او صحنه ها را به صورت چهار فریم در ثانیه فیلمبرداری کرد و بعد این صحنه ها با تعداد فریم استاندارد از نو پخش شد تا افکت مورد نظر حاصل شود.
"نردبان جیکوب" تصویری آزادانه و غیرعادی از وجود انسان هاست و این فیلم را به جرات می توان یکی از بهترین و تاثیرگذارترین فیلم های دهه 1990 لقب داد. آدریان لین بریتانیایی پیش از ساخت "نردبان جیکوب" هم فیلمسازی شناخته شده بود که سه فیلم مطرح "فلش دنس" (1983)، "نه و نیم هفته" (1986) و "جذابیت مرگبار" را در کارنامه داشت. "پیشنهاد بیشرمانه" (1993)، "لولیتا" (1997) و "بی وفا" (2002) از دیگر ساخته های این فیلمساز 66 ساله است.
گفته می شود بروس جوئل رابین، فیلمنامه نویس "نردبان جیکوب"، داستان این فیلم را نخستین بار در اوایل دهه 1970 نوشت. او سال ها دنبال تهیه کننده ای بود که حاضر به سرمایه گذاری روی این پروژه باشد و در نهایت با آدریان لین آشنا شد. در یک همکاری بسیار نزدیک، داستان را با او بازنویسی کرد. رابین ابتدا می خواست نمادگری شیطان و فرشته جلوه ای عینی تر و تصویری داشته باشد، اما لین معتقد بود اگر این نمادها به صورت مبهم به تصویر کشیده شود، حاصل کار جالب تر و ترسناکتر می شود. این دو در مورد نوع پایان فیلم هم اختلاف نظر داشتند
امشب فيلمه نردبانه يعقوب شبکه 4 واقعا فيلمه ارزشمندی بود دمه اين سينما ماورا
گرم که هميشه آدمو سورپرايز ميکنه راستی تحليلشم خيلی جالب بود که توسطو دکتر عالمی
و طالب زاده انجام شد
به نظر من هم فیلم خوبی بود( از کارگردانی خوب که من هم مثل خیلی های دیگه با فیلمهای جدیدترش میشناختمش)
و اون پایان غافلگیر کننده اش هم جالب بود
هر چند که فیلم با توجه به مضمون انتقادی و تا حدی افشاگرانه ای که نسبت به سیستم حاکمه امریکا و پنتاگون داشت عجیب بود که اینقدر دیر از تلویزیون ما پخش شد
با توجه به این که این جور مضامین خوراک تلویزیون ماست
اما اینکه شما از تحلیلش خیلی خوشت اومد برایم عجیبه چون به نظر من تنها کاری که این مجری سینما ماورا یعنی آقای عالمی انجام نمیده تحلیل فیلمه
این حرفی رو که من میزنم صرفا بر اساس یک یا دو برنامه نیست بلکه بسیاری از قسمتهای سینما ماورا را تماشا کرده ام و
هر بار این امید را دارم که در نحوه کار این مجری و استاد سینما تغییری حاصل شود اما خودتون به حرفهاش دقت کنید فقط میاد و سکانس های مختلف فیلم را با ریتمی کند و کسل کننده تعریف میکنه و گویا خودش هم می فهمه که فقط داره داستان فیلم رو تعریف میکنه که گاهی آخر حرفش که خوب حرفش رو زد
میگه البته من نمی خوام داستان فیلم رو تعریف کنم یکی نیست بهش بگه
اتفاقا این دقیقا همون کاریه که شما نه فقط در این قسمت بلکه در دیگر قسمتها هم داری انجام میدی بدون اینکه حرفهات کمی ژرفتر بشه
بارها دیده ام که مهمان برنامه داره تحلیل خودش رو انجام میده که این آقا حرفش رو قطع میکنه و شروع به تعریف بخشی از فیلم میکنه و در واقع صرفا شرح ماوقع میده بدون که اینکه نتیجه گیری خاصی حاصل بشه
تازه رشته افکار و صحبتهای فرد مقابلش را هم پاره کرده
من نمیدونم با توجه به این همه منتقد فیلم با اطلاعات و خوش ذوقی که در سینمامون داریم چرا کسی جایگزین ایشون نمیشه
میتونم وضعیت ایشون رو ( البته تا حدی سختگیرانه) مقایسه کنم با آقای شفیع (که اتفاقا برنامه ورزش و مردم ایشون هم یکشنبه شبها پخش میشه) واقعا بنشینید وبا دقت برنامه ورزش و مردم رو ببینین خداییش اعصابتون از نحوه اجرا و صحبتهایی که میکنه خورد نمیشه مدام حرف مهمانشو قطع میکنه سوالاتی که میپرسه بدون برنامه ریزی قبلیه ... ( البته انتقادم در مورد شفیع شدیدتره ولی خب اینجا جاش نیست)
نمیخوام از مبحث برنامه سینما ماورا خارج بشم فقط خواستم بگم که به نظر میرسه خیلی ها جا پاشون تو تلویزیون بد جوری محکمه ( آقای عالمی از قدیمیترین مجریان سینمایی تلویزیونه)
حداقل اگر قراره از اقای عالمی استفاده بشه برنامه ای باشه که صرفا به فن و تکنیک سینما (که گمان میکنم اطلاعاتشون تو اون زمینه هست ) بپردازه نه برنامه ای مثل سینما و ماورا که بیشتر با مفاهیم و مضامین فیلمها کار داره
ولی کو گوش شنوا
واقعا فیلم خوبی بود...
