رادنوش جان من تازه رایتر خریدم ولی فکر کنم حتی اگه تیک کنار فاینالایز رو هم بردارید مشکل ایجاد بشه
رادنوش جان من تازه رایتر خریدم ولی فکر کنم حتی اگه تیک کنار فاینالایز رو هم بردارید مشکل ایجاد بشه
سلام
من نسخه ای از نرو رو می خواستم که که نرو ویژن 5 و یا بالاترداشته باشه و نرو ویژن آن دارای تمپلیتهای سه بعدی برای ساخت منو دیویدی باشد که سایت رسمی نرواین تمپلیتها را در آدرس زیر قرار داده برای دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من تازه دي وي دي رايتر خريدم و چند تا مشكل با رايت كردن دارم يكي يكي ميگم شما هم هر شماره اي رو كه بلديد بهم بگيد
پيشاپيش تشكر ميكنم
1.چجوري يه فايل ايميج رو روي دي وي دي رايت كنم جوري كه تهش باز باشه و بعدا بتونم چند تا فايل ديگه هم بهش اضافه كنم؟
2.چجوري يه فيلم دي وي دي رو روي يه دي وي دي رايت كنم من يه دي وي دي رايتر دارم و يه سي دي رامیا خدا
جناب doctorehsan توضیحات کاملی دادند.
اگه بخوای مستقیما ایمج رو رایت کنی نمیشه ته دیسک رو باز گذاشت و فقط میتونی برای یه سری تغییرات تیک
Verify data on disc after burning
رو بزنی.
مگه اینکه ایمجت رو باز کنی و اطلاعاتش رو یه جایی توی هارد کپی کنی و حالا از روی هاردت رایت کنی!!![]()
سلام دوستان
من تو برنامه ی nero هر کاری می کنم نمی تونم سی دی رایت کنم
وقتی همه کارو می کنم و به مرحله ای می رسه که سرعت رو تایین کنم و burn و بزنم
می بینم به جای اسم دی وی دی رایتر اون بالا می نیویسه image recorder هر کاری هم می کنم نمی ره
انگار رایترمو نمی شناسه
چی کار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اگه رایتر شما در My Computer شناسایی میشه که اونوقت اشکال نرم افزاریه که میتونید از ورژن دیگه نرو استفاده کنید
اگه رایتر در My Computer شناسایی نمیشه یکبار رایتر رو در بیارید و کامپیوتر رو بوت کنید بعد دوباره رایتر رو بذارید و بوت کنید
قبل از اون کار تووی device manager هم یه سری بزنید اگه ایرادی دیدید رفعش کنید.بعد کاری که دوستمون گفتن رو انجام بددید شاید با کار اول مشکل حل شد
رایتر من در my computer شناخته شده
از سه ورژن مختلف نرو هم استفاده کردم
این ورژن آخریه که ازش استفاده کردم اولاش درست بهد یک دفعه این جوری شد
تو device manager هم هیچ مشکلی نیست![]()
شما درایوتون رو احیانا برای Game هاید نکرده بودید، اگه نکرده بودید ویندوز رو دوباره نصب کنید
تا حالا دو بار ویندوز عوض کردم
فایده نداره![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)