تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 80 اولاول ... 3541424344454647484955 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 792

نام تاپيک: کلوپ 5610

داره خودمونی میشه iman-crystal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    پایگاه

پيش فرض

در ضمن اين روشن خاموش شدن صفحه بعضي موقع ها اتفاق بيفته شايد تا يه هفته هم اينجوري نشه
    درسته من این گوشیو 4 ماهه که دارم این مشکل تازگی برام پیش اومده گوشی نه اب خورده نه ضربه
    شاید تو یه هفته حد اکثر 3 بار اینجوری شه lcd تو کمتر از تقریبا 3-4 دهم ثانیه یه بار خاموش روشن میشه

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ویرایش شد...
    Last edited by MehranVB; 29-08-2008 at 09:19.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

حتما ضربه محکمی بهش خورده از فلتش هست حتما برو عوض کن خدارا شکر این گوشی طوریه که lcd چیزی نمیشه فلتش مشکل پیدا میکنه
    دقیقاً برعکس. قرار باشه مشکلی پیش باید، LCDش میسوزه و احتمال اینکه فلتش پاره شه خیلی کمه. LCD این گوشی از چند جهت نفوذ داره، یکی از پست کشوی گوشی، و یکی هم از طریق اسلایدر. اما فلتش طوری ساخته شده که حداقل صدمه رو ببینه.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ميگم گوشي من بعضي موقع ها lcdش يه لحظه روشن و خاموش ميشه اين اشكال از كجاست؟؟

اسلایدرش چطور؟ نشکسته؟
    اگه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه احتمالاً از LCD هست (خیلی کم پیش میاد که فلتش خراب شه)
    اما اگه این اتفاق خیلی کم میافته و به این شکل که ناگهانی صفحه LCD سفید شه و دوباره روشن شه مشکل خاصی نیست و یه ایراد نرم افزاریه و احتمالاً با آپدیت درست میشه.

آخر فروم باز Punisher_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

با سلام

5610 دوسته من از دستش افتاد با lcd محکم خورد به تیغه صندلی فلتش خراب شد ولی lcd چیزی نشد در مورد سفید شدن صفحه یک جورای رست هست با آپدیت درست میشه اگه صفحه تیره شد و فقط یک نور کم نور ال سی دی رو روشن میکنه از فلتش هست در مورد کیفیت n73 tft صفحه 256kb ولی 5610 بیش از 16 میلیون رنگ که در gsmaria از ال سی دیش زیاد تعریف کرده شما برید یک کلیپ رو تمام تصویر کنید بیبینید کیفیت کدوم بهتره من با 5700 , n81 8gig دادشم کل انداختم 5610 برندست به طور کلی در عکس ها فرقه زیادی باهم ندارند در کلیپ های تصویری تمام صفحه کنید حتما به شفافیت 5610 پی میبرید

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

راسیتی در مورد اسلایدرش اگه شکسته حتما برید عوض کنید من به این پی بردم که بعضی از دوستان اشتباه با اسلایدر کار میکنند مثلا یکی از دوستان همیشه از گوشه اسلایدر اونو چپ یا راست میکرد بهش گفتم میشکنه گفت چیزیش نمیشه ولی شکست در واقعه شما باید از اون قسمت وسط که خط خطی کرده دست بزارید و این ور اون ور کنید البته به کسی توهین نشه ها من فقط برای تازه کارا گفتم اگه کسی ناراحت شده من شرمنده منو ببخشید
    Last edited by Punisher_2008; 29-08-2008 at 08:42.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

اسلایدرش چطور؟ نشکسته؟
    اگه مشکل سخت افزاری پیدا کرده باشه احتمالاً از LCD هست (خیلی کم پیش میاد که فلتش خراب شه)
    اما اگه این اتفاق خیلی کم میافته و به این شکل که ناگهانی صفحه LCD سفید شه و دوباره روشن شه مشکل خاصی نیست و یه ایراد نرم افزاریه و احتمالاً با آپدیت درست میشه.
    درسته اون قاب دور اسلايدر هست زيرش يه ترك خورده من نمي دونم اصلا چه طوري ترك خورده .ببخشيد اين فلتش كه ميگيد كجاست ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

درسته اون قاب دور اسلايدر هست زيرش يه ترك خورده من نمي دونم اصلا چه طوري ترك خورده .ببخشيد اين فلتش كه ميگيد كجاست ؟
    اسلایدر این گوشی زیاد محکم نیست و با کوچکترین ضربه ترک میخوره و احتمالاً میشکنه. اما اگه ترک خورده آسیبی به LCD نمیرسونه. طبق گفته تعمیرکارای نوکیا وقتی کامل بشکنه باعث میشه LCD بسوزه.
    فلت هم داخل گوشیه و با چشم دیده نمیشه و احتمال خراب شدنش توی 5610 خیلی کمه (این مورد هم طبق گفته متخصصان علائدین)

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

خیلی محکمه ولی چون از سطح گوشی بالاتره وقتی می افته تمام ضربه به این وارد میشه مال من که 2بار از رو متور در حالا حرکت با سرعت افتاد چیزیش نشد ولی گاهی میبینید از یک فاصله کم میشکنه یا ترک بر میداره دلیلش هم اینه که از سطح گوشی بالاتره و تمام ضربه روشه پس باید بهش حق بدین یک نو محافظ هم هست اما اینکه میگن میسوزه رو قبول ندارم من دیدم بعضی ها نزدیک با 2 ماه هست با اسلایدر شکسته دارن کار میکنند هیچ مشکلی نداره در مورد فلت . فلت خیلی ظریفه و خیلی راحت تا میشه اکه تا بشه کار نیمکنه اگه پاره شده کار نمیکنه کلا فلت خیلی حساسه من تا حالا ندیدم کسی lcd 5610گوشی خراب شه اکثرا فلت هست من خودم در تمعمیرگاه پسر خالم کار میکنم ( تحت اموزش هستم) و من پی بردم مه گوشی های سونی اریکسون اکثرا دوربینشون خراب میشه و گوشی های متورولا lcd و گوشی های نوکیا معمولا کم میارن و اگه اوردن با قاب داغون میگن قابشو عوض کنید البته گاهی هم برای lcd هم میارن مثلا همین دیروزیکی p1 اورده بود lcd شکسته بود گفتم چطور شکست گفت داشتم صفحه لمسی کار می کردم خود به خود شکست گفتم مگه میشه . با اینگه p1 گوشی محکمی به نظر میرسه این جوری شده ولی من دیدم مال بعضی ها محکم میخوره زمین اخ نمیگه

تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

نوکیا خوشبختانه مشکلات گوشی های جاوا رو در 5610 و 5310 برطرف کرده مثل: محدودیت نصب / باز کردن درب گوشی در 5310 و 5610 باعث عوض شدن زنگ نمیشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •