تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 209 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2084

نام تاپيک: گفتگوی آزاد موتور سیکلت

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

نه تنها سرویس سنتر لعنتی کاری نکرد که هیچ بردمش تعمیرگاه سر کوچه پیچی رو که در انتهای سیم کلاج هست (قسمتی که از انجین میاد بیرون")رو تنظیم کرد والسلام!!!دنده ها شدن ژله!!!فقط نمیدونم چرا دسته ی کلاج رو وقتی میگیرم دوباره ولش میکنم خیلی فنری شده و سریعا برمیگرده!!این نرماله؟؟؟؟
    البته کلاج یک ذره باید خلاصی داشته باشه
    باید وقتی یک ذره کلاج می گیری(نه تا وسط یا آخر) کلاج درگیر باشه و آزاد نباشه
    این فنری شدن هم ناشی از همون نیروی فنره که قبلا گفتم

2. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

همون اولش دسته کلاج کمی لقی داره!یه چیز جالب!!تو دنده ی 2به 3 اگه کلاج رو کامل بگیرم با صدای زیادی دنده عوض میشه ولی اگه نصفه بگیرم مثل بقیه ی دنده ها بی صدا عوض میشه!!!اینو چیکار کنم!!!اه به فاک رفتم با این کلاج!!!!!!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه aghaye h's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

همون اولش دسته کلاج کمی لقی داره!یه چیز جالب!!تو دنده ی 2به 3 اگه کلاج رو کامل بگیرم با صدای زیادی دنده عوض میشه ولی اگه نصفه بگیرم مثل بقیه ی دنده ها بی صدا عوض میشه!!!اینو چیکار کنم!!!اه به فاک رفتم با این کلاج!!!!!!!
    وقتی دنده دو رو خیلی پر میکنی اینجوری میشه یا وقتی در حالت معمول عوض میکنی
    در ضمن خیلی سخت نگیر اگه آدم خیلی نسبت به یک چیزی حساس باشه بیشتر خرابش میکنه
    یه خورده باهاش مراعات کن
    خودت بهش عادت می کنی
    Last edited by aghaye h; 30-12-2008 at 05:03.

5. این کاربر از aghaye h بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

یعنی میگی مشکلی پیش نمیاد؟؟که یه دنده یه بار با صدا عوض شه یه بار بی صدا؟یه بار سفت عوض شه یه بار نرم و فنری؟؟؟

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

روغن موتور واسه این موتور دوزاریها( cg 125 ) چی خوبه ؟ لیتری چنده ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

اقایون با راهنماییهاتون مشکل من حل شد و از همتون تشکر میکنم!!ولی کسی پاسخ دوستمون رو که اپاچی 160 خریده و چراغ سرویسش روشنه رو نداد!

9. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

ولی کسی پاسخ دوستمون رو که اپاچی 160 خریده و چراغ سرویسش روشنه رو نداد!
    والا من که از این مورد چیزی نمیدونم. اگه رات افتاد از همون تعمیرکار سر کوچتون بپرس شاید بلد بود.

پروفشنال boros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

اقایون با راهنماییهاتون مشکل من حل شد و از همتون تشکر میکنم!!ولی کسی پاسخ دوستمون رو که اپاچی 160 خریده و چراغ سرویسش روشنه رو نداد!
    سلام
    بیشترین سرعتی که باهاش رفتی چقدر بوده ؟ شتابش چطوره ؟ لرزش نداره ؟ موتور خودتو میگما .

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

همین الان یه کیلیپ دیدم تو یوتیوب 120 تا دراوردش!البته ماشین اومد جلوش ترمز زد!!شاید بیشتر هم میرفت!خود شرکت سرعت 111 رو اعلام کرده که قبلا توضیح دادم سیستم کیلومتر شماری تو هند بالکل با ایران مثل اینکه فرق میکنه!!!من موتور رو فعلا 104 تا دراوردم و فهمیدم که موتورهای توی ایران اعداد الکی نشون میدن!چون من با موتورم تو ایران 110 تا در اورده بودم ولی عملا چند روز پیش متوجه شدم 100 واقعی یعنی چی!!با اینکه کلاه سرم بود و شیشه اشو بسته بودم ولی باد داشت کلاه رو هم میبرد!!ترسیدم بیشتر گاز بدم!
    شتاب که یه ویدیوی جدید دیگه تو یوتیوب اومده که fz16 تونسته اپاچی 160 و یه مدل دیگه رو پوزشون رو زمین بزنه!!خودم تست نکردم چون زیاد بلد نیستم با کلاج حرفه ای کار کنم و تازه امروز کلاجم رو نسبتا تنظیم کردم !!!
    لرزش موتور منظورت رو نمیفهمم!!توی سرعت بالا که صدا کاملا از طریق اگزوز muffler گرفته میشه و حالت باس (!!)داره ولرزشی احساس نمیکنم!ولی تو دور پایین چون تایر عقبش بیش از حد بزرگه ناملایمات اسفالت رو تاحدودی احساس میکنم خود موتور تو دور پایین وقتی سرد باشه شاید مقداری لرزش داشته باشه ولی حالت عادی که من چیزی حس نمیکنم!!ای کاش قبلش مثلا یه پولسار 200 یا 150 میداشتم که الان راحت همه چیزشو مقایسه کنم!!
    یه چیز دیگه!توی فرومهای زبان انگلیسیه هندی اونجور که خواندم اپاچی 160 لرزش موتورش زیاده!راست و دروغش با گاگول هندی!!
    (نتیجه ی کلی از این پست اینه که من اصلا با یوتیوب موتورم رو میرونم!!دی:!)
    Last edited by YAMAHA-FZ16; 30-12-2008 at 22:13.

13. این کاربر از YAMAHA-FZ16 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Bangalore,India

پيش فرض

بیا!!حالا اینو درستش کن!!!از بس اذیتم کرد بردمش سرویس !!!طرف گرفت ازم گفت 50 کیلومتر میرونمش اگه مشکلی بود درستش میکنم!!!پس فردا تحویل!!خداییش شانس رو دیدید؟؟؟همین رفیق صاب خونه ام یه موتور عین موتورم داره مثل ساعت کار میکنه مال من یا خودش خودش وسط ترافیک خاموش میره یا کلاجش از تنظیم میفته یا تو سرعت بالا تپ تپ میزنه!!!اههههههههههههههههه ههههههههههه!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •