این لینک درایور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک درایور
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لينك مستقـــــيم
موفق باشيد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
ممنون.![]()
من K810_R8BA024_MAIN_GENERIC_SM_RED52.mbn و K810_R8BA024_FS_S_ASIA_LEVAN_RED52.fbn رو فلش کردم و هیچ Customize نریختم واز گوشی Hdentify گرفتم واینو نشون داد:
Language Package:M_EAST_N_AFR
CDA article: CDA102568/6
در حالی که باید اینو نشون میداد:
Language Package:S_ASIA_LEVAN
CDA article: CDA102568/5
وقتی کاستومایز S_ASIA_LEVAN رو ریختم فقط Language Package تغیر کرد ولی CDA تغیر نکرد.
علتش چیه مگه CDA به fs که روی گوشی فلش میشه ربط نداره؟
درسته CID 53 قویتره ولی حک شده.den_po اونو حک کرده ولی هنوز نتونسته jdflasher رو برای ریختن patch ارتقا بده.ولی این آقای the_laser که واقعا استعداد بالایی رو داره توی باکس CID 53 رو حک کرده و فکر نکنم به این زودیا Setool3lite رو بیرون بده که CID 53 رو ساپورت کنه.
من میخوام یه K810 CID 52 بخرم چطوری بدون وصل کردن به کامپیتر بفهمم یعنی الان همه گوشی های K810 که توی بازار هست CID 53هستن؟
Last edited by amir_82111; 12-07-2008 at 22:33.
کی گفته؟
من K800_R1KG001 رو به K810 تبدیل کردم بدون هیچ مشکلی.
قابل توجه همی دوستان اگه K800 CID 53 نباشه با Setool2lite میشه به K810 با هر ورژنی تبدیل کرد
گوشيهاى جديد يا cid 53 هستند يا لاك شدن...![]()
دوست عزيز اگه شما فقط گوشى خودتو درست كردى من كارم اينه و روزى حد اقل يه گوشى رو سيخ ميزنم...
گوشيهاى جديد يا cid 53 هستند يا لاك شدن...
كه در هر دو صورت با سيتول نمي شه .
البته اگه شما ميتونى بگو مام استفاده كنيم.
با سلام خدمت دوستان و اساتید محترم.
من یک گوشی K800 را به K810 و با استفاده از راهنمایی های پست اول تبدیل کردم که ظاهرا هم بدون مشکل انجام شده و مشخصا دلیل این کار هم برای استفاده از پج هایی است که برای گوشی K810 وجود داره و از تنوع بیشتری هم برخوردار هستش اما مشکلی که الان هست اینه که اگر هر پجی رو که با استفاده از برنامه سیتول به گوشی میزنم گوشی دیگه روشن نمی شه و مجبورم دوباره Main رو با برنامه سیتول به دستگاه وارد کنم تا دوباره گوشی روشن بشه. حالا با توجه باینکه حتما یه جای کار رو اشتباه کردم و نمی دونم تو کدوم مرحله این اشتباه صورت گرفته می خواستم بپرسم راه حل چیه و چکاری باید انجام بدم تا این مشکل حل بشه. ضمنا مشخصات فعلی گوشی اینا هستش :
CID: 52 - RED / Version: R8BA024باز هم از بابت زمانیکه در اختیار می گذارید ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)