تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 196 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1951

نام تاپيک: بحث های تخصصی آنتی ویروس ها و نتایج تست های معتبر || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با عرض سلام خدمت تمامی دوستان عزیز

حتما با سایت av-comparatives.org آشنا هستید سایتی است که توسط چند جوان علاقمند اداره می شود و از سه

سال قبل هر ساله در 4 نوبت آنتی ویروسهای مختلف را با همدیگر مقایسه می کند .تستها به فواصل سه ماهه انجام

می شوند و دو نوع هستند یک نوع که On-Demand Test نامیده می شود و قدرت شناسایی ویروسهای مختلف توسط

آنتی ویروسها را نشان میدهد و نوع دوم که Retrospective-Test نامیده می شود قدرت آنتی ویروسها را در مقابله با

ویروسهای جدید و ناشناخته و به اصطلاح خودمان صفر کیلومتر نشان می دهد .تستهای به عمل آمده توسط این سایت

اعتبار خاصی در دنیای آنتی ویروسها دارد که علت آن استقلال این سایت و بیطرفی کامل در برگذاری آزمونها و

استفاده از روشهای کاملا علمی و دقیق برای انجام تستها است که آن را از سایر همتایانش متمایز می کند .تعداد

نمونه به کار رفته برای انجام تستها بسیار زیاد بوده ( گاهی بیش از یک میلیون انواع کدهای بدخیم از ویروس,کرم و

تروجان گرفته تا انواع دیالر و BackDoor و... ) که قابلیت اعتماد تستها را بالاتر می برد. نتایج تستهای مختلف به عمل

آمده توسط این سایت قبلا بارها در همین تاپیک معرفی شده است .اینجا نتایج مربوط به On-Demand Test ماه آگست

سال 2007 را مشاهده می کنید .لیست کامل آنتی ویروسهای شرکت کننده در این تست به صورت زیر است :

البته حتما می دانید که F-Secure , AVK , e-Scan و TrustPort از چند انجین استفاده می کنند.

و اما نتایج این تست :

هر چند قبلا توضیحاتی در مورد این تست و کلا تستهای به عمل آمده توسط سایت av-comparatives.org حضورتان

عرض کرده ام ولی جزییات بیشتر به نقل از گزارش همراه این نتایج به شرح زیر است :

تعداد نمونه به کار رفته در این تست بیش از 800000 نمونه از انواع ویروسهای ویندوز , ماکرو ویروسها , کرمها , تروجانها ,

Script Virus ها و سایر انواع کدهای بدخیم است ( شما می توانید تعداد دقیق هر کدام را در جدول نمونه ها ببینید )

همانطور که می دانید ویروسهای پلی مورفیک پیچیده ترین نوع ویروسها هستند شناسایی این دسته از ویروسها

بسیار مشکل است چون ویروس مربوطه به صورت مکرر تغییر شکل داده و نسخه جدیدی از خودش را تولید

می کند که با نسخه مادر متفاوت است و محافظت کامل در برابر این گونه از ویروسها نیاز به این دارد که آنتی ویروس

تمامی نمونه های این ویروسها را شناسایی کند و باقی ماندن حتی یک نمونه باعث درگیری مجدد خواهد شد در

این تست 12 عدد از این نوع ویروسها به صورت مجزا بررسی شده است که تنها نود32 , نورتون , کاسپرسکی و آنتی ویروسهایی

که از انجین کاسپرسکی استفاده می کنند ( یعنی F-Secure , eScan و AVK ) توانسته اند تمامی نمونه ها را

شناسایی کنند 12/12 ( که این کیفیت بالا و انعطاف پذیری انجین آنها را نشان می دهد ) :

و اما نتایج کلی این تست :

همانطور که می بینید نسبت به دفعه قبل اکثر شرکتها محصولاتشان را بهبود بخشیده اند که این خبر مسرت بخشی

برای ما کاربران است .طبق معمول یکی دو سال اخیر آنتی ویر از بین آنتی ویروسهای تک انجین در صدر قرار دارد این آنتی ویروس با

ترکیبی ایده آل از دیتابیسی قوی و هوریستیکی درجه یک به این زودیها خیال دست کشیدن از این مقام را ندارد . بدنبال آن نورتون در

ادامه روند بهبود محصولاتش در دو سال اخیر با چند پله صعود خود را تا رتبه دوم بالا کشیده و جلوتر از کاسپرسکی ایستاده است .

