مودم شما مجهز به روتر هست؟
مودم شما مجهز به روتر هست؟
چجوری به اینترنت وصل شدی تو سیستم xp؟
با pppoe یا bridge connection؟
باید با bridge یه connection بسازی و اونو شیر کنی بعد تو سیستم vitsa بری gateway و dns server ای پی سیستم xp را بدی
باز هم سلام !
باشه چشم ،الان من برات میگم : من دو تا سیستم دارم که یکیش PCهست و اون یکیش لب تاپ LG هست که هر دوی آنها از ویندوز ویستا از یک ورژن استفاده میکنه ، و من یه Router دارم که PC با کابل کراس به اینترنت وصله و لب تاپم به وسیلهٔ Wirless به اینترنت متصل هست که من از PC میتونم به لب تاپم وصل بشم و کپی کنم و یا نگاه کنم عکس و موزیک ، ولی هر کاری میکنم از لب تاپ نمیتونم به PC وصل بشم،هر وقت که میخوام از PC به لب تاپ وصل بشم از من کاربر و پسورد میخواد و بعدن وصل میشه ولی از لب تاپ به PC نه وصل میشه و نه چیزیی میخواد !! شما میدونید دلیلش چه هست ؟
![]()
Last edited by ali_ensam; 02-08-2009 at 01:34.
Permition هات رو درست تنظیم کردی؟!
منظورت از وصل شدن انتقال اطلاعات هست یا remote desktop ?!
اگر روی دوتا سیستم با یه یوزر کانکت شی معمولا نباید user&pass بخواد. ولی این سیستم روی خیلی از لپتاپها هست که حتما باید user&pass بدی.
؟Permition هات رو درست تنظیم کردی! =منظورت چی هست ؟
من در رابطه با شبکه کردن دو تا یا چند تا کامپیوتر که البته تعداد فکر نکنم زیاد فرقی کنه نحوه شبکه کردنش و غیر ه و .... اطلاعات عمو میپایین هست. منظورم از انتقال اطلاعات این بود که من از PC میتونستم فایلی مانند عکس و خلاصه کل Dokument یا بخش My camputer لب تاپم را ببینم و حتا کپی یا پاک کنم . راستی دوست عزیز اصلا شما میتونید برای من نحوه شبکه کردن یه لب تاپ با یه PC که هر دو ویندوزشان مشترک ویستا هست را توضیح بدی که اتصال جفتشون از یه Router باشه که لب تاپ به وسیلهٔ سیستم بی سیم Wirelss باشه "؟ ممنون میشم ! موفق باشی
از تو سیستمی که نمیتونی بهش وصل بشی برو تو network and sharing center و گزینه password protection sharing را که احتمالا ON هست را OFF کن تا مشکلت حل بشه
باشه ، دوست عزیز تشکر از اینکه کمک کردی، موفق باشی، اگه مشکلی داشتم باز هم مزاحمت میشم ! البته اول همه جای انجمن رو نگاه میکنم تا مزاحم دیگران نباشم .فعلا
حل شد مشکلت عزیز؟
یه سوال :
دوتا شبکه ی خانگی رو میشه جوری به هم وصل کرد که تمام یوزرها به فولدرهای شر شده دسترسی داشته باشن ؟
ما دوتا شبکه ی جدا هستیم,شبکه ی اول دوتا کامپیوتر هستن که به یه هاب وصل شدن و مودم ای دی اس ال هم به هاب وصل شده و شبکه ی دوم سه تا کامپیوتر هستن که به یه هاب وصل شدن و مودم ای دی اس ال هم به هاب وصل شده حالا اگه این دوتا هاب رو به هم وصل کنیم چه اتفاقی میفته ؟ سر آی پی ها چی میاد ؟ چون آی پی هامون دقیقا یکیه
شبکه ی اول: مودم :192.168.1.1 - پی سی اولی: 192.168.1.2 - پی سی دوم: 192.168.1.3
شبکه ی دوم: مودم :192.168.1.1 - پی سی اولی: 192.168.1.2 - پی سی دوم: 192.168.1.3 - پی سی سوم: 192.168.1.4
یه سوال دیگه : اگه من تو شبکه ی دومی روی پی سی سوم یه کارت شبکه دیگه وصل کنم و به اون کارت شبکه یه پی سی چهارم وصل شه آی پی پی سی چهارم رو میشه 192.168.1.5 بزارم ؟ بعد این پی سی چهارم رو بقیه ی پی سی ها میتونن فولدرهای شر شدشو ببینن ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)