در ضمن یه کاریکاتور جالب هم در مورد حادثه اخیر...
![]()
در ضمن یه کاریکاتور جالب هم در مورد حادثه اخیر...
![]()
آره که میشه ولی یکی باید ناوبری بلد باشه و نقش ATC رو داشته باشه. من که یک بار این کار رو کردم این خارجیهای نگون بخت رو جون به لب کردم از بس اطلاعات اشتباه دادم. خیلی سخت بود.اگه همه اينجا يك اكانت داشته باشند ما ميتونيم يك پرواز گروهي و خصوصي رو با هم داشته باشيم.و كلي هم لذت داره.
كسي با پيشنهاد من موافقه؟ (البته با اجازه از مدير)
راستی دوستان چند سوال.
تو صفحه ی قبل آموزش ILS رو نوشتم ولی ILS ارتفاع رو هم کنترل میکنه مثل هدینگ یا نه؟ یعنی خودش بره تو ارتفاع. چطوری؟
موقع فرود با چرخ بسته هیچ اخطاری نگرفتم. دلیل چیه؟ برای همه همینطوریه؟ مگه نباید فرودگاه بگه؟
یکی خواهشا توضیح کاملی در مورد کلید Approch میده و همچنین کلید BC بالاش. ممنون
بزگترین مشکل من اینه که سرعتم موقع فرود زیاده. با 180 که بشینم چرخام میره تو زمین و Crash مینویسه و با کمتر هم که میخوام بشینم مثلا یه لحظه اگر دسته رو بکشم بالا مثلا برای Flare کردن استال میکنم. با اینکه فلپها هم فول هستش. راهی چیزی نیست؟
quote=ebicross;3989355]راستی دوستان چند سوال.
تو صفحه ی قبل آموزش ILS رو نوشتم ولی ILS ارتفاع رو هم کنترل میکنه مثل هدینگ یا نه؟ یعنی خودش بره تو ارتفاع. چطوری؟
موقع فرود با چرخ بسته هیچ اخطاری نگرفتم. دلیل چیه؟ برای همه همینطوریه؟ مگه نباید فرودگاه بگه؟
یکی خواهشا توضیح کاملی در مورد کلید Approch میده و همچنین کلید BC بالاش. ممنون
بزگترین مشکل من اینه که سرعتم موقع فرود زیاده. با 180 که بشینم چرخام میره تو زمین و Crash مینویسه و با کمتر هم که میخوام بشینم مثلا یه لحظه اگر دسته رو بکشم بالا مثلا برای Flare کردن استال میکنم. با اینکه فلپها هم فول هستش. راهی چیزی نیست؟[/quote]
بله دوست من ils امواجی رو میفرسته که هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی شما رو راهنمائی میکنه.
اما اگر میخواید به قول خود برنامه چید بفرمائید (یعنی جر زنی کنید !!) بایستی از اتو اپروچ استفاده کنید یعنی کلید (ap) البته برای اینکه با اتو پایلوت اشتباه نگیریدش بهتره موس رو ببرید روش تا اسمش رو نمایش بده.
اما راج به اینکه ارتفاع رو هم براتون کنترل میکنه یا نه یادم نمیاد چون علاقه به اتو ها ندارم هیچ کدومشون! اما چندباری که استفاده کردم مطمئنم هدینگ رو کنترل میکرد!. اما قائدنا وقتی هدینگ رو کنترل میکنه بایستی ارتفاع رو هم کنترل کنه . من شنیدم که اگر cpu جوابگو نباشه اینجور مواقع برنامه قات میزنه و بوووووووب!
کلید bc اگر اشتباه نکنم یعنی بک کروز گاهی وقتی که به سمت یک vor در حال پرواز هستید خب درست اما گاهی هم اتفاق میفته که میخواید با همون کورس مثلا 286 درجه از vor رد بشید و با زاویه 106 درجه به مسیر ادامه بدید . به این میگن from (مثلا وقتی که نزدیک ترین vor به مقصد اونقدر دوره که شما فرکانسش رو دریافت نمیکنید. در این حالت با استفاده از vor که در بعد رادیوئی شما هست و البته نقشه به صورت فروم به سمت vor بعدی میرید تا امواجش دریافت بشن!
quote=ebicross;3989355]خیلی راحته. تو بازی یه اکانت Game Spy میسازی و وارد میشی. حتی Dial up هم میشه وارد شد. من هم Dial up بازی میکنم. هیچ ...[/quote]
من با این برنامه کار نکردم اما زیاد موقع نصب بهش بر خوردم تصور میکنم پروتوکولی هست که امکان بازی آنلاین به برنامه های مخطلف میده. اما آیا اینجا از atc هم خبری هست ؟
برای پرواز online همیشه هم لازم نیست atc خرج کنید . تقریبا تو هر ساعتی میشه فرودگاه هائی رو در سرتاسر دنیا پیدا کرد که atc online داشته باشند مثلا فرودگاه کندی نیو یورد اکثر مواقع atc فعال داره.
ام راجع به فرود ... بهتر بود میفرمودید فرود با چه پرنده ای و چه وزنی اما تو ساده ترین حالت اگر در نظر بگیرید سرعت شما برای فرود زیاده. در واقع راحت ترین و ساده ترین کار اینه که قبل از این که وارد حریم هوائی یک فرود گاه بشید و مجبور بشید از الگوی پروازش طبعیت (درست نوشتم؟) کنید و قبل از اینکه زیر 10000 پا برید سرعت رو تا زید 250 کاهش بدید چون ممنوع حسن ! و فلپ هارو تا 1 یا 2 درجه (بسته به نوع پرنده (مثلا 737 خود سیمولاتور 2 درجه و 747 خودش هم چون 2 نداره یک درجه)) باز کنید تو 747 بالای اهرم چرخ ها محدودیت سرعت برای فلپ های مخطلف نوشته شده حدودا 10-15 تا زیر اون محدودیت مشخص شده فلپ ها رو دونه دونه باز میکنید. از اونجائی که تمرین فرود زیاد نداشتید (و از گفته هاتون انطور برمیاد) بایستی با حد اقل سرعت ممکن تقرب رو انجام بدید تا فرصت ریکاوری داشته باشید. پس فلپ ها رو دونه دونه 10-15 تا زیر محدوده سرعت باز میکنید تا 30 درجه کامل(747) در این حالت سرعت شما بایستی حد اکثر 170 باشه اما یا مدیریت درست قدرت موتور ها (میتونید تا چند ثانیه قبل از فلر از اتو تروتل استفاده کنید) با سرعت حدودا 150 تا 160 تا 30 پائی روی باند میرید و اینجا اول موتور هارو رو حالت idl قرار میدید (اگر رو حالت اتو هست اول درش میارید) و بعد فلر میکنید. دلیل اینکه موقع فلر دچار استال میشید اینه که مدام در حال کم کردن ارتفاع هستید که این خودش به افزایش سرعت کمک میکنه و در نتیجه دور موتور رو طوری تنظیم میکنید که با با اون زاویه حمله رو به پائین سرعت مثلا 170 باشه اما موقع فلر وقتی که اینکه زاویه حمله رو افزیش بدید قدرت موتور ها برای موندن در اون سرعت کافی نیست (چون تا اون لحظه از کم شدن ارتفاع هم برای حفظ گرفتن استفاده میشد) در نتیجه دچار استال میشید و کرش . برای حل این مشکل (اگر قلق دور موتور لازم برای اون پرنده خاص دستتون نیست) میتونید حدودا 30 ثانیه قبل از اینکه به باند برسید از مقداری که ils برای ارتفاع مشخص کرده کمی پائین تر بیاید بعد با زاویه طبیعی ادامه بدید (که طبیعتا بایستی قدرت موتور کمی بیشتر بشه تا سرعت ثابت بمونه.اونوقت دستت میاد که برای اینکه دچار استال نشی چقدر قدرت لازمه . و وقتی فلر نیاز شد آروم آروم قدرت رو کم کنی.
البته اگر فلر رو درست و به موقع انجام بدید حتا اگر دچار استال هم بشید میشه یه هارد لندینگ (معمولا) نه کرش و این نشون میده که شما فلر رو زود و در ارتفاع ریاد انجام میدید.
و اما برای پرواز online مثلا تو وت سیم یک اکانت بسازید میل هاش رو بگیرید و اکانت رو تکمیل کنید. و id pas بگیرید.
دو تا برنامه کوچولو هم هست که باید نصب کنید . FSCopilot و FSInn آخرین نسخه های موجود و ممکنش رو دانلود و نصب کنید البته برای نصب FSInn به جاوا رانتایم احتیاج دارید که اون هم تو نت هست و اون هم کوچولوییییهههه ! اونوقت به FSUIPC احتیاج دارید که اگر یکی از محصولات pmdg رو نصب کرده باشید مثلا 737 نکست جنریشن FSUIPC هم خود به خود نصب میشه .... اما اینجا دیگه Dial up کافی نیست!)
و این داستان ادامه دارد چرا که بلند آسمان جایگاه من(ما) است
در رابطه با بند (پ) یک وقت خدای نا کرده فکر نکنید من تو غار زندگی میکردم یا زیر تخت قایم شده بودمااا!! خیر بنده فقط کمی شووووووتم![]()
Last edited by bahram-choubine; 20-07-2009 at 07:55.
بله دوست من ils امواجی رو میفرسته که هم به صورت افقی و هم به صورت عمودی شما رو راهنمائی میکنه.
اما اگر میخواید به قول خود برنامه چید بفرمائید (یعنی جر زنی کنید !!) بایستی از اتو اپروچ استفاده کنید یعنی کلید (ap) البته برای اینکه با اتو پایلوت اشتباه نگیریدش بهتره موس رو ببرید روش تا اسمش رو نمایش بده.
اما راج به اینکه ارتفاع رو هم براتون کنترل میکنه یا نه یادم نمیاد چون علاقه به اتو ها ندارم هیچ کدومشون! اما چندباری که استفاده کردم مطمئنم هدینگ رو کنترل میکرد!. اما قائدنا وقتی هدینگ رو کنترل میکنه بایستی ارتفاع رو هم کنترل کنه . من شنیدم که اگر cpu جوابگو نباشه اینجور مواقع برنامه قات میزنه و بوووووووب!
کلید bc اگر اشتباه نکنم یعنی بک کروز گاهی وقتی که به سمت یک vor در حال پرواز هستید خب درست اما گاهی هم اتفاق میفته که میخواید با همون کورس مثلا 286 درجه از vor رد بشید و با زاویه 106 درجه به مسیر ادامه بدید . به این میگن from (مثلا وقتی که نزدیک ترین vor به مقصد اونقدر دوره که شما فرکانسش رو دریافت نمیکنید. در این حالت با استفاده از vor که در بعد رادیوئی شما هست و البته نقشه به صورت فروم به سمت vor بعدی میرید تا امواجش دریافت بشن!
quote=ebicross;3989355]خیلی راحته. تو بازی یه اکانت Game Spy میسازی و وارد میشی. حتی Dial up هم میشه وارد شد. من هم Dial up بازی میکنم. هیچ ...[/quote]
من با این برنامه کار نکردم اما زیاد موقع نصب بهش بر خوردم تصور میکنم پروتوکولی هست که امکان بازی آنلاین به برنامه های مخطلف میده. اما آیا اینجا از atc هم خبری هست ؟
برای پرواز online همیشه هم لازم نیست atc خرج کنید . تقریبا تو هر ساعتی میشه فرودگاه هائی رو در سرتاسر دنیا پیدا کرد که atc online داشته باشند مثلا فرودگاه کندی نیو یورد اکثر مواقع atc فعال داره.
ام راجع به فرود ... بهتر بود میفرمودید فرود با چه پرنده ای و چه وزنی اما تو ساده ترین حالت اگر در نظر بگیرید سرعت شما برای فرود زیاده. در واقع راحت ترین و ساده ترین کار اینه که قبل از این که وارد حریم هوائی یک فرود گاه بشید و مجبور بشید از الگوی پروازش طبعیت (درست نوشتم؟) کنید و قبل از اینکه زیر 10000 پا برید سرعت رو تا زید 250 کاهش بدید چون ممنوع حسن ! و فلپ هارو تا 1 یا 2 درجه (بسته به نوع پرنده (مثلا 737 خود سیمولاتور 2 درجه و 747 خودش هم چون 2 نداره یک درجه)) باز کنید تو 747 بالای اهرم چرخ ها محدودیت سرعت برای فلپ های مخطلف نوشته شده حدودا 10-15 تا زیر اون محدودیت مشخص شده فلپ ها رو دونه دونه باز میکنید. از اونجائی که تمرین فرود زیاد نداشتید (و از گفته هاتون انطور برمیاد) بایستی با حد اقل سرعت ممکن تقرب رو انجام بدید تا فرصت ریکاوری داشته باشید. پس فلپ ها رو دونه دونه 10-15 تا زیر محدوده سرعت باز میکنید تا 30 درجه کامل(747) در این حالت سرعت شما بایستی حد اکثر 170 باشه اما یا مدیریت درست قدرت موتور ها (میتونید تا چند ثانیه قبل از فلر از اتو تروتل استفاده کنید) با سرعت حدودا 150 تا 160 تا 30 پائی روی باند میرید و اینجا اول موتور هارو رو حالت idl قرار میدید (اگر رو حالت اتو هست اول درش میارید) و بعد فلر میکنید. دلیل اینکه موقع فلر دچار استال میشید اینه که مدام در حال کم کردن ارتفاع هستید که این خودش به افزایش سرعت کمک میکنه و در نتیجه دور موتور رو طوری تنظیم میکنید که با با اون زاویه حمله رو به پائین سرعت مثلا 170 باشه اما موقع فلر وقتی که اینکه زاویه حمله رو افزیش بدید قدرت موتور ها برای موندن در اون سرعت کافی نیست (چون تا اون لحظه از کم شدن ارتفاع هم برای حفظ گرفتن استفاده میشد) در نتیجه دچار استال میشید و کرش . برای حل این مشکل (اگر قلق دور موتور لازم برای اون پرنده خاص دستتون نیست) میتونید حدودا 30 ثانیه قبل از اینکه به باند برسید از مقداری که ils برای ارتفاع مشخص کرده کمی پائین تر بیاید بعد با زاویه طبیعی ادامه بدید (که طبیعتا بایستی قدرت موتور کمی بیشتر بشه تا سرعت ثابت بمونه.اونوقت دستت میاد که برای اینکه دچار استال نشی چقدر قدرت لازمه . و وقتی فلر نیاز شد آروم آروم قدرت رو کم کنی.
البته اگر فلر رو درست و به موقع انجام بدید حتا اگر دچار استال هم بشید میشه یه هارد لندینگ (معمولا) نه کرش و این نشون میده که شما فلر رو زود و در ارتفاع ریاد انجام میدید.
و اما برای پرواز online مثلا تو وت سیم یک اکانت بسازید میل هاش رو بگیرید و اکانت رو تکمیل کنید. و id pas بگیرید.
دو تا برنامه کوچولو هم هست که باید نصب کنید . FSCopilot و FSInn آخرین نسخه های موجود و ممکنش رو دانلود و نصب کنید البته برای نصب FSInn به جاوا رانتایم احتیاج دارید که اون هم تو نت هست و اون هم کوچولوییییهههه ! اونوقت به FSUIPC احتیاج دارید که اگر یکی از محصولات pmdg رو نصب کرده باشید مثلا 737 نکست جنریشن FSUIPC هم خود به خود نصب میشه .... (اما اینجا دیگه Dial up کافی نیس!)
و این داستان ادامه دارد چرا که بلند آسمان جایگاه من(ما) است
در رابطه با بند (پ) یک وقت خدای نا کرده فکر نکنید من تو غار زندگی میکردم یا زیر تخت قایم شده بودمااا!! خیر بنده فقط کمی شووووووتم
پ-ن
من با تارزان هم نشین بودم لطفا بفرمائید چطور میتونم پست اضافه رو پاک کنم !!؟؟؟
Last edited by bahram-choubine; 20-07-2009 at 07:53.
پست اضافه رو نمی شه پاک کرد فقط می شه ویرایش کرد.
در مورد ILS هم من توی یکی از مراحل فرود 747 دیدم که وقتی تنظیم می کنیم که در مسیر لوکالایزر قرار بگیره از همونجایی که قراره ارتفاع کم بشه خود ILS تنظیمات AP رو خاموش کرد و به صورت خودکار فرود رو انجام داد و تا حدود 20 پایی درست اومد . بقیه کار با من بود که باید reverse می کردم و هواپیما رو نگه می داشتم...
راستی تو کابین واقعی موقع فرود ارتفاع از سطح زمین رو دستگاه اعلام می کنه. مثلا می گه 100 . 50 . 30 . 20 . 10 .... بعد می شینه. اما من تو FS ندیدم . توی FS Passenger داره؟
در ضمن خدا نکنه شما شوت باشی. این نشون می ده که شما با به حال از این بند استفاده نکردی و سلامت اخلاقی شما رو نشون می ده.![]()
دوستان من خيلي دنبال fokker100 براي X گشتم اما پيدا نشد حالا شما جايي نديدينش ؟
برای FSX نیست ولی FS9 زیاده. منم خیلی گشتم. حتی تجاریش هم نبود.
همونطور که دوستمون گفتند approach hold هم جهت و هم ارتفاع رو تنظیم میکنه.
شما 747 رو تا ارتفاع 20 پایی تو اتوپایلون نگه داشتید؟ پس 100% امتحانشو رد شدید!
معمولا قبل از final approach یعنی حدودا 30-20 کیلومتری باند باید دیگه کنترل رو خودتون در دست داشته باشید.
بله fspassenger ارتفاع رو به شما همونطور که گفتید دیدید، اعلام میکنه.
تنظیمات اتوپایلوت که خاموش شده بود فقط App hold switch روشن بود که خودش تا نزدیک باند میاورد. البته فکر کنم اشتباه گفتم یعنی 20 پا نبوده . بیشتر بوده. چون تا یه جایی که می رسید و نزدیک باند که می شد اگر به حال خودش رها می کردم یا محکم به زمین می خورد یا درست روی باند فرود نمی اومد یعنی هر 4 تا چراغ سفید می شدن.
فرودگاه هیچ اخطاری برای بسته بودن چرخها نمیده ولی سیستم خود هواپیما میده. برای من که این اخطار هست. اگر واقعا تمایل به پرواز نزدیک به واقعیت دارید، یک چک لیست از چیزهایی که باید قبل از فرود و پرواز صورت بگیره بنویسید و اونهارو چک کنید. کاری که همه خلبانها هم انجام میدن. البته خود FS چک لیست خودش رو هم داره.
اگر منظور شما 747 هست، 180 ناتس سرعت بسیار مناسبی هست. برای 737 باید سرعت فرود بین 170-160 باشه. مثلا برای 747، با سرعت 180 ناتس که به minimum approach رسیدید، آخرین adjustment ها رو هم انجام بدید تا مطمئن بشید در راستای باند هستید. به محض اینکه بر روی باند قرار گرفتید (بر فراز باند) موتورها رو در حالت idle قرار بدید، با زدن کلید F1. بعد خیلی آروم و در چند مرحله دماغه را به سمت بالا ببرید با عقب کشیدن یوک و منتظر بشید تا خود هواپیما ابتدا در حالت بی وزنی کامل قرار بگیره که ارتفاعش تغییر نمیکنه و بعد آروم به زمین میشینه. اگر زمانی که بر فراز باند قرار بگیرید، ارتفاع شما بیشتر از حد مجاز باشه، با شدت به زمین برخورد میکنید. باز بودن فلاپها به فرود نرم و آرام کمک میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)