کاسپرسکی با استفاده از هوریستیک جدید خود در رتبه سوم و بالاتر از F-Secure و eScan که هر دو از انجین کاسپرسکی بدون

هوریستیک جدید آن بهره می برند ایستاده است . پس از کاسپرسکی پنج آنتی ویروس یعنی AVG , نود 32 , F-Secure , eScan و

بیت دفندر با اختلاف بسیار کمی با یکدیگر ( در حد دهم درصد ) رتبه های بعدی را اشغال کرده اند . AVG با کمک گرفتن از انجین

قدرتمند Ewido که توسط این شرکت خریداری شده است با جهشی بلند خود را به رتبه چهارم رسانده و جلوتر از نود32 ایستاده است .

نود 32 هم نسبت به تستهای قبلی و نتایج نه چندان خوب آنها که باعث اعتراض طرفدارانش شد میزان شناسایی خود را بهبود داده

است و با اختلاف اندکی رتبه چهارم را بدست آورده است . در میان سه آنتی ویروس باقیمانده بیت دفندر بیشترین پیشرفت را نسبت

به قبل داشته است ولی همچنان طرفدارانش توقع بیشتری از آن دارند . مک آفی هم نسبت به قبل پیشرفت زیادی

داشته است و امیدوارم این آنتی ویروس مشهور هم با توجه به تعداد کاربرانش به روزهای اوج خودش برگردد. آنتی ویروس

مایکروسافت هم نسبت به چند ماه گذشته میزان شناسایی خودش را بسیار بهبود داده و به حد قابل قبولی رسانده است

و شاید این سراغاز ظهور یک قدرت جدید در دنیای آنتی ویروسها باشد.

لینک سایت اصلی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

به نظر من NOD32 از همه بهتره
    مردم می گن Kasper ولی نمی دونم برا من چرا رجیستر نمی شه

داره خودمونی میشه mohammadaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    وی تی ان جان نتایج اگوست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اومده.
    منتظریم ها.
    آویرا که من میدونستم گل میکاره.نورتن هم شگفتی ساز شده.
    منتظر نظرات کارشناسی شماییم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed1282's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    root

پيش فرض

nod32 يه چيز ديگه است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام عزيزان . من مي خوام بدونم كه از نظر شما بهترين بسته ي امنيتي از كدوم شركت هست كه بشه ازش استفاده كرد و من بتونم ازش استفاده كنم و در ضمن راحت نصب بشه و راحت هم پاك بشه و همه لحاظ عالي باشه ؟
    راستي من با مك آفي و نورتون و كاسپر و پاندا و چند تا ديگه كه اصلاَ اسماشون يادم نمي آد كار كردم ولي اگه ميشه كمكم كنيد .
    منتظر جوابتون هستم ... مرسي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کاسپرسکی خیلی خوبه

پروفشنال Persian.Boy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

VTN جان با تشکر از زحمتی که در مورد نتایج تازه ترین تست av-comparative کشیدید.

قبل از اینکه من نظر کلی خودم رو در مورد این تست بگم لازم میدونم که چند نکته رو با اجازه شما برای کسانی که

آشنایی چندانی با این تست ندارند بیان کنم. هر چند که شما تکات مهم و اصلی رو بیان کردید و چیز زیادی رو نمیشه

بهش اضافه کرد.

اول از همه دوستان باید به این نکته توجه کنند که در این تست هیچ نمونه ای از Spyware و Adware ها بر روی آنتی

ویروسها آزمایش نشده. طبق نظر شخصی IBK که مسئول تنظیم کننده نتایج تست ها در Av-Compatative است

آنتی ویروس Antivir Classic دقیقا همان نتایجی رو داره که نسخه Premium اون داره. اما نتایجی که برای آنتی ویروس

AVG-Anti Malware اعلام شده با آنتی ویروس AVG Free و AVG Professional فرق داره. چونکه AVG Antimalware

تشکیل شده از AVG Antivirus+ AVG AntiSpyware. اما اگر AVG Professional با AVG Free در این تست آزمایش

میشدند هر دو دارای یک نتیجه بودند. یعنی اینکه AVG Pro با AVG Free از لحاظ تشخیص و شناسایی فرقی با هم

ندارند.

