سلام سانسوگ جان
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی ّf480 فرمت های تصویری دیگه مثل avi رو اجرا کنه؟؟
ممنون
سلام سانسوگ جان
میخواستم بدونم میشه کاری کرد که گوشی ّf480 فرمت های تصویری دیگه مثل avi رو اجرا کنه؟؟
ممنون
ببخشید میخواستم بدونم اگه f480 رو به همین روش آپدیت کنم گزینه تغییر اس ام اس بوجود میاد یا نه؟
دوستان عزیز
با اجازه تون منم یه دونه از این گوشی ها گرفتم
فقط زبان فارسی نداره
کسی هست کمک کنه روش زبان فارسی را نصب کنم؟
خیلی خیلی ممنون می شم
من جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.در ضمن به نمایندگی که زنگ میزنم یه بار میگن داره یه بار میگن اصلا نداره .میخواستم بدونم کسی این گوشی رو داره که اس ام اسش تغییر کنه اگه داره لطف کنید مسیر تغییرش بگید ممنون میشم
عزیزمن جدیدا f480 گرفتم ولی 2تا مشکل داره که اینی که اول میگم خیلی مهم تره.1.گزینه ای برای تغییر زنگ اس ام اس نداره2گزینه ای برای تغییر ولوم زنگ گوشی هم نیست.
شما برا تغییر زنگ اس ام اس به قسمت های زیر برین:
setting---phone profile----normal---edit----
بعد رو منو دوم رفته و قسمت مسیج را انتخاب می کنیم
message alert tone---change---use my alert tone---sounds
حالا از صدا های موجود در حافظه هر کدوم را دوست داشتین انتخاب و اپشن را زده و select کنید
مبارکه .
باید frimware فارسی رو نصب کنی. لینک فریمور فارسی تو صفحه 35 هستش .
Last edited by amirkabir; 05-12-2008 at 13:04.
پس یعنی هیچ ریطی به فریمور قدیم یا جدید نداره .کلا همشون اس ام اسشون عوض میشه؟
اقا دمتون گرم بهترین فرومی بود که تا حالا اومدم
کلا نظرم نسبت به گوشی عوض شد
دوست خوب من ممنون از اظهار لطفتونمبارکه .
باید frimware فارسی رو نصب کنی. لینک فریمور فارسی تو صفحه 35 هستش
منتهی در اون صفحه متاسفانه فریمور ارور می ده و دانلود می شه
در ضمن من برا اولین باره که می خوام گوشی سامسونگ را آپدیت و تغییر فریمور بدم ازتون در مورد روش کار هم کمک می خوام
سلام به همگی .
نه عزیز پلیر این گوشی نمیتونه این فرمت رو ساپورت کنه مگراینکه برنامه مخصوص این فرمت رو روی گوشی نصب کنی .
اگه منظورتون گزینه تغییر زبان sms هستش به عزیز میاد .
شما کافیه با 5 دقیقه وقت این گوشی رو به راحتی فلش کنی و زبان فارسی هم ساپورت کنه .
همانطور که دوست عزیز گفت به همون مسیر برین هم گزینه تغییر زنگ sms داره و هم گزینه تغییر ولوم زنگ گوشی .
نه عزیز کلا این گوشی این گزینه رو داره .