این دوستمو ندرست میگه ولی اگه تک اکانت باشی هیچ غلطی نمیتونند بکنند البته من دیدم اتحادهائی بدون اینکه با مولتی ها هم باشند به جاهائی رسیدند شدنیه فقط نباید بهانه ای دستشون داد طبق قوانین بازی عمل کنیم هیچ کاری نمیتونند بکنند
این دوستمو ندرست میگه ولی اگه تک اکانت باشی هیچ غلطی نمیتونند بکنند البته من دیدم اتحادهائی بدون اینکه با مولتی ها هم باشند به جاهائی رسیدند شدنیه فقط نباید بهانه ای دستشون داد طبق قوانین بازی عمل کنیم هیچ کاری نمیتونند بکنند
داداشا ميتونن يه كاري هم بكنن
ميتونين دوتا اكانت بزنين بعد اكانت اصليتونو جانشين اكانت كمكيتون بكنين
اونوقت اگه مولتي هانتر بهتون گير داد(اگه انگليسيتون خوب باشه ) ميتونين حلش كنين
مثلا بگين برا داداشمه
برخلاف تصور بعضيا مولتي هانتر ها زياد گير نميدن![]()
اتفاقا برا یکی از دوستانم همین مشکل پیش اومد اونا دو قلو بودند همین کارر وکه شما کردید انجام دادند ولی بعدا که همین مولتی ها احساس خر کردند نیروئی بالای 5000 نفر داشتند توسط همین مولتی ها پر پر شدند و هر کاری کردند قبول نکردند تما م راز این بازی در اتحاده یعنی همه با هم باید حمله و دفاع کنند و لازمشم اینکه چون ما ایرانی هستیم و هدفمون سر بلندی کشورمونه باید با هم کار کنیم و بهم کمکم کنیم
دوستان من مدتي پيش عكسي رو گزاشتم كه تقلب بسيار زياد تمروس رو نشن ميداد بعضي ها گفتن كه الكيه ولي مدتي بعد به من با 380 سريژباز حمله شد. وقتي كه اندازه ي خانه هايي رو كه تعداد سرباز ها رو مينويسن با هم مقايسه كردم متوجه شدم اين عكس كاملا درسته و دستكاري نشده.
سلام
سرور 4 com شمال شرقی نیاین من عادت دارم 200*200 رو فارم میکنم
راسی سرور سه کسی هست ؟ تو دولت (!) اتحاد SPADAN هسم من رنک 11 ییم
پس به سلامتی فارم شدی!!دوستان من مدتي پيش عكسي رو گزاشتم كه تقلب بسيار زياد تمروس رو نشن ميداد بعضي ها گفتن كه الكيه ولي مدتي بعد به من با 380 سريژباز حمله شد. وقتي كه اندازه ي خانه هايي رو كه تعداد سرباز ها رو مينويسن با هم مقايسه كردم متوجه شدم اين عكس كاملا درسته و دستكاري نشده.
خوبه!!
خب احتمالا تعداد تلفات تومروس رو با فوتوشاپ صفر کردند!
داداش يعني ما رو هم ميخواي فارم كني؟
بپا فارم بيگانگان نشي......فارم كردنت پيشكش![]()
نه کی میگه تومروس متقلبه . وقتی یکی توتن باشه و همیشه ان باشه معلومه چقدر پیشرفت میکنه دیگه .
من خودم با توتن روز دومی که اکانتم رو درست کردم یه شب نخوابیدم و تونستم 35000 منبع غارت کنم .
خیلی حال داد ولی دیدم با دایال اپ نمیشه اینقدر ان بود .
سلام دوستان
شما کجایین؟ .ir یا .com؟
من سرور 2 ایران هستم.
تو .com هم ثبت کنم؟
اگه میخوای تو s4.travian.com و جنوب شرقی! بعد لینک فعالسازی که برای ایمیلت میاد رو به mohammad_1ta بفرست!(البته اگه زحمتش نشهتو .com هم ثبت کنم؟)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)