طبق نظر IBK اگر AVG Pro و AVG Free تست میشدند نتیجه شون حدودا برابر با 93% بود.

نکته مهم دیگه ای که میشه در مورد این تست و تست های صورت گرفته قبلی بهش اشاره کرد قدرت پاکسازی

Malware ها
    توسط آنتی ویروس هاست.

BitDefender : در هنگام پاک کردن فایل های آلوده هنگ کرده. این مورد هنگامی بوجود آمده که نمونه های آلوده رو

توسط On-Demand Scanner اسکن کردند.

Dr.Web : مانند همه تست های On-Demand که در گذشته توسط همین سایت صورت گرفته این دفعه نیز در هنگام

اسکن نمونه Trojan ها و Backdoor ها هنگ کرده.

Fortinet : چندین دفعه در این تست دوباره آزمایش شده چونکه هر دفعه تعداد زیادی از فایل های آلوده رو تشخیص

نمیداده در حالی که در اسکن دوباره اون فایل ها آلوده تشخیص داده میشدند. برای تشخیص دادن این گونه فایل ها

میبایستی که این آنتی ویروس چندین دفعه اسکنش رو انجام بده تا زمانی که اون فایل تشخیص داده بشه.

Norman : با فعال بودن SandBox در هنگام اسکن کردن نمونه Trojan ها هنگ کرده.

مورد دیگری که لازمه من بهش اشاره بکنم در مورد ویروسهایی از نوع polymorphic است. همانطور که vtn عزیز نیز

توضیح دادن این گونه ویروسها سخت ترین نوع ویروس ها هستند. در این تست اخیر 12 نوع از این ویروسها که با

تغییر شکل دادن آنتی ویروسها رو گول میزنند بر روی آنتی ویروسها آزمایش شده. اما نکته جالب و خیلی مهمی که

وجود داره اینه که هر 12 نوع ویروسی که در این تست آزمایش شدند برای همه کمپانی های آنتی ویروسی که

قرار بوده در این تست شرکت داشته باشند قبلا فرستاده شده بوده. و نکته جالب تر اینکه این 12 ویروس polymorphic

همان 12 نوع ویروسی هستند که در 6 ماه گذشته بر روی آنتی ویروسها آزمایش شدند.

پس نتیجه میگیریم که اگر آنتی ویروسی در این تست تازه ای که صورت گرفته توانسته باشه همه آنها رو شناسایی

بکنه دارای انجین مناسبی برای مقابله با این نوع ویروسهاست. اما آنتی ویروسهایی که موفق نشدند ثابت کردند که

بعد از گذشت 6 ماه هنوز نتوانسته اند انجین آنتی ویروسشون رو برای مقابله با این نوع ویروسها مقاوم تر بکنند. در

حالی که هم نمونه ها رو در دست داشتند و هم 6 ماه وقت برای این کار در اختیار داشتند.

پس در اینجا باید به NOD32,Kaspersky,Norton تبریک گفت. بقیه آنتی ویروسها از انجین کسپرسکی استفاده میکنند

اما نباید فراموش کنید که انجین آنتی ویروسهای eScan و F-Secure درسته که کسپرسکی است. اما انجینی که در

این آنتی ویروسها وجود داره نسخه 6 کسپرسکی است نه نسخه 7 آن. همانطور که اطلاع دارید نسخه 7 کسپرسکی

دارای هوش مصنوعی پیشرفته و قویتری نسبت به نسخه 6 است.

اما میرسیم به نظر شخصی من در مورد تست هایی که تا بحال در مورد آنتی ویروسها از طرف Av-Comparative

صورت گرفته.

در سال 2007 کلا 3 دفعه آنتی ویروسها تست شده اند. 2 نوع آن مربوط به تست شناسایی ویروسهای شناخته شده

هستند و 1 تست صورت گرفته نیز مربوط به هوش مصنوعی آنتی ویروسها و شناسایی ویروسهایی و تروجانهایی

است که هنوز آنتی ویروسها از وجود آنها خبر ندارند.

