سلام دوستان،
واكمن 2 روي گوشي هاي P990 چند تا مشكل ريز و اعصاب خورد كن داشت كه اگه اين فايل ضميمه رو جايگزين كنيد مشكلتون حل ميشه.
سلام دوستان،
واكمن 2 روي گوشي هاي P990 چند تا مشكل ريز و اعصاب خورد كن داشت كه اگه اين فايل ضميمه رو جايگزين كنيد مشكلتون حل ميشه.
سلام این پک برای P990 است
شما در این روش می توانید:
1-اسم فایل هایتان را عوض کنید.
2-فلدر هایی که خالی باشند حتی فلدر اصلی را پاک کنید.
3-جابجایی فایل های اصلی گوشی.
عوض کردن شکل آیکن منو بدون نیاز به ریست کردن گوشی.
روش استفاده:
1-منو اصلی را ببندید،در swissManager شما در قسمت Settings در قسمت Task گزینه آخری(MemoryReclaim) را به Level 3 تغییر بدهید.
2- از همه از فایل های زیر بک آپ بگیرید سپس فایل های ضمیمه را جایگزین آن بکنید.
c:/private/100051f8/alaunch.ini
c:/private/10202be9/101f628b.cre
برای برگرداندن به حالت اول کافی است فایل های بک آپ کرفته شده را در مسیر بالا کپی کنید.
تغییراتی از خود گوشی من
وای واقعا فوقالعادست مرسی مرسی مرسی
ممکنه که اتم مربوط به خودش رو هم بذاری؟
سوال دومم اینه که از کدوم یکی از این ضمیمه ها باید استفاده کنیم؟ اولی یا دومی؟
من اول اولی رو ریختم بعد دومی رو که خواستم بریزم خیلی از فایل ها رو اور رایت کردم یعنی مال اولیه رو پاک کردم.
نمیدونم درستش همین بوده؟ به هر حال کار کرد ولی فقط ایکون های مین منو عوش میشه نمیشه کاری کرد که توی منو های فرعی هم آیکون ها عوض بشه؟
آره بعضی از مشکلاش حل شد دستت درد نکنه
ولی کلا واکمن روی 990 حالی که باید بده نمیده.
خوب برنامه استانداردش نیست دیگه
اصلا نفهمیدم!
میشه واضح توضیح بدی؟
فایل ضمیمه هم ندارهشاید هم شماره چشم من بالا رفته
![]()
من واقعا تفاوتی حس نکردم. شما مطمئنی؟ به نظرم کار نمیکنه. کس دیگه ای هم از دوستان تست کرده![]()
نه اين هك كار نميكنه.
شما بايد هك افزايش صداي هدفون رو انجام بديد كه واقعا تاثيرش رو ببينيد.
حسين جان اين تغييرات مثل تغيير اسم فولدر ها و غيره واسه M600i و P1i نيومده
اگه بياد هم من كه پيشنهاد نميكنم. اولين هكي بود كه اذيتم كرد. كل منو هامو بهم ريخت
برا همينم اينجا نزاشتمش.
سلام. من میخواستم اون فایلهای افزایش صدا رو که گفتید پاک کنم ولی نمیتونم. یعنی اکسس دیناید میده. فایلهای سیستمی رو چطور پاک کنم. اسمشون رو هم عوض کردم بازم اجازه دیلت کردن نمیده. لطفا راهنماییم کنین![]()
دوستان این پک هایی که برای p990 گذاشتید به w950 هم می خوره ؟ یعنی اختلافش خیلی زیاده یا محسوس نیست ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)