تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 241 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2404

نام تاپيک: روشهای حل مشکل Show Hidden Files و از بین بردن انواع ویروسهای کامپیوتری ( فهرست مطالب در پست اول)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

پيش فرض

پيرو فرمايش shahedi عزيز كه ازم خواستن مشخصات بيشتري از اين ويروس بدم، اطلاعات و تصاوير زير رو تقديم حضور مي كنم. ---------------------------------------------------

سه تصوير زير رو كه مربوط به خرابكاري هاي اين ويروس هست رو مشاهده بفرمائيد.
    همونطور كه در تصوير اول كه كادر open مربوط به مديا پلير براي درايو E سيستمم هستش ميبينيد، فقط يكي از پوشه هاي موجود در اين درايو نشون داده شده. در حاليكه اگه تصوير دوم رو ملاحظه بفرمائيد ميبينيد كه محتويات اين درايو شامل پوشه هاي زيادي هستش. اگه من در اين درايو پوشه ي جديدي ايجاد كنم اون رو هم نمايش خواهد داد. اما مابقي پوشه ها رو نمايش نميده.
    يكي ديگه از خرابكاري هاي اين ويروس تصوير سوم هستش كه همونطور كه مي بينيد در بعضي درايوهام مثل همين درايو اومده در تصوير، اسم همه ي پوشه ها رو به اعداد 4 رقمي تغيير داده.
    بك گروند رو هم كه مشاهده مي فرمائيد كه در تمام درايوهام به آرم گروه تغيير كرده. راستي اين ويروس فقط در مورد پوشه ها خرابكاري هايي رو انجام داده و فايل هام هيچ مشكلي ندارند.

در ضمن براي مدتي نام درايو c سيستمم به 21 تغيير كرده بود كه بعد از فرمت درايو C و تعويض ويندوز درست شد. همچنين وقتي هر كدوم از درايوهام رو فرمت مي كنم تصوير از بك گروند برداشته ميشه. ببينم اصلا ممكنه تعويض ويندوزم باعث شده باشه كه ريشه ي ويروس سوزونده!! شده باشه؟
    فعلا همين تعداد ايراد رو متوجه شدم. اگه متوجه نكته ي ديگه اي شدم به حضور مي رسونم.
    سلام

بابت تصویر پس زمینه ی درایو که روشن هست که از ترفندی به همین نام تغییر بک گراند درایو استفاده شده است.

مشکلتون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پست حل نشد؟

حـــــرفـه ای مرتضی nvcd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

مشكل ويروس من حل شد ... البته با انتي ويروس Nod32

خواستم از دوستان به خاطر كمكشون تشكر كنم

ممنون

مرتضي

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اکنون در سمت راست پنجره ي Regedit روي Type دو بار کليک کرده و مقدار آن رو برابر با group قرار دهيد ( يعني در پنجره اي که باز ميشه کلمه ي group رو تايپ کنيد ).

اگه همون group نوشته شده شما اونا پاک کنید .( فقط کلمه group را پاک کنید ) و از رجیستری خارج بشید و دوباره این کلمه را بنویسید .
    ممنون اوون مشکلم حل شد.
    این کاریم که گفتید انجام دادم group رو خودش نوشته بود پاک کردم و و از ریجستری خارج شدم و دوباره اوونو نوشتم .
    ولی درست نشد...(نیازی به restart کردن نیست هست؟)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان.از همتون درخواست کمک دارم.آخه به یه مشکل بزرگ برخوردم.
    ماجرا از این قراره که حدود یک ماه پیش کامپیوتر من ویروسی شد و قسمت show hidden files از folder option اون حذف شده بود.ابتدا توجهی نکردم ولی کم کم مشکلات دیگهای هم بوجود اومد از جمله اینکه درایوهام در پنجره جدید باز میشدویک نوار زرد رنگ در بالای desktop میومد که حاوی مثلا جوک بود و از همه مهمتر اینکه سرعت سیستمم فوق العاده اومده بود پایین وبرخی از فایلها هم خود به خود hidden می شدند.
    من از چند تا از دوستانم که همین مشکلو داشتند شنیدم که اگر انتی ویروس avira رو نصب و update کنم این ویروس رو میشناسه.منم همین کارو کردم وavira هم ویروسها رو شناخت که حدود بیست و خورده ای بودند اما این کار موجب شد که نتونم با دابل کلیک برم توی درایوهام و باید از address bar توی my computer استفاده میکردم.بعد تصمیم گرفتم علاوه بر avira,mcafee رو هم نصب کنم واونم update کردم که اونم یه تعداد ویروس شناخت که باعث شد درایو هام درست بشن و با دابل کلیک باز شن.تمام مشکلاتم حل شده بود تا اینکه هفته پیش ویندوز عوض کردم ولی به خیال اینکه دیگه ویروسی نیست و همه کشته شدن انتی ویروسی نصب نکردم.حالا کامپیوترم به شدت ویروسی شده و مشکلات زیادی واسم پیش اومده.
    البته هیچ کدوم از مشکلات قبلی رو ندارم بلکه مشکلات جدید من ایناست:
    هیچ برنامه ای رو نمیتونم نصب کنم یا اگر هم نصب میکنه مشکلداره.
    mcafee و avira رو نصب کردم ولی هیچکدوم update نمی شن.تازه avira که کلا ناقص نصب شده.
    توی کانکت شدن به اینترنت مشکل دارم و خیلی وقتها ارور میده.
    سرعت سیستمم به شدت اومده پایین.
    خیلی از فرمتها برای ویندوز ناشناخته است.مثلا من winrar رو نصب کردم ولی فایلهای rar رو نمیشناسه و وقتی هم با راست کلیک extract file رو میزنم میگه unsupported file format.
    موقعی که ویندوز بالا میاد یه صفحه notepad باز میشه که توش همچین چیزی نوشته:
    [.ShellClassInfo]
    LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21787
    خواهش میکنم کمکم کنید اخه واقعا نمیدونم چیکار کنم.هیچ برنامه ای رو نمی تونم نصب کنم و واقعا به راهنماییتون نیاز دارم.

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام دوستان.از همتون درخواست کمک دارم.آخه به یه مشکل بزرگ برخوردم.
    ماجرا از این قراره که حدود یک ماه پیش کامپیوتر من ویروسی شد و قسمت show hidden files از folder option اون حذف شده بود.ابتدا توجهی نکردم ولی کم کم مشکلات دیگهای هم بوجود اومد از جمله اینکه درایوهام در پنجره جدید باز میشدویک نوار زرد رنگ در بالای desktop میومد که حاوی مثلا جوک بود و از همه مهمتر اینکه سرعت سیستمم فوق العاده اومده بود پایین وبرخی از فایلها هم خود به خود hidden می شدند.
    من از چند تا از دوستانم که همین مشکلو داشتند شنیدم که اگر انتی ویروس avira رو نصب و update کنم این ویروس رو میشناسه.منم همین کارو کردم وavira هم ویروسها رو شناخت که حدود بیست و خورده ای بودند اما این کار موجب شد که نتونم با دابل کلیک برم توی درایوهام و باید از address bar توی my computer استفاده میکردم.بعد تصمیم گرفتم علاوه بر avira,mcafee رو هم نصب کنم واونم update کردم که اونم یه تعداد ویروس شناخت که باعث شد درایو هام درست بشن و با دابل کلیک باز شن.تمام مشکلاتم حل شده بود تا اینکه هفته پیش ویندوز عوض کردم ولی به خیال اینکه دیگه ویروسی نیست و همه کشته شدن انتی ویروسی نصب نکردم.حالا کامپیوترم به شدت ویروسی شده و مشکلات زیادی واسم پیش اومده.
    البته هیچ کدوم از مشکلات قبلی رو ندارم بلکه مشکلات جدید من ایناست:
    هیچ برنامه ای رو نمیتونم نصب کنم یا اگر هم نصب میکنه مشکلداره.
    mcafee و avira رو نصب کردم ولی هیچکدوم update نمی شن.تازه avira که کلا ناقص نصب شده.
    توی کانکت شدن به اینترنت مشکل دارم و خیلی وقتها ارور میده.
    سرعت سیستمم به شدت اومده پایین.
    خیلی از فرمتها برای ویندوز ناشناخته است.مثلا من winrar رو نصب کردم ولی فایلهای rar رو نمیشناسه و وقتی هم با راست کلیک extract file رو میزنم میگه unsupported file format.
    موقعی که ویندوز بالا میاد یه صفحه notepad باز میشه که توش همچین چیزی نوشته:
    [.ShellClassInfo]
    LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell 32.dll,-21787
    خواهش میکنم کمکم کنید اخه واقعا نمیدونم چیکار کنم.هیچ برنامه ای رو نمی تونم نصب کنم و واقعا به راهنماییتون نیاز دارم.
    سلام دوست عزیز

در مورد مشکلات اول که پیش اومده بود توی صفحه اول همین تاپیک روشهایی گفته شده بود که با اون روشهای مشکل حل می شد .

پیشنهاد من استفاده از انتی ویروس های کسپراسکای ، نود 32 یا بیدیفندر هستش .

اکثر این ویروسها توی درایو دیگه خوشون را مخفی می کنند و با تعویض ویندوز و کلیک بر روی یک فولدر یا فایل دوباره فعال می شن . بنابراین تا از بین نبردن کامل ویروس به هیچ وجه نباید ویندوز عوض کرد . مشکل کاربران اینه که فکر می کنند با تعویض ویندوز همه مشکلات حل می شه و این تفکر تفکر غلطی هستش . چون باز مشکلات ایجاد خواهند شد .

البته این مشکلات ایجاد شده توی سیستم شما ( مشکلات بعد از نصب ویندوز ) به نظر ناشی از یک اختلال توی سیستم عامل نصبی شما هستش .

پیشنهاد های من :

اگه قبلا هم همین ویندوز را نصب می کردید و مطمئن هستید وبندوز مشکلی نداره پیشنهاد می کنم یک بار دیگه اقدام به نصب مجدد ویندوز کنید .

البته قبل از نصب ویندوز حتما با یکی از انتی ویروس هایی که ذکر کردم سیستم را به طور کامل اسکن کنید . اپدیت کردن هم فراموش نشه .

من خودم کسپراسکای را پیشنهاد می کنم .

اگه برنامه های خودتون را از داخل هارد نصب می کنید یعنی برنامه های شما داخل درایو هاتون هست و از اونجا نصب می کنید پیشنهاد می کنم هیچ برنامه ای را از داخل هارد نصب نکنید چون ممکنه ویروسی باشن . همه برنامه های خودتون را از داخل سی دی نصب کنید .

برای غیر فعال کردن اون فایل notepad که با بالا اومدن ویندوز اجرا می شه توی run بنویسید msconfig و کلید اینتر را فشار دهید از پنجره باز شده به تب startup برید و تیک همه گزینه را بردارید و روی ok کلیک کنید و بعد هم ریستارت کنید .

بعد از نصب ویندوز اولین کاری که می کنید انتی ویروس کسپراسکای را نصب کنید و بدون انجام هیچ کار اضافی تمام درایو ها را ویروس یابی کنید . بعد اقدام به نصب برنامه ها کنید .

امیدوارم دیگه مشکل حل بشه .

موفق باشی .

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

دوست من چند وقت پیش من افیس 2007 را داشتم با اینکه از طریق خود مایکروسافت اپدیتشم کرده بودم یک ویروس یا نمیدونم چی بهش چسبیده بود هم سرعت سیستمو پایین میاورد هم سرعت کار با اونو (البته اناینستال هم نمیشد) من هر جور باهاش ور رفتم نتونستم درستش کنم تا بلاخره ویندوز عوض کردم و حالا از ترسم از پرتابل اون استفاده میکنم ایا برای اون مشکل راحی هست چون هیچ انتی ویروسی هم نمیشناختش البته اینم بگم که به نظر من grooveو onenot میچسبید

با تشکر از اساتید
    سلام حمید جان

مشکل شما ویروس نیست .

ماکروسافت چندین نسخه افیس 2007 روانه بازار کرده که یکی از اونها Microsoft Office Enterprise 2007 هستش .

توی این مجموعه علاوه بر برنامه هایی که توی همه افیس ها هست یک سری برنامه اضافی و مفید نیز گنجانده شده است که دوتا از اون برنامه ها groove و onenot هستش .
    البته من فقط اسم این برنامه ها را شنیدم . و می دونم که این دو نمونه همراه این نسخه از افیس ارائه شدن .

حالا شما که ویندوز عوض کرید اون اپدیت ها هم از بین رفتن . پس با نصب مجدد افیس 2007 خودتون فکر نکنم مشکلی پیش بیاد .

موفق باشی .

آخر فروم باز caca_caca888's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من تو ریجستری رفتم تو قسمت هیدن یه گزینه type بود که همون group رو توش نوشته بود . پاکش کردم و دوباره نوشتم.
    تو قسمت هیدن دو تا زیر شاخه بود که تو جفتشونم (سمت راست ریجستری) گزینه type بود ولی دو بار که روش کلید کردم . دیدم نوشته بود radio . اوونارو به group تغییر دادم بعد رفتم تو فولدر اپشن . دیدم show hiden برگشته ولی نمیتونم انتخابش کنم . یعنی از حالت انتخاب کردن درومده بود(تیک) و به جاش یه علامتی شبیه به علامت دکمه اینتر (بر عکسش)
    خوب چی کار کنم همون radio بزارم خوبه یا group ?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

سلام فلشم یه ویروسی گرفته که هر فایلی که توش میریزی رو هیدن میکنه و فرمت هم نمیشه و چون به سیستمم هم وصلش کردم وارد سیستمم هم شده که نام درایو c رو به 21 تغییر داده اعصلبم ریخته بهم یکی کمک کنه چکارش کنم

پروفشنال Luxe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    LuXe LaNd

پيش فرض

با تشکر از تاپیک مفیدت سوالی داشتم1
    - سیستم یکی از دوستان ویروس new folder رو گرفته الان طرف میگه missing operating system میده میخوام بدونم از این ویروسه؟
    2- این ویروس رو ویستا هم اجرا میشه؟

آخر فروم باز Vahid67's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    پاي كامپيوتر

پيش فرض

سلام
    چند روزه سیستمم به شدت ویروس گرفته و از تمام روش های گفته شده توی صفحه اول هم استفاده کردم فایده نداشت لطفاً کمکم کنید مشخصاتش اینجوریه که:
    1)از فولدر آپشن قسمتی که مربوط به hidden بود رو از بین برده ولی hide protected هنوز هست
    2)وقتی می خوام وارد یه درایو بشم اونو توی پنجره جدید باز میکنه حتی وقتی کلیک راست می کنم و Open رو می زنم و حتی وقتی توی SafeMode هستم
    3)یک نوار زرد رنگ بعضی مواقع میاد بالای صفحه که بک سری علامت سوال داره با رنگ قرمز(این قسمت خیلی کم اتفاق می افته)
    4)وقتی فایل Autorun رو پاک می کنم بلافاصله یه دونه دیگه می سازه
    5)وقتی سیستم بالا میاد درایو C رو برام باز میکنه
    6)سرعت سیستم افت کرده
    خیلی ممنون میشم هرچه سریعتر کمکم کنید

با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •