بفرما این اخرین ورژن ب4.2.3 که خودم دارم دانلود میکنم :
خودش :
کرکش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بفرما این اخرین ورژن ب4.2.3 که خودم دارم دانلود میکنم :
خودش :
کرکش :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببخشید یه جای دیگه آپلود کنید
هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد !!!
Last edited by Amir_Amir_Amir; 01-04-2010 at 00:59.
اینم بنا بر درخواست دوست گلم میذار
درمورد فیزیک نیوتون هستش .
ورژن : 4.2
سلام بچه ها،
من میخوام یه محیطی رو شبیه سازی کنم که بشه توش Navigate هم کرد، می خوام خروجی بگیرم که تا جای ممکن مستقل اجرا بشه. به طور مثال فضای یه اتاق رو شبیه سازی کنم و بتونم توش هم اینور و اونور برم..... تا حالا این کار رو نکردم و هیچ اطلاعاتی هم در موردش ندارم. خیلی این ور و اونور این مطلی رو پرسیدم آخرش رسیدم اینجا. گفتن باید از انجین ها استفاده کنی و ک.ئست تری دی پیشنهاد شد.
از برنامه نویسی هم یه چیزایی میفهمم.
خواهشا اینجا دیگه من رو به نتیجه برسونید. این کار از کوئست بر میاد یا نه؟
مرسی
آره ، بر میاد .
خیلی از این بیشترم بر میاد.
سه تا سوال:
- برای مدلسازی باید از نرم افزارهایی مثل تری دی مکس استفاده کنم یا خودش محیط مدلینگ هم داره؟
- خروجی Stand Alone میده؟
- این فروم اسمش پشتیبانی بود، برای من آماتور هم مطالبی برای استارت زدن توش پیدا میشه یا نه باید برم دنبالش بگردم؟
مرسی
پيشنهاد من به يكي از بچه حاي گيم ساز ( به جز من ( چون واقا وقتشو ندارم ) ) مدلتو بده بگو برات بياد walk trag out camera بزاره و .......
سلام
نمی دونم داری در مورد موتور تصمیم می گیری یا تصمیمشو گرفتی، ولی اگه حالت اوله، توصیه ی من اینه که خودت یه تحقیق بکنی راجع به موتور، اگه کیفیت کار برات مهمه. من خودم دارم با UDK یه شبیه سازی کامل انجام می دم، در مورد اونکه گفتی آیا از موتور بر می یاد یا نه، کوئست رو نمی دونم ولی برای UDK این کار زحمتی نداره.
در مورد سوالاتت هم (با احتساب UDK البته):
-موتور یه چیزه و مدل دیزاین یه چیز دیگه، مهم نیست چه موتوری انتخاب کنی، در هر صورت باید از یه نرم افزار طرف مدلینگ استفاده کنی.
-UDK خروجی Standalone میده و خوبیش هم اینه که کلا یه پکیج بهت می ده و کل کاری که کاربر نهایی باید انجام بده اینه که اون فایل Exe رو اجرا کنه.
-اگه این موتور رو انتخاب کردی مسائل فنی و لینک آموزش ها داخل فروم زیر مطرح شدن، اگه سوالی هم داشتی می تونی اونجا بپرسی.
به خاطر داشته باش که من نمی گم بیای UDK یا Quest3D، بلکه توصیه می کنم خودت یه تحقیق چند ساعته بکنی راجع به موتورت، چون مدتی طول می کشه که به یه موتور تا یه حدی مسلط بشی، در نتیجه این کار رو بکن که یه وقت لازم نشه وسط کار، موتورت رو عوض کنی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
امیدوارم تو کارت موفق باشی.تا بعد.
Last edited by tovamohammad; 09-04-2010 at 03:02.
سلام آقایان!من تازه وارده کوئستم پس لطفا مرا راهنمایی کنید:
من میخوام یه موج بسازم از کجا باید اینکارو بکنم؟تو فروم کوئست که میگفتند با شیدره کسی سراغشو دارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)