تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 210 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوتا سیستم دارم اولی xp که باusb به adsl وصله دومی vista64که با lan به اولی وصله
    در این دوتا fileها رو میتونم share کنم ولی اینترنتو نمی تونم از xp به vista برسونم
    این مقالاتو هم خوندم چیزی پیدا نکردم
    مرسی از کمکتون
    مودم شما مجهز به روتر هست؟

داره خودمونی میشه hamed182001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من دوتا سیستم دارم اولی xp که باusb به adsl وصله دومی vista64که با lan به اولی وصله
    در این دوتا fileها رو میتونم share کنم ولی اینترنتو نمی تونم از xp به vista برسونم
    این مقالاتو هم خوندم چیزی پیدا نکردم
    مرسی از کمکتون

چجوری به اینترنت وصل شدی تو سیستم xp؟
    با pppoe یا bridge connection؟
    باید با bridge یه connection بسازی و اونو شیر کنی بعد تو سیستم vitsa بری gateway و dns server ای پی سیستم xp را بدی

داره خودمونی میشه ali_ensam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیز.. باور کن منم یادم رفته جریان چی بود!! ولتاژ تقسیم بر آمپر بود یا...
    لطفا از اول توضیح بده ایشالا بتونیم کمکی بکنیم.
    موف باشید

باز هم سلام !
    باشه چشم ،الان من برات میگم : من دو تا سیستم دارم که یکیش PCهست و اون یکیش لب تاپ LG هست که هر دوی آنها از ویندوز ویستا از یک ورژن استفاده می‌کنه ، و من یه Router دارم که PC با کابل کراس به اینترنت وصله و لب تاپم به وسیلهٔ Wirless به اینترنت متصل هست که من از PC می‌تونم به لب تاپم وصل بشم و کپی کنم و یا نگاه کنم عکس و موزیک ، ولی‌ هر کاری می‌کنم از لب تاپ نمیتونم به PC وصل بشم،هر وقت که می‌خوام از PC به لب تاپ وصل بشم از من کاربر و پسورد می‌خواد و بعدن وصل می‌شه ولی‌ از لب تاپ به PC نه وصل می‌شه و نه چیزیی می‌خواد !! شما میدونید دلیلش چه هست ؟

Last edited by ali_ensam; 02-08-2009 at 01:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باز هم سلام !
    باشه چشم ،الان من برات میگم : من دو تا سیستم دارم که یکیش PCهست و اون یکیش لب تاپ LG هست که هر دوی آنها از ویندوز ویستا از یک ورژن استفاده می‌کنه ، و من یه Router دارم که PC با کابل کراس به اینترنت وصله و لب تاپم به وسیلهٔ Wirless به اینترنت متصل هست که من از PC می‌تونم به لب تاپم وصل بشم و کپی کنم و یا نگاه کنم عکس و موزیک ، ولی‌ هر کاری می‌کنم از لب تاپ نمیتونم به PC وصل بشم،هر وقت که می‌خوام از PC به لب تاپ وصل بشم از من کاربر و پسورد می‌خواد و بعدن وصل می‌شه ولی‌ از لب تاپ به PC نه وصل می‌شه و نه چیزیی می‌خواد !! شما میدونید دلیلش چه هست ؟

Permition هات رو درست تنظیم کردی؟!
    منظورت از وصل شدن انتقال اطلاعات هست یا remote desktop ?!
    اگر روی دوتا سیستم با یه یوزر کانکت شی معمولا نباید user&pass بخواد. ولی این سیستم روی خیلی از لپتاپها هست که حتما باید user&pass بدی.

5. این کاربر از lordsaber بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

؟Permition هات رو درست تنظیم کردی! =منظورت چی هست ؟

من در رابطه با شبکه کردن دو تا یا چند تا کامپیوتر که البته تعداد فکر نکنم زیاد فرقی‌ کنه نحوه شبکه کردنش و غیر ه و .... اطلاعات عمو می‌‌پایین هست. منظورم از انتقال اطلاعات این بود که من از PC می‌تونستم فایلی مانند عکس و خلاصه کل Dokument یا بخش My camputer لب تاپم را ببینم و حتا کپی یا پاک کنم . راستی‌ دوست عزیز اصلا شما میتونید برای من نحوه شبکه کردن یه لب تاپ با یه PC که هر دو ویندوزشان مشترک ویستا هست را توضیح بدی که اتصال جفتشون از یه Router باشه که لب تاپ به وسیلهٔ سیستم بی‌ سیم Wirelss باشه "؟ ممنون میشم ! موفق باشی‌

داره خودمونی میشه hamed182001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

؟Permition هات رو درست تنظیم کردی! =منظورت چی هست ؟

من در رابطه با شبکه کردن دو تا یا چند تا کامپیوتر که البته تعداد فکر نکنم زیاد فرقی‌ کنه نحوه شبکه کردنش و غیر ه و .... اطلاعات عمو می‌‌پایین هست. منظورم از انتقال اطلاعات این بود که من از PC می‌تونستم فایلی مانند عکس و خلاصه کل Dokument یا بخش My camputer لب تاپم را ببینم و حتا کپی یا پاک کنم . راستی‌ دوست عزیز اصلا شما میتونید برای من نحوه شبکه کردن یه لب تاپ با یه PC که هر دو ویندوزشان مشترک ویستا هست را توضیح بدی که اتصال جفتشون از یه Router باشه که لب تاپ به وسیلهٔ سیستم بی‌ سیم Wirelss باشه "؟ ممنون میشم ! موفق باشی‌

از تو سیستمی که نمیتونی بهش وصل بشی برو تو network and sharing center و گزینه password protection sharing را که احتمالا ON هست را OFF کن تا مشکلت حل بشه

8. این کاربر از hamed182001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    Sweden

پيش فرض

باشه ، دوست عزیز تشکر از اینکه کمک کردی، موفق باشی‌، اگه مشکلی‌ داشتم باز هم مزاحمت میشم ! البته اول همه جای انجمن رو نگاه می‌کنم تا مزاحم دیگران نباشم .فعلا

اگه نباشه جاش خالی می مونه lordsaber's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

باشه ، دوست عزیز تشکر از اینکه کمک کردی، موفق باشی‌، اگه مشکلی‌ داشتم باز هم مزاحمت میشم ! البته اول همه جای انجمن رو نگاه می‌کنم تا مزاحم دیگران نباشم .فعلا
    حل شد مشکلت عزیز؟

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه سوال :

دوتا شبکه ی خانگی رو میشه جوری به هم وصل کرد که تمام یوزرها به فولدرهای شر شده دسترسی داشته باشن ؟

ما دوتا شبکه ی جدا هستیم,شبکه ی اول دوتا کامپیوتر هستن که به یه هاب وصل شدن و مودم ای دی اس ال هم به هاب وصل شده و شبکه ی دوم سه تا کامپیوتر هستن که به یه هاب وصل شدن و مودم ای دی اس ال هم به هاب وصل شده حالا اگه این دوتا هاب رو به هم وصل کنیم چه اتفاقی میفته ؟ سر آی پی ها چی میاد ؟ چون آی پی هامون دقیقا یکیه

شبکه ی اول: مودم :192.168.1.1 - پی سی اولی: 192.168.1.2 - پی سی دوم: 192.168.1.3
    شبکه ی دوم: مودم :192.168.1.1 - پی سی اولی: 192.168.1.2 - پی سی دوم: 192.168.1.3 - پی سی سوم: 192.168.1.4

آخر فروم باز moslem.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

یه سوال دیگه : اگه من تو شبکه ی دومی روی پی سی سوم یه کارت شبکه دیگه وصل کنم و به اون کارت شبکه یه پی سی چهارم وصل شه آی پی پی سی چهارم رو میشه 192.168.1.5 بزارم ؟ بعد این پی سی چهارم رو بقیه ی پی سی ها میتونن فولدرهای شر شدشو ببینن ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •