تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 104 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 1039

نام تاپيک: ▓ تاپیک اختصاصی OutPost Firewall ( کلیه مباحث در اینجا ) ▓

داره خودمونی میشه javadi1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه تربت پاک

11

بسم رب المهدی (عج)

مال من با این کار میکنه:

Key for Outpost Firewall Pro (2008)

0vl9kMfb3NVxFNTWuRM/DcsGszOm8WhQhXV8tpGZ
    9jLVGfko2cwGB4WFtSVN+wmkVukMQXue5o0/c4sj
    HZuR1p9RMwHIYyKk9UCWUkYEMTzcN491tU9ZPC89
    ro3VH6J7x64F/FaEAK3fgIk26DzCaOYeXzuFRDHU
    L3KRgbkxtgy9F6gbRpvQSKnSryD3Lo4Ek2vuo

Thanks oabox/KOMEPC!

Key tested working. 702 days remaining as of now.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سریال ها کار نمی کنه
    اصلا پچ نداید تا به سریال نیاز نباشه
    مرسی

پروفشنال SonyEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    KASHAN

پيش فرض

لطفا یکی تنظیمات این برنامه رو بده... خیلی اذیت میکنه!!
    مدام سوال میکنه برای تک تک فایل های مثل برنامه فوتوشاپ و ....
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پروفشنال Backstreetboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهرون بی در و پیکر

پيش فرض

کرک ورژن : 6.0.2168.214.0430 هر کی داره بیاره وسط تا با هم حال کنیم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه nakhoda_abbas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من تاز امدوم تو کار اوت پست
    امیدوارم خوب باشه
    من یه اوت پستی می خوام که هم فایروال باشه و هم آنتی اسپای لطفا آخرین ورژنش رو بزارید
    بعد می خواستم نسخه سیکوریتی اینو بگیرم گفتم شاید آنتی ویروس هم داشته باشه ، به نظر شما آنتی ویروس هم داره یا نه؟
    بعد می خواستم بگم که این برنامه برای آبدیتش مشکلی نداره ، کرک می خواد ، یا کرک نمی خواد اگه می خواد کرکش رو هم لطف کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان عزیز.

کسانی که تازه با این فایروال آشنا شدند و برای دفعات اوله که میخواهند از این فایروال استفاده کنند پیشنهاد میکنم
    که فایروال را پاک کرده و برید سراغ فایروال هایی که تنها 2 جوابه هستند و بس. مانند Look"N"Stop, ZoneAlarm Pro,
    Kerio Personal Firewall, McAfee Desktop Firewall, Sygate Personal Firewall Pro و غیره و به هیچ عنوان سراغ
    فایروال های دیگه نرید.

به دلیل اینکه فایروال هایی مانند Outpost Pro حرفه ای تر از اون چیزی هستند که آماتورها فکر میکنند و اگر
    با تنظیمات برنامه آشنا نباشید امنیت سیستمت رو به جای اینکه بیشتر بکنید کمتر میکنید و از طرفی هم
    اسم هر چی Outpost Pro,Comodo و اینهاست در ذهنتون خاطره بدی رو میزاره.

در یک کلام اول چند سالی با فایروال های ساده تر اما با امنیت کار کنید. اونهایی که اسم بردم... بعد که با
    سیستم فایروال آشنا شدید و فهمیدید که در گاه های خروجی و ورودی TCP,UDP چی هستند و برای پورتهای
    مختلف مثلا 445 و یا 80 چطور برای هر برنامه دستی تنظیم بشند اونوقت بیاید سراغ حرفه ای ها.

در غیر این صورت وقتتون رو هدر دادید چون فکر نکنم کسی حوصله داشته باشه قدم به قدم با افراد تازه وارد
    پیش بره و بگه این کارو بکن و این کارو نکن.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    May 2007

9 نه اینجوری که میگید آماتور نیستم

نه دوست عزیز اینجوری که تو فکر می کنی آماتور نیستم برنامه رو که نصب کردم فهمیدم چطوری هستش
    بعد فقط یه مشکل دارم اونم اینه که:
    من وقتی این فایروال رو نصب کردم و ریستارت کردم این ارور رو میده این یعنی چی؟
    بعد از اینکه OK کردم درست کار میکرد حالا هم هر موقع یه ریستارت می کنم اول این خطا رو میده!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه nimaoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2004

پيش فرض

کلا فایروال آت پوست فایروال سختی است ....یعنی سوالات مشکلی میپرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه zhina_gian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه دوست عزیز اینجوری که تو فکر می کنی آماتور نیستم برنامه رو که نصب کردم فهمیدم چطوری هستش
    بعد فقط یه مشکل دارم اونم اینه که:
    من وقتی این فایروال رو نصب کردم و ریستارت کردم این ارور رو میده این یعنی چی؟
    بعد از اینکه OK کردم درست کار میکرد حالا هم هر موقع یه ریستارت می کنم اول این خطا رو میده!!

