آره خوب
تعداد صفحات زیاده
وگرنه روشی که شما گفتی رو با خود اکروبات پرو هم راحت میشه انجام داد
ولی کی حال داره برا چند تا فایل چند صد صفحه ای این کارها رو بکنه ؟![]()
آره خوب
تعداد صفحات زیاده
وگرنه روشی که شما گفتی رو با خود اکروبات پرو هم راحت میشه انجام داد
ولی کی حال داره برا چند تا فایل چند صد صفحه ای این کارها رو بکنه ؟![]()
سلام دوستان
کدوم نرم افزار میتونه کامل و بدون نیاز به ویرایش pdf فارسی رو به word تبدیل کنه؟؟؟
سلام دوستان
آیا در adobe acrobat pro x امکان سرچ کامل فارسی برای حروف خاص هم وجود داره ؟ من یه متن pdf دارم که می تونم کلمه ای مثل : "است" رو به راحتی تو اون سرچ کنم ولی کلماتی که دارای حروف خاص "پژگچ" "ک""ی" هستند رو نه ؟ آیا این مشکل راه حلی دارد ؟ بگم که می خوام با همین نرم افزار سرچ کنم چون امکان سیو کردن نتیجه سرچ به صورت فایل اکسل وجود داره ، ممنون میشم کمک کنید .
خب اين مشكل با نصب يه كيبورد عربي رو سيستم حل شد اما
براي سرچ تو اين نسخه نتيجه رو به صورت يه فايل csv كه با اكسل باز ميشه در اختيار ميذاره ، به اين صورت :
File name,"Title","Page","Search Instance"
خب من مي خوام ببينم حالا چه طور ميشه تايتل ( Title ) رو به برنامه معرفي كرد ؟ در واقع برنامه چه چيزي رو در متن به عنوان تايتل ميشناسه و چه جوري ميشه به برنامه فهموند كه اين عبارت يه تايتل هست ؟
سلام .
دوستان به یه مشکل خوردم چند تا فایل pdf دانلود کردم ولی موقع باز کردن این ارور رو مینویسه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطفا راهنماییم کنید خیلی مهمه .
با یه نرم افزار دیگه هم تست کردم نشد .
سلام
اینترنت من دایل آپ هست و نمی تونم آفیس رو یکجا دانلود کنم . احتیاج فوری به آخرین ورژن ورد و اکسل و همینطور ادوبی آکروبات ریدر برای فایل های پی دی اف دارم
آیا برای شما امکانش هست که لینک این 3 برنامه رو بطور جداگانه برام بگذارین ؟
sallam
mitonid be man begid chikar konam ta baad az save yek file pdf ba foxit pdf editor alamate sefid range copy write nayofte ?
سلام؛ شما میخواید با اینترنت دایل آپ آفیس رو دانلود کنید؟!!![]()
میتونید از دوستهاتون بگیرید یا اینکه برید یه کافی نت پیدا کنید و نرم افزار رو ازش بگیرید؛ احتمالاً یه پولی هم ازتون میگیرن ولی بهتر از اینه که با دایل آپ دانلود کنید.( حجمش خیلی بالاست)
از دوستان کسی میتونه بگه چرا فایل pdf فارسی که کاملا قابل سرچ هست و تمام کلمات رو به راحتی تو خود اداب پیدا می کنه وقتی کپی پیست می کنی به ورد میریزه بهم ! فرمت کلی درسته ، اغلب کلمات درسته ولی مثلا "درست" را این طوری "د رست" می نویسه ؟ چه کار میشه کرد که متن رو درست کپی کنه ؟
سلام دوستان
من یک فایل پی دی اف دارم که در سایز A4 هست و می خوام از اون پرینت A5 بگیرم. وقتی فایل رو برای پرینت بردم مسئولش گفت که باید بری به سایز A5 درش بیاری و همینجوری به صورت مستقیم نمی شه A4 را روی A5 زد. حالا چطور می تونم اینکار رو انجام بدم؟ (فایل وردش رو هم دارم)
تشکر از شما
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)