میخواستم بدونم این هزینه راه اندازی اولیه 15000 تومنی رو شرکت فقط یه بار میگیره ؟مثلا اگه من الان یه سرویس 1 ماهه از آسیاتک بگیرم و دیگه یکسال ازشون سرویس نگیرم و بعد از 1 سال باز بخوام دوباره ازشون سرویس بگیرم باید 15 تومن بدم ؟
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
میخواستم بدونم این هزینه راه اندازی اولیه 15000 تومنی رو شرکت فقط یه بار میگیره ؟مثلا اگه من الان یه سرویس 1 ماهه از آسیاتک بگیرم و دیگه یکسال ازشون سرویس نگیرم و بعد از 1 سال باز بخوام دوباره ازشون سرویس بگیرم باید 15 تومن بدم ؟
سلام
دوستان وقتی دیسکانکت میکنید باز هم رپورت برنامه هایی مثل Du Meter رسیوتون افزایش پیدا میکنه؟
برای من که کیلو بایت کیلوبایت میره بالا
سئوال اولی بلی
بله باید دوباره بدی
خوب اگه اینطور باشه من که میخوام هر چند ماه یه بار ADSL استفاده کنم هر دفعه بخوام 15 تومن هم هزینه راه اندازی بدم هزینه ها سربه فلک میکشه ؟! مگه این شرکتها نمیگن ما هزینه راه اندازی رو یک دفعه فقط میگیریم؟
اگر خط شما از رانژه خارج شود برای برقراری مجدد سرویس باید هزینه اولیه رو پرداخت کنید.
دوست عزیز تا خط رو از رانزه خارج نود هیچ مکلی پی نمیاد و پول اافه نمی دهید
ببین دوست من ، این هزینه ، چیزی جر پول زور نیست ، این رو دقت کن
اگه بخوای چند ماه یه بار این کار رو انجام بدی ، اصلا برات به صرفه نیست ، شرکت ها هم که می گن فقط یه بار می گیرن ، این یعنی این که منی که یوزرشون هستم ، فقط یه بار موقع بستن قرارداد این هزینه رو دادم ، اما اگه انصراف بدم و دیگه نخوام سرویس بگیرم و خط ام رو از رانزه خارج کنن ، دیگه یوزر نیستم و دفعه بعد باید از اول قرارداد بنویسم ، و این یعنی یه 15 تومان دیگه و این یعنی سود بیشتر برای شرکت ها یی که در آمد شون از تلکه کردن یوزر هاست ، بدون هیچ نظارتی
مرسی![]()
![]()
![]()
البته از این 15 تومن یه مقداریش به عنوان هزینه رانژه کردن خط به مرکز مخابراتی می رسه و یه مقداریش هم سود آسیاتک می شه.
والا اون موقع که ما رانژه کردیم نه تنها یک قرون نگرفتن. یک ماه هم اینترنت رایگان بهمون دادن. پیکم اومد دم در مدارک گرفت و رفت
یادش بخیر.
ولی به طور کای من راضی هستم
دانلود م ه مشکلی نداره آپلودم هم صبحها رو 30 میگرده.
مطمئنی سیاوش جان ؟
چون تا اونجایی که من می دونم ، خود شرکت ها هم اذعان دارند که این هزینه برای نصب مودم و این مسخره بازی هاست ( که کسی نمی تونه به بهونه این که من بلدم و خودم نصب کنم ، از زیرش فرار کنه ) نه مخابرات ...
مرسی![]()
هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)