نه . پیغام زیر میدهformat disk fail.please launch the program again and select "Repair driv erase all data"
option to recover your JetFlash.
نه . پیغام زیر میدهformat disk fail.please launch the program again and select "Repair driv erase all data"
option to recover your JetFlash.
Last edited by mohsen0000000000; 17-08-2013 at 16:00.
من فکر کنم این مشکل با online recovery حل بشه
یک دنیا ممنون .
اصلا و ابدا فکر نمیکردم با online recovery حل بشه.چون هر وقت امتحان میکردم همون خطا رو میداد.اما الان با اینترنت زغالی دایل آپ حل شد.واقعا ممنون.
اما چن تا سوال:
این نرم افزار چطوری کار میکنه و ایا این نرم افزار برای همه نوع فلشه و این نرم افزار برای هاردهای اکسترنال هم جواب میده؟
اینترنتی فریم ویر رو آپدیت و تعمیر میکنه
نه این نرم افزار برای ترنسد فقط جواب میده
دوستان کمک.
بعد دو سال اومدیم گوشیمون فرمت کنیم.... زدیم کانتکت ها ریختیم روی مموری .... مموری رو کندیم.فرمت که تموم شد.مموری زدیم تو.پسورد میخواد !!! ملت کمک....
پسوردش اصن یادم نیس.... با خود گوشی پسورد گذاشتم.... اگه با کارت ریدر وصل کنم به pc میتونه فایل ها رو بخونه ؟؟
اگه نه برنامه ای هست که پسورد رو بفهمه ؟
سلام. sd card گوشی من یهو ای از کار افتاد.به این صورت که باتری گوشی رو درآوردم(گوشی در حال بالا اومدن بود) و بعد حافظه رو درآوردم و به رم ریدر زدم و وقتی به کامپوتر وصلش کردم اصلا کار نکرد (کامپیوتر هیچ نشناختش)
لطفا راهنمایی کنید.کلی چیزای مهم روش دارم
درست میشه یا باید ببرمش گارانتی برای تعویض؟
مشخصاتشم اینه: 32GB Transcend
Last edited by s.j2016; 05-09-2013 at 18:13.
سلام
آقا این رم ترنسند دوربین من raw شده
روش عکس و فیلم دارم با چند تا نرم افزار امتحان کردم و عکسا رو برگردوندم ولی فیلمها نه
EaseUS Data Recovery Wizard هم وقتی اجرا میکنم، تا نصفه های رم رو میگرده و دیگه ادامش رو نمیره
online recovery هم ارور no device detected میده
دیگه قاط زدم حسابی
شما باید با نرم افزار card recovery اون کارت رو ریکاوری کنید
بهترین نرم افزار بازیابی فلش و پرقدرت باشه چی؟
با همین نرم افزاز های مثل eases data recovery هم میشه ریکاوری کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)