تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 306 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 3052

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات Avira - || آرشیو شماره 1 ||

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز
    من تو پست های قبلیم هم عنوان کردم که اسم فایلی ( آپدیتی ) که دانلود کردم ivdf_fusebundle_nt_en و پسوندش هم zip هست . من گزینه hide extension رو تیکشو برداشتم و همیشه پسوند فایل ها نشون داده میشه .

یک سوال : امکان داره چون در عرض 3 ساعت (با اینترنت دایلاپ) این فایل رو دانلود کردم با چندین بار دیسکانکت شدن فایل خراب شده باشه؟ ؟( فایل قابلیت رزیوم داشت و حجمش هم همونی بود که در هنگام دانلود نشون داده شده بود )
    دوست عزیز شما با استفاده از یک دانلودمنجر دیگر ( مثل IDM یا FDM ) در زمانیکه سرعت مناسبی دارید ، اقدام به دانلود فایل آپدیت کنید

سلام خدمت همه دوستان و خسته نباشید.ابتدا یک سوالی میپرسم .ولی جاش تو این تاپیک نیست(شرمنده)
    من بعد از نصب antivirus macafee فهمیدم که برای اپدیتش باید یک فایل 92 lمگی دانلود کنم بیخیالش شدم .اناینستال کردم(راه دیگری برای اپدیت غیر این را نیست)
    حالا بعد دو هفته avira antivir personal edition classicکه سیدی ایویرا اشتم نصب کردم.فایل rescue_update.zip(18مگ)دانلود کردم وقتی اپدیت manualرا میزنم ارورمیدهد؟چی کار کنم؟(ببخشید)خیلی سوال کردم.
    من فایل 19مگی را هم دانلود کردم باز همان error را میدهد.....(دقیقا مثلnew boy333(
    البته لیسنس کی من تموم شده تو سایتهایی هم گفتید رفتم لیسنس برای avira personal clasic نیافتم.
    برای آپدیت دستی نام فایل زیپ شده مهمه که باید بصورت ivdf_fusebundle_nt_en.zip نامگذاری شده باشه

( zip. پسوند فایله که در ویندوز پس از نصب برنامه winzip معمولا نشان داده نمیشه )

در ضمن نسخه avira personal classic رایگان هستش

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستانیکه مشکل آپدیت دارند ، چنین عمل کنند

1. آویرا را پاک کرده و ریستارت کنید

2. برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و اجرا کنید

3. آخرین نسخه آویرا را دریافت کرده و نصب کنید

4. برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کرده و پس از نصب، کل سیستم را اسکن کنید

5. سیستم را ریستارت کرده

6. آویرا را آپدیت کنید

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

لطفا پست اول گزينه زير ويرايش شود :

آپدیت دستی آویرا ( و جمع آوری آپدیت ها )

براي نسخه هاي جديد تنها كافي است وارد شاخه نصب برنامه در پروگرام فايل شد و كل محتويات پوشه failsafe را كپي كرده و بعد يك فايل zip تحت اين عنوان ساخته شود : ivdf_fusebundle_nt_en اين ميشود فايل آپديت آنتي ويروس تا همان روز(اگر آنتي ويروس به روز باشد) براي استفاده هم كافيست گزينه آپديت دستي آنتي ويروس را بزنيد و آدرس اين فايل زيپ را بهش بدهيد.

-----------------
    روش قبلي براي نسخه هاي جديد جواب نميدهد(براي من كه اينطور بود)
    پدرام جان روشی که گفتید چه تفاوتی با روش قبل داشت ؟

آخر فروم باز pedram_ashena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    من هم همانجام ;)

پيش فرض

پدرام جان روشی که گفتید چه تفاوتی با روش قبل داشت ؟
    در كليات هيچ فرقي ندارد فقط اسم و تعداد برخي فايلها فرق كرده است و اگر طبق همان روش براي نسخه هاي جديد عمل شود قبول نميكند.البته اگر همه طبق اون روش كار ميكنند و جواب ميدهد متوجه ميشويم كه سيستم من مشكل دارد

------------
    پانوشت: تصحيح ميكنم انگار لينك درست شده است.در لينك قبلي روش قديمي را توضيح داده بودند. ولي الان درسته .ممنون
    Last edited by pedram_ashena; 16-12-2008 at 15:10.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sm6m10's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

دوست عزیز منم دقیقا هماندو تا فایلی که گفتید با همن نام راگرفتم منتها در زمانهای متفاوت با dap.
    منظور شما از اینکه رایگان است چیه؟

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوست عزیز منم دقیقا هماندو تا فایلی که گفتید با همن نام راگرفتم منتها در زمانهای متفاوت با dap.
    منظور شما از اینکه رایگان است چیه؟
    مشکل شما و دوست دیگر که فایل آپدیت دستی رو دانلود کرده ولی هشدار خرابی فایل از سوی آویرا صاد میشود رو به دو دلیل میتوان ربط داد

1. چون فایل رو بصورت تکه تکه دانلود کردید ، DAP به خوبی از عهده مدیریت آن برنیامده و فایل خراب شده

بهتره از یک دانلود منجر دیگری مانند IDM و یا FDM استفاده کنید

در ضمن در زمانیکه سرعت وب خوبی دارید (مثلا 12 شب به بعد ) بگذارید دانلود شود

2. یک دلیل هم شاید استفاده از نسخه قدیمی آویرا باشد که در اینصورت باید نسخه جدید را دریافت کنید

در ضمن برنامه Avira Personal Classic نسخه رایگان آنتی ویروس آویراست

و نسخه پولی آنتی ویروس آویرا به نام Avira Premium عرضه میشه

تفاوت این دو محصول را در پست زیر میتونید مشاهده کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه moderntalking123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    My room

پيش فرض

سلام یه سوال ذهن منو به خودش مشغول کرده، یه آنتی ویروس به این خوبی و قدرت بالا چرا به صورت رایگان لایسنس 3 ماهه براش میدن؟ چرا باید به صورت رایگان باشه؟ آیا این کار سودی هم برای شرکتشون داره؟
    Last edited by moderntalking123; 21-12-2008 at 00:31.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    چرا با آی پی ایران نمی تاون آویرا را دانلود کرد،اما می توان آنرا با همان آی پی به روز رسانی کرد؟

حـــــرفـه ای hamilton's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

دروود
    چرا با آی پی ایران نمی تاون آویرا را دانلود کرد،اما می توان آنرا با همان آی پی به روز رسانی کرد؟
    با توجه به اينكه Avira در ايران نيز صاحب نمايندگي شده نه مشكلي در دانلود از سايت آويرا با IP ايران وجود داره و نه مشكلي در آپديت(همانطور كه شما اشاره كرديد).شما از كدام آدرس نتونستيد دانلودي از سايت آويرا داشته باشيد؟ايا پيغام خاصي مشاهده كرديد؟چون اگر ميخواستند اجازه دانلود به IP ايران را ندهند اصلا اجازه ورود به سايت آويرا را هم نميدانند.مثل كاري كه برخي كمپانيهاي توليد كننده برنامه هاي امنيتي ميكنند.

10. این کاربر از hamilton بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دروود
    از کجا می توان متوجه شد که اینانی که داوی نمایندگی رسمی می کنند،واقعا نماینده این شرکت ها در ایران هستند؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •