عزيزم من 3 تا cd ساختم اما نشد که نشود ميترسم raid من درست نباشه لپ تاپ من toshiba satellite pro u 300 .ميشه واسه من فايل raid شو بزارين
عزيزم من 3 تا cd ساختم اما نشد که نشود ميترسم raid من درست نباشه لپ تاپ من toshiba satellite pro u 300 .ميشه واسه من فايل raid شو بزارين
دوست عزیز
مباحث خود را می بایست در اینجا مطرح کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پست شما پاک شد
با سلام من وقتی ویندوز نصب میکنم با پیغام مرگ ( صفه آبی نه اون f3 مواجه می شم ) هر کاری هم کردم نشد که نشد اگه کسی رو hp dv4 1135 ایکس پی نصب کرده قشنگ راهنمایی کنه اخه من نتونستم با اون آموزش نصب کنم
در ضمن تا حالا 15 تا سی دی ویندوز درست کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد
با سلام من وقتی ویندوز نصب میکنم با پیغام مرگ ( صفه آبی نه اون f3 مواجه می شم ) هر کاری هم کردم نشد که نشد اگه کسی رو hp dv4 1135 ایکس پی نصب کرده قشنگ راهنمایی کنه اخه من نتونستم با اون آموزش نصب کنمصفحه آبی از چند چیز حاصل میشه و ربطی به دانگرید کردن با درایور خاص نداره ، اولویت ها :در ضمن تا حالا 15 تا سی دی ویندوز درست کردم ولی هیچ کدومش کار نکرد
1- رم باگ داره و باید تست مموری کنید و یا رم ها را از لحاظ سخت افزاری clean کنید
2- هارد دیسک مشکل بدسکتور داره و باید اسکن دیسک بشه
3- اون دیکسی که نسخه ویندوز XP داره با بایوس و یا چیپست های سیستم ناسازگاره و نسخه Clean copy نیست ، باید دیسک را تعویض کنید و یک ویندوز SP1 یا SP2 خوب استفاده کنید
در ضمن دوستان به راحتی روی این لپ تاپ در صفحات گذشته ویندوز نصب کرده اند
با سلام اخه من هم فکر کردم مشکل از رم باشه و چون تازه خریده بودم رفتم و عوضش کردم ولی بازم با همون پیغام مواجه می شم
چند نفر بودن گفتند میشه درستش کرد ولی راهشو بهم نمیگن و باید هر بار که میخوام ویندوزم را عوض کنم به اونا مراجعه کنم
اگه کسی تونسته این مشکل را حل کنه خواهش و تمنا میکنم جواب بده
تو رو خدا کمک کنید کارم خیلی گیره
کسی نمیتونه کمک کنه
برای مدل Dell vastro 1510 تو بایوز قسمت SATA AHCI Controller Mode اگر به حالت ATA ببرم ویندوز نصب میشه.
این کار تو سرعت لبتاپ چقدر تاثیر داره؟!!؟
Last edited by adel28; 12-03-2009 at 22:29.
سرعت افت پیدا می کنه + اگر حالت را دوباره تغییر دادید ویندوز بوت نمیشه (احتمالا)
سلام دوستان من XPS 1330 دارم و روش XP نصب کردم البته اول در Setup گزینه ATA رو فعال کردم (البته گیر داده بود باید حالت Flash Mode رو خاموش کنم تا ATA فعال شه) حالا سوالم اینه که دیگه نمیخاد به حالت ACH....بر گردونم ؟ یا باید حتما برگردونم ( چون تو یه فروم خارجی خوندم یه بابائی نوشته بود وقتی برمیگردونه رو ساتا صفحه نازنین آبی ویندوز پدیدار می گردد ...)
ممنون و سپاسگزار
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)