آقایون من هرکاری کردم نشد که نشد دیکشنری رو بریزم!!
اگه کسی موفق شده که نصبش کنه...لطفا راهنمایی کنه ما دو سه نفر رو!!
ممنون...
درضمن ورژن فرم ویر ( هرچی هست حالا!!) :p من 5.08 و دیکشنری رو مو به مو همونجایی که گفتید ریختم...آب از آب تکون نخورد!
آقایون من هرکاری کردم نشد که نشد دیکشنری رو بریزم!!
اگه کسی موفق شده که نصبش کنه...لطفا راهنمایی کنه ما دو سه نفر رو!!
ممنون...
درضمن ورژن فرم ویر ( هرچی هست حالا!!) :p من 5.08 و دیکشنری رو مو به مو همونجایی که گفتید ریختم...آب از آب تکون نخورد!
حل شد...من frimware 5.5 رو نصب و دوباره 5.8 رو ریختم که حل شد.......
من هم با دیکشنری مشکل دارم![]()
باز هم همان مشکل پیش امد و کلا frim ware رو کردم 5.5...............
کسی نمی دونه این چه درده سری هست؟؟؟
واسه 5.5 هم پیش میاد...............علی کجایی که کمک می خوام..............من 1 بار ریست کردم ولی بعد 20 مین دوباره پیش امد....
Last edited by s-a-l-i-m; 31-07-2008 at 00:02.
سلام آیا مشکل فارسی p2 حل شد ه؟ فریم ویر برای حل این مشکل هست؟ با تشکر
فعلا که نشد......انشا الله
سلام تو پست 45 گفتید ضبط صدای p2 با فرمت mp3 اانجام می شه خواستم بگم این که اصلا ضبط صدا نداره!
بعد هم ازتون پرسیدن می شه ازش به عنوان cool disc استفاده کرد و بدون برنامه ی خاصی اطلاعات روش ریخت یا نه بعد گفتید آره ! این که اصلا امکان نداره تا cd اش نصب نشده باشه هیچ کاری نمی شه کرد برا چی اطلاعات غلط می دید؟اگه هم اشتباه می کنم راهنماییم کنید که چه جور میشه این کارارو باش کرد؟
فرمت ضبط صدا mp3 و با کیفیت عالی هست...............شما باید frimware رو عوض کنی اون فریم ور قدیمی هست............
روش دوم رو من هم نمی دونم فقط می دونم بدونه برنامه نمیشه یا نمی تونم.....
بی خیال ؟ ... مگه ممکنه ، توانایی اینکه موقتا یه دستگاه بره توی حالت ums (یعنی بره توی حالتی که مثل یه کول دیسک) باشه ، دیگه یه چیز پیش پا افتاده اییه و 90 درصد دستگاه ها دارن .. اینم باید داشته باشه ...
میشه یکی از دوستان تایید یا رد کنه این قضیه رو ؟ ... ممنون .. .
* راستی اصلا فکر کنم یه firmware ی هم بود که دستگاه رو ums می کرد ... اطلاعات بیشتر ؟ ...
من خودم p2 دارم اگه برنامش نصب نباشه و از طریق usb وصل بشه هیچ اتفاقی نمی افته و کامپیوتر نمی خوندش .
یه سوال دیگه یعنی من الان اگه فایرورمو عوض کنم دستگام یه قابلیت جدید پیدا می کنه؟!
p2 مستقیما pdf رو نشون میده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)