سلام.
    من در صحبت قبلیم اسمی از شما نبردم و گفتم آماتورها ... یعنی تمام کسانی که حرفه ای نیستند و اطلاع چندانی
    از طرز کار کردن با فایروال های حرفه ای رو ندارند.

مشکل شما مربوط میشه به تنظیمات برنامه. تنظیمات این برنامه در قسمتی که باید تاریخچه پلاگین های این فایروال
    رو برای پروفایل کسی که استفاده میکنه ثبت کنه بهم خورده و این ثبت شدن یعنی همان log انجام نمیشه.

چندین دلیل مختلف برای بوجود آمدن این مشکل وجود داره و من فقط به چند تا از اونها اشاره میکنم.

1. احتمال داره شما با ادمین وارد شدی فایروال رو نصب کردی و بعد یک روز دیگه با یک اسم دیگه وارد سیستم
    شدی و تاریخچه پلاگین ها در اسم تازه ساخته شده مشکل پیدا میکنه چون باید برای کاربر تازه وارد شده هم
    تنظیمات خاص خودش در فایروال ذخیره بشه.

2. از برنامه های پاک کننده رجیستری و Cleanup استفاده کردید و یا یکی از کلید هایی که مربوط به تنظیمات
    این فایروال است پاک شده و یا فایل هایی که با پسوند bak. هستند پاک شدند.

3. آیا از آخرین نسخه این فایروال بر روی ویستا استفاده میکنید. اگر نه ممکنه باگ باشه و خود فایروال در بعضی
    سیستم ها مشکل داشته باشه چون نسخه 2008 این فایروال هنوز در دوران جوانی بسر میبره و باگ های
    متعددی داره که هنوز رفع نشده اند.

برای رفع مشکل 1 و 2 فایروال را کاملا آنیستال کنید. رستارت کنید. با بر نامه های رجیستری کلید های غیر فعال
    و از کار افتاده رو پاک کنید. بعد برید به قسمت پروفایلتون و پروفایل فایروال رو پاک کنید. حالا برید به قسمت مسیر
    نصب برنامه های و پوشه Agnitum را در صورت وجود داشتن دستی پاک کنید.

در مرحله آخر با همان ادمین که وارد شده اید فایروال رو دوباره نصب کنید و تنظیمات رو دوباره انجام بدید و بعد
    رستارت کنید و با همان ادمین وارد شوید. 98 درصد مشکل شما رفع میشه.

در غیر این صورت یک باگ میباشد اما همچین باگی تا بحال به Agnitum در مورد آخرین نسخه این فایروال گزارش
    نشده. پس احتمال اینکه باگ باشه خیلی کمه. سعی کنید روشی رو که گفتم انجام بدید.

در آخر نسخه دقیق فایروال خود با مشخصات سیستمتون رو اینجا بنویسید تا بهتر بشه نظر داد.
    Last edited by zhina_gian; 27-01-2008 at 17:11.

تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوست عزیز خوشحالم کسی هست پاسخ منو میده . تشکر میکنم از توضحیات خوبتون ولی:
    از اولی شروع می کنم تا آخر:
    1: من با ادمین وارد شدم و اونو نصب کردم ولی اینو بگم که وقتی ریستارت کردم اینو خودش میاورد واینو بگم من هیچ آکانتی به جز ادمین ندارم
    2: آره من از برنامه به اسمTurnUp Utilities استفاده می کنم که فکر کنم بشناسیش ولی اینو بگم که بعد از اینکه این فایروال رو نصب کنم چند روز بعد این برنامه رو نصب کردم (فکر نکم ارتباطی داشته باشه)
    3: از آخرین ورژن استفاده می کنم ولی نه در ویندوز ویستا بلکه در ویندوز Xp استفاده می کنم. شاید به خاطر همین باشه.
    برای رفع مشکل 1 و 2: اینکارو کردم ولی پوشه Agnitum نبود. این دفعه که کامپیوتر رو ریستارت کردم می خواست به اینترنت وصل بشه و این ارور رو میداد:
    The generated error report was not sent to Agnium support service

و در آخر:
    مشخصات سیستم:
    Outpost Firewall Pro version:6.02225.232.0465
    وبا سریال پست 445 همین قسمت فایر رو آبدیت می کنم.
    که همین دیروز آبدیتش کردم
    windows XP 2007 sp2
    cpu:2.8 Sempron
    ram:256
    vg:128
    امیدوارم خوب توضیح داده باشم
    اگه این مشکل اهمیتی نداره دیگه لازم نیست وقت خودتون رو بگیرد تا اینجاهم تشکر می کنم
    ولی من کلا اینجوری هستم اگه یه مشکلی با برنامه داشته باشم ولو کوچیک هم باشد پیگیرش می کنم تا درست بشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •