تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 99 اولاول ... 354142434445464748495595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 986

نام تاپيک: پارتیشن بندی لپ تاپ های جدید در ویندوز ویستا و حل مشکلات ریکاوری اطلاعات

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

شرمنده اينقدر سوال ميكنم دو تا سوال دارم يكي همين حالت factory setting كه چطوري ميشه سيستمو به اين حالت برگردونم

سوال ديگه اينكه چطور ميتونم از پارتيشن ريكاوري اطلاعات مربوط به درايورهاي سيستمو بيرون بكشم و روي سيستم داشته باشم آخه سوني توي سايتش فايلهاي مربوط به درايورها رو قرار نميده، متشكرم از توجه شما
    1- خوب ، factory setting یعنی ریکاوری کامل سونی ... وقتی ریکاوری سنتر شروع به کار کرد هنگام ریکاوری از شما می پرسه که چه نوع ریکاوری رو میخواهید انجام بدید ... سما حالت کامل آن را انتخاب کنید (خیلی وقت هست سونی ریکاوری نکردم یادم رفته) !

2- سونی درایورها را قرار نمیده ؟ غیر ممکنه! فایلهای درایور را نمی توانید استخراج کنید آنها با ریکاوری بر خواهند گشت ... اگر بخواهید فایلها را جداگانه داشته باشید دو راه دارید :

الف- استفاده از سایت زیر :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ب- بعد ریکاوری ، آنها را با نرم افزار Driver Genius Professional Edition استخراج و دوباره استفاده کنید
    Last edited by REGISTERED USER; 11-02-2009 at 19:07.

داره خودمونی میشه day777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

يه سوال داشتم لطفا راهنمايي كنيد. من چند ماه پيش لپ تاپ از سري سوني وايو گرفتم كه روش ويستا اورجينال بود از اون با ريكاوري سنتر دو تادي وي دي ريكاوري گرفتم و لي موقعي كه خواستم ايكس پي روش بريزم پارتيشن مربوط به ريكاوري رو از رو هارد حذف كردم حالا وقتي ميخوام با دي وي دي ها درايو سي رو ريكاوريش كنم ارور 403 ميده .حالا به نظر شما راهي برا برگشت ويندوز اصليش هست؟

آخر فروم باز ravani_13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

به علت یه سری زیاد ویروس که واقعا اذیتم میکنه میخوام ویستا رو کاملا پاک کنم و از اول نصب بکنم و همه چی هم پاک بشه موردی نیست .

ایا نگه داشتن نسخه اولیه بهتره ؟ اگه بخوام این کار رو بکنم یه راهنما ببگین وسط کار بیچاره نشیم ....

مرسی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام

به علت یه سری زیاد ویروس که واقعا اذیتم میکنه میخوام ویستا رو کاملا پاک کنم و از اول نصب بکنم و همه چی هم پاک بشه موردی نیست .

ایا نگه داشتن نسخه اولیه بهتره ؟ اگه بخوام این کار رو بکنم یه راهنما ببگین وسط کار بیچاره نشیم ....

مرسی
    یعنی چی نسخه اولیه ؟ بزن ریکاوری کن پارتیشن هم فرمت کن ... اینطوری که ویروس و تمام مشکلات باقی میمونه

بزن Clean copy نصب کن

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

يه سوال داشتم لطفا راهنمايي كنيد. من چند ماه پيش لپ تاپ از سري سوني وايو گرفتم كه روش ويستا اورجينال بود از اون با ريكاوري سنتر دو تادي وي دي ريكاوري گرفتم و لي موقعي كه خواستم ايكس پي روش بريزم پارتيشن مربوط به ريكاوري رو از رو هارد حذف كردم حالا وقتي ميخوام با دي وي دي ها درايو سي رو ريكاوريش كنم ارور 403 ميده .حالا به نظر شما راهي برا برگشت ويندوز اصليش هست؟
    همین تنها راهه ... به پارتیشن ریکاوری هم ربطی نداره

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

اقا این clean copy تا 48 یا 49 درصد میره بعد میگه بعضی از فایل ها برای کپی نیستن یا از دست رفتن . 10 بار تا 49 رفت و همین رو گفت

dvd نصب که سالم هست و پک ... پس مشکل از کجاست ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ویروسه حسابی کار دستت داره ... لپ تاپت چیه اصلا ؟ همون xps 1330 ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

سلام

اره همونه .

این ویروس اینقدر داره اذیت میکنه که اگه تا چند روز دیگه ویندوز رو عوض نکنم , عملا دیگه چیزی به عنوان سیستم عامل برای کار ندارم

جلوی تمامی اپدیت ها رو میگیره ... فایل میسازه ... فایل پاک میکنه .... چیز باحالیه .... دی

خلاصه نیازمند یاری هستیم خفنگ .... دی

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

ببین اگر ویستای می خوای نصب کنی و DVD رو گذاشتی ، حتما پارتیشن را فرمت کن کامل ... نه quick

ببین یک کار بکن ! اول بزار با یک نرم افزار مدیریت دیسک مثل پاراگون فرمت کن و اسکن دیسک ، و بعد هم نصب ... بهتره

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    بوداپست ( پارتی لند )

پيش فرض

میدونی اینجا پاراگون چنده ؟ 45 دلار !!!!!!! ولی دانلودش رو پیدا کردم لا مصب 130 meg بود .

hard disk manager رو دانلود کردم و فکر کنم همین باید باشه چون 100 تا برنامه ی یه شکل و یه اسم داشت .

ببینیم چیکار میشه کرد .

ممنون از توجه شما همکار , ببخشید تصحیح میکنم notebook master ...... دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •