تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 69 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 689

نام تاپيک: Need for Speed: Most Wanted

آخر فروم باز S@eid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    میگم توی یه مراحلی که پلیس که افتاد دنبالم باید یه مراحلی رو انجام بدیم. یکیش اینه که باید زیر تایرهای پلیسها یه چیزای تیزتیزی بره. نمیدونم اینا رو کجا پیدا کنم.
    راستی اینجا اگه سیو بذارم رد میکنن؟
    نه عزیز ... یه همچین مرحله ای نداریم ... احتمالا منظور شوما میخ فرش هایی هست که پلیس وسط خیابون پهن می کنه تا شوما از روش رد بشی و تایر هات پنچر بشه تا بتونن متوقفت کنن ... اگر از کنار چندتاشون رد بشی اون مراحل تیک می خوره ... تعداد میخ فرش هایی رو هم که باید از کنارشون رد بشی بستگی داره به میزانی که خود بازی از شما می خواد ...

مراجعه بکن به پست اول صفحه ی قبل ...

آخر فروم باز frnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

نه عزیز ... یه همچین مرحله ای نداریم ... احتمالا منظور شوما میخ فرش هایی هست که پلیس وسط خیابون پهن می کنه تا شوما از روش رد بشی و تایر هات پنچر بشه تا بتونن متوقفت کنن ... اگر از کنار چندتاشون رد بشی اون مراحل تیک می خوره ... تعداد میخ فرش هایی رو هم که باید از کنارشون رد بشی بستگی داره به میزانی که خود بازی از شما می خواد ...

مراجعه بکن به پست اول صفحه ی قبل ...
    ممنون. میگم من این خارخاری ها رو روی زمین نمیبینم. بعد میرم روشون. کجاها هستن؟ و اینکه چه شکلی هستن؟
    من این بازی رو خیلی وقته گرفتم اما 2 سی دی بیشتر نیست . اما شما میگید که 5 تاس. اما مال من وقتی که بازی رو ریختم باید میرفتم همونجا که نصبش کردم و از اونجا تازه اینستالش میکردم. میگم بازی من کامله؟ فارسی هم نیست.
    Last edited by frnsh; 26-04-2008 at 13:32.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

عزیزم احتیاجی به دیدنشون نیست !
    شما هروقت دیدی که یه جاده بسته شده ولی نصفش ماشین پلیس هست ، اون موقع بدون که تیغ گذاشتند .
    بهترین راه برای گذشتن از اونطور جاها ، فقط اینه که بزنی به خود پلیس ها !

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در تکمیل پست بالایی ...

میخ فرشها رو موقعی پهن می کنن وسط خیابون و اتوبان که درصد خلافت رفته باشه بالا ... فکر می کنم 3 و بعد از اون ... کاملا مشهود هم هستن عزیز .

سعی کن زمانی که با پلیس درگیر میشی تعقیب و گریز رو بکشونی توی اتوبان ... اونجا میخ فرش زیاد پهن می کنن ، راه در رو هم زیاد هست هم می تونی بکوبی به ماشین پلیس های کنارشون هم اینکه از هر دو طرف یه مقدار راه باسه فرار هست ...
    وای خدا عاشق این بودم که توی اتوبان با سرعت های کذایی بکوبم به این ماشین پلیسها ... تهش بود جون شما .

در مورد اون قضیه دو سیدی بودن . فکر نمی کنم مشکلی باشه ، احتمالا فشرده ش کردن با وین رار ...

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

در تکمیل پست بالایی ...

میخ فرشها رو موقعی پهن می کنن وسط خیابون و اتوبان که درصد خلافت رفته باشه بالا ... فکر می کنم 3 و بعد از اون ... کاملا مشهود هم هستن عزیز .

سعی کن زمانی که با پلیس درگیر میشی تعقیب و گریز رو بکشونی توی اتوبان ... اونجا میخ فرش زیاد پهن می کنن ، راه در رو هم زیاد هست هم می تونی بکوبی به ماشین پلیس های کنارشون هم اینکه از هر دو طرف یه مقدار راه باسه فرار هست ...
    وای خدا عاشق این بودم که توی اتوبان با سرعت های کذایی بکوبم به این ماشین پلیسها ... تهش بود جون شما .

در مورد اون قضیه دو سیدی بودن . فکر نمی کنم مشکلی باشه ، احتمالا فشرده ش کردن با وین رار ...
    من توی 4 دیدم که میخفرش بیاد. من خیلی گیر پلیس میافتم. نمیدونم چرا. اما مسابقه دادنم به 2 بار نمیکشه. اما وقتی با پلیس ها میافتم همش باید ترمز کنم که از دستشون ندم اما وقتی پلیس میاد جلوم و بهشت میزنم میاستم و بعد هم میگیرنم. مخصوصا وقتی که سنگفرش رو نبینم و دیگه هیچی. میشه یا راه خوب به من بگید؟

تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من توی 4 دیدم که میخفرش بیاد. من خیلی گیر پلیس میافتم. نمیدونم چرا. اما مسابقه دادنم به 2 بار نمیکشه. اما وقتی با پلیس ها میافتم همش باید ترمز کنم که از دستشون ندم اما وقتی پلیس میاد جلوم و بهشت میزنم میاستم و بعد هم میگیرنم. مخصوصا وقتی که سنگفرش رو نبینم و دیگه هیچی. میشه یا راه خوب به من بگید؟
    عزیز سنگ فرش نه ، میخ فرش !!! البته این میخ فرش یه اسم کاملا ابداعی هست ، فقط برای این انجمن کاربرد داره !!!

عزیز جان وقتی با پلیس درگیر میشید ، سعی کنید همیشه یه مقدار نیترو داشته باشید ، که اگه یه موقع پیچیدن جلوتون یا خوردید به جایی ، بتونید با نیترو خودتون رو خلاص کنید .( خلاصه ی کلام اینکه هوشمندانه از نیترو استفاده کن )

ضمن اینکه عزیز خیلی داری سخت می کنی قضیه رو ... شما امپر خلافت بره روی 5 چیکار می کنی ؟ !

در مورد اون میخ فرش هم بگم نمی دونم شما چرا نمی بینیش ! ماکه به وضوح می دیدمش ، حالا چرا شما نمی بینی نمی دونم ! شاید گرافیک بازی تون پایینه .

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

حالا شما فرض کنید سنگفرش.
    تازه دیدمش. اما راستی باید نیترومو نگر دارم. من طبق قاعده ی نیترو نباید وجود داشته باشه میرفتم.
    اما این دفعه که نیتومو نگه داشتمم نشد. چیکار کنم؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

ببخشید من Directx 10 را نصب کردم ولی بازم جواب نمیده!!1

تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ببخشید من Directx 10 را نصب کردم ولی بازم جواب نمیده!!1

من directx 9c رو دارم اما جواب داد. بعضی موقعها ویندوز از بس که خره یه ارورهای الکی میده برای رد گم کنی. مال شما چند تا cd هست؟ اگه مثل مال من 2 تاس باید برید توی همونجا که بازی رو نصب کردید و بازی رو از نو از همونجا نصب کنین. میشه یکم اطلاعات بیشتری بدید؟

کاربر فعال انجمن متفرقه meha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من هم 4 سیدی شو دارم و هم دی وی دیشو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •