البته کلاج یک ذره باید خلاصی داشته باشه
باید وقتی یک ذره کلاج می گیری(نه تا وسط یا آخر) کلاج درگیر باشه و آزاد نباشه
این فنری شدن هم ناشی از همون نیروی فنره که قبلا گفتم
البته کلاج یک ذره باید خلاصی داشته باشه
باید وقتی یک ذره کلاج می گیری(نه تا وسط یا آخر) کلاج درگیر باشه و آزاد نباشه
این فنری شدن هم ناشی از همون نیروی فنره که قبلا گفتم
همون اولش دسته کلاج کمی لقی داره!یه چیز جالب!!تو دنده ی 2به 3 اگه کلاج رو کامل بگیرم با صدای زیادی دنده عوض میشه ولی اگه نصفه بگیرم مثل بقیه ی دنده ها بی صدا عوض میشه!!!اینو چیکار کنم!!!اه به فاک رفتم با این کلاج!!!!!!!
وقتی دنده دو رو خیلی پر میکنی اینجوری میشه یا وقتی در حالت معمول عوض میکنی
در ضمن خیلی سخت نگیر اگه آدم خیلی نسبت به یک چیزی حساس باشه بیشتر خرابش میکنه
یه خورده باهاش مراعات کن
خودت بهش عادت می کنی
Last edited by aghaye h; 30-12-2008 at 05:03.
یعنی میگی مشکلی پیش نمیاد؟؟که یه دنده یه بار با صدا عوض شه یه بار بی صدا؟یه بار سفت عوض شه یه بار نرم و فنری؟؟؟
روغن موتور واسه این موتور دوزاریها( cg 125 ) چی خوبه ؟ لیتری چنده ؟
اقایون با راهنماییهاتون مشکل من حل شد و از همتون تشکر میکنم!!ولی کسی پاسخ دوستمون رو که اپاچی 160 خریده و چراغ سرویسش روشنه رو نداد!
والا من که از این مورد چیزی نمیدونم. اگه رات افتاد از همون تعمیرکار سر کوچتون بپرس شاید بلد بود.
![]()
سلام
بیشترین سرعتی که باهاش رفتی چقدر بوده ؟ شتابش چطوره ؟ لرزش نداره ؟ موتور خودتو میگما .
همین الان یه کیلیپ دیدم تو یوتیوب 120 تا دراوردش!البته ماشین اومد جلوش ترمز زد!!شاید بیشتر هم میرفت!خود شرکت سرعت 111 رو اعلام کرده که قبلا توضیح دادم سیستم کیلومتر شماری تو هند بالکل با ایران مثل اینکه فرق میکنه!!!من موتور رو فعلا 104 تا دراوردم و فهمیدم که موتورهای توی ایران اعداد الکی نشون میدن!چون من با موتورم تو ایران 110 تا در اورده بودم ولی عملا چند روز پیش متوجه شدم 100 واقعی یعنی چی!!با اینکه کلاه سرم بود و شیشه اشو بسته بودم ولی باد داشت کلاه رو هم میبرد!!ترسیدم بیشتر گاز بدم!
شتاب که یه ویدیوی جدید دیگه تو یوتیوب اومده که fz16 تونسته اپاچی 160 و یه مدل دیگه رو پوزشون رو زمین بزنه!!خودم تست نکردم چون زیاد بلد نیستم با کلاج حرفه ای کار کنم و تازه امروز کلاجم رو نسبتا تنظیم کردم !!!
لرزش موتور منظورت رو نمیفهمم!!توی سرعت بالا که صدا کاملا از طریق اگزوز muffler گرفته میشه و حالت باس (!!)داره ولرزشی احساس نمیکنم!ولی تو دور پایین چون تایر عقبش بیش از حد بزرگه ناملایمات اسفالت رو تاحدودی احساس میکنم خود موتور تو دور پایین وقتی سرد باشه شاید مقداری لرزش داشته باشه ولی حالت عادی که من چیزی حس نمیکنم!!ای کاش قبلش مثلا یه پولسار 200 یا 150 میداشتم که الان راحت همه چیزشو مقایسه کنم!!
یه چیز دیگه!توی فرومهای زبان انگلیسیه هندی اونجور که خواندم اپاچی 160 لرزش موتورش زیاده!راست و دروغش با گاگول هندی!!
(نتیجه ی کلی از این پست اینه که من اصلا با یوتیوب موتورم رو میرونم!!دی:!)
Last edited by YAMAHA-FZ16; 30-12-2008 at 22:13.
بیا!!حالا اینو درستش کن!!!از بس اذیتم کرد بردمش سرویس !!!طرف گرفت ازم گفت 50 کیلومتر میرونمش اگه مشکلی بود درستش میکنم!!!پس فردا تحویل!!خداییش شانس رو دیدید؟؟؟همین رفیق صاب خونه ام یه موتور عین موتورم داره مثل ساعت کار میکنه مال من یا خودش خودش وسط ترافیک خاموش میره یا کلاجش از تنظیم میفته یا تو سرعت بالا تپ تپ میزنه!!!اههههههههههههههههه ههههههههههه!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)