راستی نمی دونم شنیدین یا نه فیلم 300 هم داره برای سینما و ماورا دوبله میشه...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان منم با حرفات در مورد عالمی موافقم.البته من نتونستم نقد دیشب رو ببینم ولی توی دو سه تا برنامه رفتارهایی ازش دیدم که اصلا نمی پسندم.
فکر نمی کنم من که نشنیدم.همین الان تو گوگل سرچیدم چیزی پیدا نکردم.اگه خبری شد ما رو هم بی اطلاع نذار...راستی نمی دونم شنیدین یا نه فیلم 300 هم داره برای سینما و ماورا دوبله میشه...
این هم یه تحلیل دیگه از فیلم دیشب سینما و ماوراء
"نردبان جیکوب" 19 فروردین ماه در قالب برنامه سینما و ماوراء از شبکه چهار سیما روی آنتن رفت .«نردبان يعقوب» را آدريان لين كارگرداني كرده است كه معمولا به ساخت آثار روانشناسانه مشهور است. اين فيلم اگر چه در ژانر وحشت قرار ميگيرد، اما با اغلب فيلمهايي كه اين ژانر ساخته ميشوند، تفاوت دارد. اين فيلم در زمرهي معدود آثار ترسناكي قرار ميگيرد كه دائما درصدد است تا به تماشاگر خود بگويد، نبايد بترسد. بر اين اساس در تمام لحظاتي كه درباره دوزخ و بهشت صحبت ميشود يا تماشاگر در تعليق قرار دارد، سعي ميشود به بيننده كليدهايي داده شود تا او را از سر درگمي و وحشت صرف نجات دهد. همان طور كه از نام فيلم بر ميآيد، «نردبان يعقوب» فيلمي مذهبي است كه تا حدودي محتواي خود را از انجيل گرفته است. در اين فيلم «نردبان» حكم ماده مخدر و آرامش بخشي را دارد كه براي نجات سربازان حاضر در جنگ ويتنام به كار گرفته ميشد. فيلمنامه «نردبان يعقوب» به قلم بروس جوئل رابين، در ژانر فانتزي، وحشت و دلهره قرار ميگيرد. داستان فيلم درباره جاكوب سينگر، كارمند اداره پست است كه در خلال جنگ ويتنام در سال 1971 مجروح ميشود. او به ناگاه از خواب بيدار ميشود و خود را در مترو در حالي كه قصد رفتن به خانه را در نيمه شب دارد، ميبيند. جاكوب از همسرش سارا طلاق گرفته و با جزبل در آپارتمان كوچكي در بروكلين زندگي ميكند. او سعي دارد پسرش «ليگ» را كه تازه در تصادف كشته شده فراموش كند. اما اين كار به سختي ممكن است چرا كه «جاكوب» در قبال اين تصادف احساس مسووليت ميكند. «جاكوب» در تمام لحظات بين واقعيت و تخيل دست و پا ميزند و گاهي لحظات افراد يا چيزهايي را در كنار خود ميبيند و فكر ميكند آنها سعي دارند او را دستگير كنند. «نردبان يعقوب» دوم نوامبر سال 1990 در سينماهاي آمريكا به اكران عمومي درآمد. اين فيلم در گيشه موفق بود و پس از اكران در آمريكا در كشورهايي چون ايسلند، استراليا، فنلاند، كانادا، فرانسه، آلمان، كره جنوبي، سوئد و انگليس به روي پرده رفت. با اين حال «نردبان يعقوب» در هيچ جشنواره معتبري عنوان قابل توجهي را به خود اختصاص نداد و فيلمي تجاري باقي ماند.
سلام
من شنیدم و این موضوع صحت داره![]()
فیلم دیشب خیلی عالی بود. این تیم رابینس چه قدر جوون بود !!!
باز هم مثل همیشه اسم فیلم رو بد انتخاب کردن . معنی جیکوب میشه یعقوب ، ولی اگه قراره اسم رو معنی کنن ، دیگه چرا توی فیلم یکی صداش میکنه : جیک !!! یکی جیکوب !!! طرف قاطی می کنه ، با خودش میگه پس یعقوب کیه ؟؟؟. تازه با این معنی فیلم یه خورده مذهبی شده بود. یعنی انگار یعقوب، یعقوب ِ نبی پیامبر یهود ِ و قراره به این جیک کمک کنه !!! در یک پلان هم یک کتاب رو نشون داد که روش علامت ستاره داوود بود.
راستی نمی دونم شنیدین یا نه فیلم 300 هم داره برای سینما و ماورا دوبله میشه...درسته...حق باشماست...سلام
من شنیدم و این موضوع صحت داره![]()
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)