به نظر من بایید یک نتیجه گیری کلی از این تست ها بشه. تا معلوم بشه نتیجه کلی آنتی ویروسها در مقابل ویروس

های شناخته شده و ناشناخته چقدر است. یعنی نتیجه ای که یک آنتی ویروس در واقعیت میتونه داشته باشه. مثلا

در دنیای واقعی اینترنت هم ویروسهای شناخته شده وجود داره و هم ویروسهای ناشناخته ای که تازه نوشته میشوند. پس باید بدونیم

که درصد مقابله آنتی ویروس ها در واقعیت چقدر میتونه موثر باشه.

من این کار رو از طریق یک نمودار که نشان دهنده نتیجه کلی تست ها در سال 2007 است رو برای خودم انجام دادم و

نتیجه بسیار جالبی رو بدست آوردم. این نتایج رو در اینجا هم قرار میدم.

طریقه بدست آوردن نتایج کلی تست ها به این صورت انجام گرفته...

مثلا آنتی ویروس Kaspersky در Feb 2007 نتیجه 97,89% رو داشته و در ماه May 2007 یعنی تست هوش مصنوعی

آنتی ویروسها نتیجه 35 درصد رو آورده. و در آخرین تست نیز که مشاهده میکنید نوانسته 98,46 درصد شناسایی

ویروسها و تروجانها رو داشته باشه.

نتیجه کلی آنتی ویروس کسپرسکی به این صورت خواهد بود که جمع 2 بار تست On-Demand + جمع 1 بار تست

هوش مصنوعی این آنتی ویروس تقسیم بر تعداد تست های صورت گرفته که 3 باشد میشه نتیجه کلی تست سال

2007 در مورد آنتی ویروس کسپرسکی.

97,89 + 35 + 98,46 = 231,35%

231,35 / 3 = 77,11%

در این جا چون نسخه 7 آنتی ویروس کسپرسکی بعدا جداگانه هوش مصنوعی آن آزمایش شده بنابراین من نیر آخرین

نتایج این آنتی ویروس رو محاسبه کردم. یعنی نتایجی که مربوط به نسخه 7 این آنتی ویروس میباشد.

نکته دیگه ای که در مورد این محاسبه وجود داره اینه که من نتیجه آنتی ویروسهایی رو محاسبه کردم که یا نسخه کامل

آنها برای استفاده کردن وجود داشته باشه و یا کرکشون در اینترنت موجود باشه. البته اگر به جرئیات بیشتری در مورد

این نتیجه احتیاج داشتید میتونید در ادامه بحث سوالتون رو مطرح کنید.

نتیجه کلی تست آنتی ویروسها در مقابل ویروسها و تروجانهای شناخته و ناشناخته در سال 2007

نتایج کلی تست آنتی ویروسها در سال 2007 به ترتیب شماره ...

نکته > در این محاسبه من امتیاز های منفی و مثبتی رو که تاثیر زیادی بر نتیجه کلی آن نخواهند گذاشت رو محاسبه

نکردم. امتیاز هایی مانند تعداد تشخیص های مثبت کاذب. چون این نوع نتیجه رو میشه از روی امتیاز های

Advanced+ و Advanced و Standard که در ماه May 2007 انجام گرفته فهمید. ولی اگر این نوع محاسبه براتون جالب

بود و خواستید که درصد تشخیص FP ها رو هم همراه با نتایج کلی سال 2007 محاسبه کنم اونوقت آنها رو نیز اضافه

خواهم کرد.
    Last edited by Persian.Boy; 01-09-2007 at 19:17.

آخر فروم باز mohsen.rajabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    قــــــــــــم

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] vbmenu_register("postmenu_1511879", true); جان حالا با این نظر شما من از کدوم آنتی ویروس استفاده کنم تا امنیت بهتری داشته باشم

نتایج کلی تست آنتی ویروسها در سال 2007 به ترتیب شماره ...

