با سلام اقای
amirfarrokh
من تندر دارن توی این عید حسابی رسش و کشیدم و تستش کردم
درسته توپیچ یه کم می ترسونت مثل من خودم توی دوشنبه قبل عید یه اتفاق برام افتاد
ساعت 12 شب بود تو جاده ساوه بودیم داشتیم از خانه یکی از اقوام می اومدیمتوراه بودیم موتور هم گرم شده بود.
یه 10 دقیقه ای بود داشتیم با 80 تا می امدیم . دیدم دو سه تا پراید افتاده داره ما می گیره . کاری نکردم گفتم بذار تو حال خودش باشه .
بعد دیدم این ول کن نیست حالشو گرفتم .
بعد رفتم جلو همونطور که پراید نقطه شده بود تو اینه دیگه سرعت رو کم کردم رو 80 دیدم یه 405 اومد . توش یه مرد 37 یا 38 ساله توش بود با خانم و یه پسر کوچیک .
دیدم هی میان پیش ماشین ماشین و میگیره . بعد رفت جلوم شروع کرد گاز دادن . دیدم اگه نرم سابقه تندر بد میشه . خلاصه پا به پاش رفتم دیدم این ول کن نیست همینجوری میره دیگه اومدم لاین سبقت و ازش رد شدم .
زیاد رفتم جلو . بعد وقتی یادم اومد توش یه پسر بچه بود سرعت رو کم کردم تا بیاد و رد شه تا دل پسره نشکنه خلاصه گفتم بذار دلش خوش باشه . 405 اومد رد شد دیدم وقتی رد شد پسر تو عقب ماشین بالا پایین می پرید.
دیدم مرده خنگ تشریف داره و مطلب و نفهمیده اومده دوباره پیش ماشین و دوباره ول کن نیست . گفتم این دفعه نه به تو رحم می کنم نه به پسرت افتادم جلو گاز رو تا نصفه بیشتر فشار دادم و یا علی گفتم بیا دنبالم دیدم خلاصه یه کورس 5.6 کیلومتری شروع شد . پراید و بقیه ماشینا کشیده بودند کنار من بودم و 405 خلا صه افتادم جلو همینجور که گرم شده بودم و به سبیل 405 میخندیدم .................................................. ....................
خطر از بیخ گوشم گذشت یه پیچ 160 یا 155 درجه افتاد جلومسرعت 145 یا 150 تا بود . پیچ هم به سمت راست بود . وقتی فرمون رو چرخوندم دیدم بدنه ماشین سنگینی کرد رو چرخ سمت چپ . فنر ها خوابید چرخ های راست هم فکر کنم یه لحظه اومد بالا شانس اوردم پدرم سمت شاگرد و برادرم هم تو عقب پشت صندلی شاگرد بود . فکر کنم اگه اینها نبودن وضع خیلی خطری میشد . پدرم 100 کیلو میشه برادرم هم 60 یعنی 160 کیلو به من کمک کرده تا ماشین چپ نکنه
خلاصه ماشین خوبیه ولی به علت قد بلند و... تعادلش یه کم بده
ولی از نظر موتوری خدای سره من با دنده 4 اون به راحتی 175 رو میرم
تو شتاب نسبت به 206 5 یه کم عقب میمونه (نصف ماشین ) ولی 206 س اس دی رو رد میکنه با دنده دوش اگه تا صد رو بری تو 9 ثانیه پر میکنه ولی سریع باید بری 3 چون به علت انژکتوری بودن پاشش بنزین قطع میشه
من خودم 7 عید با صندوق کاملا پر
zip شده با 4 سرنشین و کلی خرت و پرت تو یه طرف صندلی عقب 190 تا رفتم ماشین بدون لرزش و صدا بود چسبیده بود رو جاده
به کلی راضیم ایمنیش خیلی بهتر از ریو ریو کم جاست
تندر هم از نظر جاداری داخل اتاق از 405 یه کم بهتر و صندوقش هم از 405 بزرگتره