تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 1081 اولاول ... 3541424344454647484955951455451045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 10803

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Kaspersky || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای vtn54's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط alaodin1
    دوستاني كه با آنتي ويروس كاسپر زياد كار كرده اند به سوال من پاسخ بدهند
    چرا وقتي من از فرمان netstat -n استفاده ميكنم اين پاسخ را ميگيرم 127.0.0.1پورت 1110يا 1127 يا پورتهاي مشابه ولي وقتي آنتي ويروس كاسپر را به طور كامل غير فعال ميكنم وبا فايروال جلوي وصل شدن آن را ميگيرم وقتي بار ديگر دستور netstat -n را به كار ميبرم ديگر چنين پورت وآي پي وجود ندارد حالا سوال من اين است كه اين طبيعي است يا من هك شده ام وچرا زماني كه من آنتي ويروس را غير فعال ميكنم چنين مشكلي وجود ندارد
    سلام دوست عزیز

اجرای این فرمان لیستی از ارتباطات و پورتهای فعال سیستم شما را نشان می دهد و آنتی ویروس کاسپرسکی

از پورت 1110 و در صورت بسته بودن آن از پورتهای 1111,1112 و یا پورتهای دیگر به عنوان Listening Port برای تمام ارتباطات

ورودی استفاده می کند و 127.0.0.1 یا همان localhost خودمان یک آدرس سرکاری است که کاسپرسکی جهت بررسی

اطلاعات رد و بدل شده از آن استفاده می کند و اگر شما این پورتها را به روی کاسپرسکی ببندید دیگر قادر به اتصال به

اینترنت نخواهید بود توضیح این مطلب کمی مشکل بوده و فقط می توانم بگویم چیز غیر طبیعی در مورد سیستم شما

وجود ندارد و مسئله ای که به آن اشاره کرده اید یک امر طبیعی است و قسمتی از فرایندهایی است که

کاسپرسکی با آن ترافیک اینترنتی شما را کنترل می کند.
    Last edited by vtn54; 25-03-2006 at 15:59.

کـاربـر بـاسـابـقـه R e Z a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

ليست اشكالات رفع شده در ورژن جديد Version 5.0.527 Critical Fix 5. Release date: 21.03.2006

Enhancements:

1. A bug that decreased the speed of chm files scan has been fixed

2. Error that caused incorrect display of license key expiration date has been fixed

3. Error that caused system freeze when a sound scheme was described incorrectly has been fixed

4. Error detecting some viruses in the script monitoring component has been fixed

Known problems:

1. Anti-virus database update rollback option becomes possible only after the anti-virus database is updated twice

2. Incompatibility with OpenVPN

3. When the option "Automatically detect the proxy server settings" is checked, user name and password, saved in Microsoft Internet Explorer for authorization on a proxy-server, are not used

اگه نباشه جاش خالی می مونه hraa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005

پيش فرض

می خواستم بدونم چه جوری میشه فایلهایی که update میکنیم را نگه داریم و هر بار که کاسپر نصب میکنم مجبور نباشیم از اول این کار را تکرار کنیم.
    من صفحات قبل را نخوندم اگر ممکن است جواب من را بدهید...

داره خودمونی میشه alireza_2000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0

folder بالا رو برای خودت save کن و نگه دار.

حواست باشه که hidden هستش

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

سلام hraa
    به اینجا

X:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Anti-Virus Personal Pro\5.0
    منظور از X همون درایوی هستش که کاسپر سکی روش نصب شده
    بعد کپی میکنی دقت کنید که در فولدر 5.0 فولدرهای دیگری هم وجود داره
    بعد شما از همون 5.0 کپی میگیرید ودر جای دیگر ذخیره میکنید
    بعد هر وقت خواستید که اپ دیتش کنید به درایو مورد نظر رفته و فایلها رو با هم عوض میکنید
    یعنی روی اولی پیستش میکنید
    بعد کاسپر خود به خود اپ دیت میشه
    قربانتان
    Adel.p30

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

سلام
    دوستان يه زحمتي براي شما داشتم اگه لطف كنيد و كمك كنيد ممنون مي شم.
    در آدرس زير يه فايل اجرايي هست كه يه نوع ديالر هست من اين فايل رو بانسخه پرسونال كاسپرسكي كه امروز
    آپديتش كردم اسكن كردم ولي تشخيص نداد دوستاني كه از اين آنتي ويروس استفاده مي كنند لطف كنن اگه ممكنه
    يه امتحان كنن نتيجه رو بگن.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مرسي

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط orange
    سلام
    دوستان يه زحمتي براي شما داشتم اگه لطف كنيد و كمك كنيد ممنون مي شم.
    در آدرس زير يه فايل اجرايي هست كه يه نوع ديالر هست من اين فايل رو بانسخه پرسونال كاسپرسكي كه امروز
    آپديتش كردم اسكن كردم ولي تشخيص نداد دوستاني كه از اين آنتي ويروس استفاده مي كنند لطف كنن اگه ممكنه
    يه امتحان كنن نتيجه رو بگن.
    مرسي
    سلام دوست عزیز

من نتوانستم داونلود کنم چون کاسپرسکی قبل از داونلود آن را شناخت و جلوی آن را گرفت

این دیالر را کاسپرسکی از سال 2004 به دیتابیسش اضافه کرده است و من فکر می کنم اگر گزینه Extended Database

کاسپرسکی خودت را فعال کنی حتما آن را میشناسد چون همه محصولات کاسپرسکی از نظر دیتابیس یکسان هستند.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام
    نسخه جدید کاسپرسکی , با توجه به شماره نسخه به نظر فاصله زیادی با نسخه نهایی نداریم و شاید این نسخه ماقبل

آخر باشد:

Activation Keys (Until 2006-04-17)
    KIS: 2EC09247-68E4-4D6F-9BF3-30D4237C7C08B
    KAV: 1E7CD68C-B4A6-4195-B650-FDFB6928DB8F9

در صمن میتوانید برای فعال کردن برنامه به جای کدهای بالا که فقط تا 15 روز دیگر اعتبار دارند به تاپیک زیر رفته و از کی هایی
    که مهدی عزیز و دیگر دوستان می گذارند استفاده کنید:

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض Kaspersky Antivirus & Internet Security 6.0.0.299

نسخه های جدید کسپرسکای آپلود شده در Rapidshare.

هر چند که دوست عزیزمون vtn54 جان در بالا لینک دانلود همین نسخه ها را قرار داده اند اما من نیز برای کسانی که
    قادر به دانلود کردن این آنتی ویروس از روی سرور اف تی پی کسپرسکای نمیباشند این نسخه را آپلود کردم. در ضمن
    رجستر کی مربوط به هر نسخه نیز در داخل فایلی است که دانلود مینمائید .

پس از این بابت خیالتون راخت باشه که هر کدام از نسخه ها تا سال 2007 رجیستر خواهند شد.

Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.299

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Kaspersky Internet Security 6.0.0.299

کد:
    لازم میدونم که در اینجا موضوعی رو راجب Kaspersky Internet Security مطرح کنم. این نسخه از کسپرسکای یکی از
    بهترین اینترنت سکوریتی هایی است تا بحال وجود داشته. اینترنت سکوریتی کاسپرسکای در تست فایروال ها که در
    سایت firewallleaktester.com انجام شده مقام بهترین انتخاب رو کسب کرده. هر
    چند که فایروال Outpost Pro برتری هایی رو نسبت به کسپرسکای داشته و دارد اما کماکان خالی از اشکال و باگ
    نمیباشد. برای نمونه شما میتوانید این فایلی رو که در زیر قرار میدم دانلود کرده و اجرا کنید . اگر از فایروال Outpost
    استفاده میکنید هیچ پیغامی رو جهت وصل شدن این فایل به اینترنت دریافت نمیکنید در حالی که کسانی که از
    Kaspersky Internet Security استفاده میکنند براحتی با پیغامهایی که آنتی هکر بکار رفته شده در این نسخه میده
    میتونند جلوی وصل شدن آن به اینترنت را بگیرند.

Outpost Pro & Kaspersky Internet Security Firewall Test

کد:
    البته این نمونه تست ها زیادند و چندین نمونه دیگه از این نوع را در دست دارم که اینترنت سکوریتی کسپرسکای
    در همه شون موفق بوده. اما نباید نادیده گرفت که فایروال هایی مثل Outpost Pro قابلیت هایی رو دارند که هنوز
    اینترنت سکوریتی کسپرسکای ندارد . از جمله کنترل کردن کوکیزها و یا بستن اکتیو ایکس ها و کدهای خطرناک
    بکار رفته شده در وب سایت ها.

موفق باشید.

تاريخ عضويت
    Oct 2005

پيش فرض

سلام کرکی جان

دستت درد نکنه بابت آپلود نسخه جدید , داشتم در به در به دنبال لینکهای آلترناتیو برای این نسخه می گشتم که کار ما را

راحت کردی خیلی ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •