خب مشکل از Enconding زیرنویستون بوده، نمیدونم چرا قبلاً مشکل رو نداشتید، اما الان با تبدیل Encoding درست شده ...
خب مشکل از Enconding زیرنویستون بوده، نمیدونم چرا قبلاً مشکل رو نداشتید، اما الان با تبدیل Encoding درست شده ...
من وقتی با پلیر Boxee میخوام از سابتایتلها استفاه کنم بعضی حروف از کلمه جدا نشون داده میشن. مثلاً مینویسه "انگار هیچ اتفاقی نیافتاده بود". با کیام پلیر ولی درسته.
Charset رو هم رو Arabic(Windows) تنظیم کردم.فونتش رو هم تایمز انتخاب کردم.
حالا این مشکلش چجوری حل میشه؟ حیفه آخه. پلیر خیلی خوبیه.
چه جوری میشه sub/idx رو به srt تبدیل کرد؟
البته من خودم سرچ کردم ولی آموزش تبدیل به srt از روی dvd رو یافتم (یعنی تشخیص نوشته ها از روی عکس)
سلام. من نمیتونستم بدون ریل پلیر ویدئوهای rmvb رو اجرا کنم. دو تا از دوستان K-Lite Mega Codec Pack 7.10 را معرفی کردند. (البته خودم داشتم ولی ورژنش خیلی قدیمی تر بود) پس دانلود کردم و مشکل روی کامپیوتر دسکتاپم که xp داره حل شد و حالا با هر پلیری اعم از km و ... میتونم rmvb بخونم. اما روی لپ تاپ که se7en هست این کار جواب نمیده. فایلهای rmvb باز میشن اما درست پخش نمیشن. چی کار باید بکنم؟
سلام دوستان...بعضی از فیلم ها رو خودشون زیرنویس دارن...چجوری میشه اونا رو حذف کرد؟
سلام من یه فیلم دانلود کردم فرمتش در اصل mkv هست , اما وقتی دانلود شده انگار اسمش خراب شده ایطوری شده
Gangs of New York (2002) m720p.mkv_2
با هیچ پلیر هم باز نمیشه , چه کنم؟ :(
تغییر اسم دادی ؟
.mkv_2 رو کلا حذف کن و با Kmp باز کن
بچه ها من یه فیلم دارم که زیر نویسش نمیاد km playerرو هم نصب کردم اما بازم نمیاد چیکار کنم؟
بچه ها من یه فیلم دارم که زیر نویسش نمیاد km playerرو هم نصب کردم اما بازم نمیاد چیکار کنم؟
alt+X رو بزن ( Show Or Hidden Subtitle ) و یا با استفاده از منو Subtitle قسمت Subtitle Language زیرنویس مورد نظر ور انتخاب کن
اگه نشد یه بار F2 رو بزن و ریستش کن
وقتی می خوام ریستش کنم eror میده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)