شما لیسانست هرچی باشه، میتونی ارشد رو کلا تغییر رشته بدی.
ولی هنگام شروع ارشد، یک یا دو ترم پیش نیاز باید پاس کنید تا واحدهای اصلی ارشدتون شروع بشه و واحدهای پیش نیاز در ارشد هم برای دانشگاه ها و رشته های مختلف، متفاوت است.
بله
خیر
شما لیسانست هرچی باشه، میتونی ارشد رو کلا تغییر رشته بدی.
ولی هنگام شروع ارشد، یک یا دو ترم پیش نیاز باید پاس کنید تا واحدهای اصلی ارشدتون شروع بشه و واحدهای پیش نیاز در ارشد هم برای دانشگاه ها و رشته های مختلف، متفاوت است.
آخه علمی - کاربردی هست ؟! مشکلی ایجاد نمیکنه ؟!
کلا ارشد چند ترم هست ؟ یا محدودیت 3 ساله معافیت خدمت تحصیلی میشه تغییر رشته داد و پیش نیاز پاس کرد و خود درس رو تموم کرد ؟
هر مدرک کارشناسی (لیسانس) مورد تایید وزارت علوم، اعم از آزاد، علمی کاربردی، پیام نور، غیرانتفاعی و... برای شما هیچ محدودیتی برای شرکت در آزمون ارشد و اونم هر رشته ای که خواستین ایجاد نمیکنه.
ارشد به صورت نرمال 4 ترم هست که تا 6 ترم قابلیت تمدید رو داره.
شما هم نهایتا یک یا دو ترم پیش نیاز میخورین و در کنارش برخی دروس رو هم پاس میکنید.
ممنون از راهنماییتون.راستش دلیل اصلییش کاره. من خودم ساختمان سازی کار کردم وبه نوعی ساختمان سازی شغل خانوادگیمه نمیدونم چرا از اول کارشناسی به فکر تغییر رشته نبودم ولی بهرحال الان بدجوری زده به سرم که تغییر رشته بدم.
ممنون از راهنماییتون.راستش دلیل اصلییش کاره. من خودم ساختمان سازی کار کردم وبه نوعی ساختمان سازی شغل خانوادگیمه نمیدونم چرا از اول کارشناسی به فکر تغییر رشته نبودم ولی بهرحال الان بدجوری زده به سرم که تغییر رشته بدم.
ﺳﻼﻡ
ﻳﻜﻲ اﺯ ﺩﻭﺳﺘﺎﻧﻪ ﻣﻦ ﻛﺎﺭﺩاﻧﻴﻪ ﻧﺮﻡ اﻓﺰاﺭ ﺩاﺭﻩ ﻣﻴﺨﻮاﺩ ﻭاﺳﻪ ﻛﺎﺭﺷﻨﺎﺳﻲ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻧﻲ ﺑﺨﻮﻧﻪ
ﻣﻴﺨﻮاﻡ ﺑﺪﻭﻧﻢ ﻣﻴﺘﻮﻧﻪ?
چ ﻣﻨﺎﺑﻌﻲ ﺭﻭ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﻧﻪ?
چ ﻭاﺣﺪاﻳﻴﺶ ﺗﻂﺒﻴﻖ ﻣﻴﺨﻮﺭﻩ?
ﻣﻤﻨﻮﻧﻢ
كارداني به كارشناسي كه محاله بتونه چون ظرفيت كارداني به كارشناسي مديريت ها خيلي كمه فقط هم چندتا دانشگاه دارنش. ولي من جاي دوست شما بودم سال بعد براي كنكور سراسري ثبت نام ميكردم (در رشته اي غير از انساني ) بعد خيلي راحت ميرفتم دانشگاه غيرانتفايي يا آزاد يا پيام نور كارشناسي مديريت رو ميخوندم.
ﺳﻼﻡ
ﻗﻀﻴﻪ ﭼﻴﻪ ﺗﻮ اﻃﻼﻋﻴﻪ ﺳﺎﺯﻣﺎﻥ ﺳﻨﺠﺶ ﺯﺩﻩ اﻣﺴﺎﻝ ي ﺳﺮﻱ ﺭﺷﺘﻪ ﻫﺎ اﺯﺟﻤﻠﻪ ﻣﺪﻳﺮﻳﺖ ﺑﺪﻭﻥ اﺯﻣﻮﻥ ﻭﺭﻭﺩﻱ ﻣﻴﮕﻴﺮﻥ!!ﺑﻨﻆﺮ ﺷﻤﺎ ﭼﻨﺪ ﺩﺭﺻﺪ اﺣﺘﻤﺎﻝ ﻗﺒﻮﻟﻲ ﻫﺴﺖ?
سلام
چون در رشته برق کنکور دادید خیر امکان پذیر نیست
موفق باشید
سلام
من کاردانی رو نقشه برداری خوندم ولی میخام کارشناسی رو برم عمران
دروس اضافی باید پاس کنم دوباره؟این دروس اول دوره ارائه میشه؟باید قبول شیم ازشون یا فقط صرفا برای گذراندنه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)