از این دوازده تا واقعا کدوم بدرد بخوره

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

شرکت Symantec در محصولات امنیتی سال 2008 خودش سیستم محافظتی جدیدی را به نام SONAR اضافه کرده.
    این تکنولوژی یک شبکه آماده و فعال جهت واکنش سریع را در اختیار آنتی ویروس قرار میده که میتونه وجود ویروسها و ابزارهای جاسوسی بر روی سیستم را از روی رفتار آنهاو قبل از رجوع به Database آنتی ویروس تشخیص بده .
    میشه اینطور گفت که Symantec حرکت جدیدی را در جهت پیشبرد هوش مصنوعی برنامه های امنیتی اش آغاز کرده.

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز

اخیرا به یک تست جالب در مورد Self-Protection آنتی ویروسها برخوردم که به نظر می رسد بر اساس اصول درستی

انجام شده و متدولوژی مناسبی دارد .این تست توسط یک سایت روسی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام شده است

که من شناخت چندانی از آن ندارم ولی چون اخیرا در چند فوروم امنیتی معتبر مطرح شده و با توجه به تازه بودن نوع تست

و کمبود تستهای مشابه و نیز اهمیت مسئله Self-Protection نتایج و خلاصه ای از این تست را خدمتتان تقدیم می کنم

و بحث و اظهار نظر در مورد آن را به دوستان و اساتید گرامی واگذار می کنم :

Self-Protection یا دفاع از خود از ویژگیهای مهم نرم افزارهای امنیتی ( آنتی ویروس , فایروال , آنتی اسپایور و ... )

است که اهمیت زیادی در مقابله با انواع تهدیدهای امنیتی دارد . همانطور که می دانید خیلی از ویروسها و یا سایر انواع

بدافزارها به محض فعال شدن روی سیستم اقدام به غیر فعال کردن نرم افزارهای امنیتی نصب شده روی سیستم می کنند

و پس از غیر فعال کردن آنها با خیال راحت در سیستم جولان داده و هربلایی دلشان بخواهد به راحتی بر سر سیستم

بدبخت می آورند .یک آنتی ویروس خوب در قدم اول باید قبل از آغاز به کار فایل آلوده آن را شناسایی کرده و جلوی

فعالیت آن را گرفته و به کاربر اخطار دهد حالا اگر ویروس یا بدافزار مربوطه برای آنتی ویروس ناشناس باشد و یا کاربر

به اخطار آنتی ویروس مربوطه توجهی نکند و ویروس فعال شود آنتی ویروس مزبور باید جلوی ادمه کار و خرابکاریهای

ویروس و یا بدافزار مربوطه را بگیرد ولی این مستلزم آن است که آنتی ویروس در قدم اول بتواند از خود دفاع بکند .

ویروسها و سایر بدافزارها از روشهای مختلفی برای از کار انداختن نرم افزارهای امنیتی

استفاده می کنند . بعضی ها که دل و جرات بیشتری دارند مستقیما به پروسه های آنتی ویروس که در حافظه

فعالند حمله برده و آنها را از کار می اندازند یا تغییر می دهند و یا حتی کدهایی را به داخل انها تزریق کرده و آنتی

ویروس مزبور را نیز برده خود می کنند . عده ای دیگر به کلیدها و اطلاعات مربوط به آنتی ویروس در رجیستری

سیستم حمله کرده و آنها را حذف می کنند یا تغییر می دهند . عده ای دیگر به فایلهای آنتی ویروس از جمله

دیتابیس آنتی ویروس روی هارد حمله برده و آنها را پاک می کنند یا تغییر می دهند .عده ای دیگر اجازه دسترسی

آنتی ویروس را به فایلها و پروسه ها و یا رجیستری تغییر داده و عملا آنتی ویروس را به یک هیچ کاره تبدیل می کنند

و روشهای دیگری که روز به روز بر تعداد آنها اضافه می شود و نتیجه همه آنها از کار افتادن آنتی ویروس یا نگهبانی

است که شما روی سیستم نصب کرده اید و امنیت سیستمتان را به آن سپرده اید غافل از این که دزد نگهبان را

کشته و وارد حریم سیستمتان شده است . بدافزارهای مختلف اغلب از مجموعه ای از روشهای فوق استفاده می کنند

و بعضی ها تا ان حد پیش می روند که پس از کشتن آنتی ویروس یک آیکون یا حتی برنامه قلابی را جایگزین آن می کنند

تا شما متوجه قضیه نشده و دست به اقدامات تلافی جویانه نزنید .پس می بینید که Self-Protection مناسب ویژگی

بسیار مهمی است چون آنتی ویروسی که قادر به محافظت از خودش نیست به طور مسلم در دفاع از سیستم شما

هم دچار اشکال خواهد شد .

این تست بر روی آنتی ویروسها و اینترنت سکوریتی های زیر انجام شده است :

در تمامی نرم افزارهای فوق از تنظیمات کارخانه یعنی همان تنظیماتی که یک کاربر عادی از آنها استفاده می کند ,

استفاده شده است . تستهای انجام شده در زمینه های زیر بوده است :

و شما می توانید نتایج کلی و امتیازات مربوطه را در جدول زیر ببینید .اگر آنتی ویروس در هر مورد حمله انجام شده

توسط ویروس را به طور کامل دفع کرده باشد امتیاز کامل گر فته است ولی اگر فقط از حمله آکاه شده و هشدار داده

باشد و ولی به طور کامل حمله را دفع نکرده باشد یا ابتدا غیر فعال شده ولی پس از غیر فعال شدن مجددا به صورت

اتوماتیک فعال شده باشد تنها نصف امتیاز به آن تعلق گرفته است .در صورت بی خبری کامل آنتی ویروس از حمله و

عدم واکنش مناسب هیچ امتیازی به آن تعلق نگرفته است .کل تستهای انجام شده 33 مورد بوده است یعنی حداکثر

امتیاز 33 می باشد .همانطور که می بینید جدول به چهار ستون تقسیم شده است .ستون اول یا ستون قرمز تعداد

مواردی است که آنتی ویروس حمله را به طور کامل دفع کرده است و امتیاز کامل گرفته است .ستون دوم یا ستون زرد

مواردی استه دفع حمله کامل نبوده و آنتی ویروس نیمی از امتیاز را گرفته است .ستون سوم یا ستون آبی نیز مربوط

به مواردی است که آنتی ویروس هیچ اقدامی نکرده و هیچ امتیازی نگرفته است و ستون آخر یا ستون سفید نیز

جمع امتیازات است :

و در جدول دسته بندی مدالها ! بر اساس نتایج بدست آمده است :

همانطور که می بینید کاسپرسکی با اختلاف فاحشی نسبت به رقبا در رتبه اول ایستاده است که قسمت عمده ای

از این مهم را مدیون سرویس PDM خود می باشد .کاسپرسکی در مقابل هیچ تستی به طور کامل مغلوب نشده

است و تنها در دو تست نصف امتیاز گرفته است و با امتیاز عالی 32 از 33 در صدر جدول قرار گرفته و مدال طلا را از آن

خود کرده است .پس از کاسپرسکی با اختلاف زیاد سه آنتی ویروس VBA32 3.11 و نورتون و F-Secure رتبه های

بعدی را کسب کرده اند و با درجه بسیار خوب مدال نقره گرفته اند .پس از آنها پنج آنتی ویروس بعدی یعنی زون آلارم ,

پاندا , مک آفی , اینترنت سکوریتی جدید نود 32 ( که هنوز در مرحله بتا است ) و پی سی سیلین رتبه های بعدی را

اشغال و با درجه قابل قبول مدال برنز گرفته اند و باقیمانده آنتی ویروسها از جمله بیت دفندر ( که به طرزی باور نکردنی

رتبه آخر را با امتیاز بسیار کم 10 یعنی کمتر از یک سوم امتیاز کل کسب کرده است ) و آنتی ویر و آواست بدون هیچ

درجه ای در انتهای جدول مانده اند .

در انتها یک بار دیگر عرض می کنم که این تست در مورد میزان شناسایی ویروسها نیست بلکه در مورد قابلیت این

آنتی ویروسها در دفاع از خودشان است و این دو مقوله با هم تفاوت دارند . برای دیدن نسخه ترجمه به انگلیسی

تست فوق می توانید از لینک زیر استفاده کنید :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •