نسخه های جدید کسپرسکای آپلود شده در Rapidshare.
هر چند که دوست عزیزمون vtn54 جان در بالا لینک دانلود همین نسخه ها را قرار داده اند اما من نیز برای کسانی که
قادر به دانلود کردن این آنتی ویروس از روی سرور اف تی پی کسپرسکای نمیباشند این نسخه را آپلود کردم. در ضمن
رجستر کی مربوط به هر نسخه نیز در داخل فایلی است که دانلود مینمائید .
پس از این بابت خیالتون راخت باشه که هر کدام از نسخه ها تا سال 2007 رجیستر خواهند شد.
Kaspersky Anti-Virus 6.0.0.299
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Kaspersky Internet Security 6.0.0.299
کد:
لازم میدونم که در اینجا موضوعی رو راجب Kaspersky Internet Security مطرح کنم. این نسخه از کسپرسکای یکی از
بهترین اینترنت سکوریتی هایی است تا بحال وجود داشته. اینترنت سکوریتی کاسپرسکای در تست فایروال ها که در
سایت firewallleaktester.com انجام شده مقام بهترین انتخاب رو کسب کرده. هر
چند که فایروال Outpost Pro برتری هایی رو نسبت به کسپرسکای داشته و دارد اما کماکان خالی از اشکال و باگ
نمیباشد. برای نمونه شما میتوانید این فایلی رو که در زیر قرار میدم دانلود کرده و اجرا کنید . اگر از فایروال Outpost
استفاده میکنید هیچ پیغامی رو جهت وصل شدن این فایل به اینترنت دریافت نمیکنید در حالی که کسانی که از
Kaspersky Internet Security استفاده میکنند براحتی با پیغامهایی که آنتی هکر بکار رفته شده در این نسخه میده
میتونند جلوی وصل شدن آن به اینترنت را بگیرند.
Outpost Pro & Kaspersky Internet Security Firewall Test
کد:
البته این نمونه تست ها زیادند و چندین نمونه دیگه از این نوع را در دست دارم که اینترنت سکوریتی کسپرسکای
در همه شون موفق بوده. اما نباید نادیده گرفت که فایروال هایی مثل Outpost Pro قابلیت هایی رو دارند که هنوز
اینترنت سکوریتی کسپرسکای ندارد . از جمله کنترل کردن کوکیزها و یا بستن اکتیو ایکس ها و کدهای خطرناک
بکار رفته شده در وب سایت ها.
موفق باشید.