دوستان من یک قالب می خوام در مورد بازی های کامپیوتری باشه![]()
دوستان من یک قالب می خوام در مورد بازی های کامپیوتری باشه![]()
سلام...من دنبال یه کسی میگردم که توی قالبها خیلی شاخ هست...یه پیغام خصوصی بده یه چیزه مخصوصی ازش درخواست دارم.
قالب آماده شماره ۸۵۰۴ سایت Templatemonster که یکی از قالب های زیبا در زمینه سایت های مدل لباس می باشد. این قالب آماده بر اساس فلش طراحی شده است و شما به راحتی می توانید آن را با برنامه فلش تغییر بدهید. همچنین فایل های تصاویر آن نیز فرمت PSD می باشد که در برنامه Photoshop فایل های تصاویر را می توانید ادیت کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by god of war 2; 23-06-2007 at 14:57.
قالب ۸۲۸۱ یکی دیگر از قالب های آماده و زیبای سایت Templatemonster که به صورت Html و Flash و به صورت کد باز در برنامه Flash می توانید آن را تغییر بدهید.
Last edited by god of war 2; 23-06-2007 at 14:56.
سایت آماده شماره ۹۱۱۵ از سری سایت آماده سایت Template Monster است که به صورت فلش است و سورس کامل فلش آن نیز همراه سایت آماده است
Last edited by god of war 2; 23-06-2007 at 14:55.
Templatemonster 9083 سایت آماده فروشگاه است که به صورت PHP طراحی شده است و شما می توانید به راحتی بر روی سایت خود نصب کنید و چون سایت طراحی شده به صورت اوپن سورس است به راحتی می توانید قسمت های مختلف نرم افزار را فارسی کنید
ماشاالله "god of war 2" با این قالباش که به...
Last edited by Geeksboy; 23-06-2007 at 14:58.
قالب سایت Templatemonster 8995 یکی دیگر از قالب های شرکت Templatemonster است که برای گروه تجاری طراحی شده است. این قالب به صورت HTML و Flash طراحی شده است.
قالب سایت آماده شماره ۸۷۶۷ از قالب های آماده سایت تمپلت مونستر است. این قالب به صورت فول سایت ارائه شده است. که به دو صورت HTML و Flash طراحی شده است. قالب به صورت تمام سورس است و راحت قابل ویرایش است.
قالبي از مجموعه قالب هاي مونستر سایت های آماده
پك اين قالب شامل : Font ,Images ,Html ,Psd ,Swf ,Fla ,Library ,Buttons ,Logo مي باشد. به دو صورت فلش و HTML ارائه شده است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)