من سریال لاست رو گرفتم.24 قسمت هر قسمت حدود 300 مگ فرمتش هم( AVI File (.divx هست.
حالا می خوام تو 2 تا دی وی دی رایت کنم. بزارم تو dvd player تلویزیون بیبینم.
با چی فرمتش رو تبدیل کنم.به صورت چپتر در بیارم.(درست گفتم نخند تو رو خدا)
من سریال لاست رو گرفتم.24 قسمت هر قسمت حدود 300 مگ فرمتش هم( AVI File (.divx هست.
حالا می خوام تو 2 تا دی وی دی رایت کنم. بزارم تو dvd player تلویزیون بیبینم.
با چی فرمتش رو تبدیل کنم.به صورت چپتر در بیارم.(درست گفتم نخند تو رو خدا)
با سلام
چطور ميشه بدون نياز به نرم افزار اطلاعات موجود بر روي هارد اعم از فيلم وغيره را بر روي dvd كپي كرد يعني به همون شكل و فرمتي كه داخل هارد هستند
بريزيم رو dvd ؟ يعني همانطور كه ميشه رو cd ريخت وكپي كرد همانطور رو dvd بريزيم ؟ قبلا مطرح كردم پاسخ نگرفتم ممنون اگه كمك كنيد.
Last edited by armin15000; 12-05-2009 at 00:39.
به طور مثال یک فایل سه گیگ داریم که میخواهیم روی دی وی دی رایت کنیم. اما میخواهم کاری کنیم فضای باقی مانده هم پر شود. بسته نه ها. نمیخواهم تهش رو ببندم. میخواهم حجم باقی مونده هم پر بشه به صورت مجازی
این کار رو با نرو میشه انجام داد ؟
سلام...
چطور می شه فایلهای صوتی رو تو نرو مرتب کرد ( اونطور که خودم می خوام ) نه بر حسب سایز و تاریخ و.... ؟ آخه هر کاری می کنم ویژگی drag & drop فعال نیستش
می خوام یه سری فایل صوتی رو به ترتیب تو نرو رایت کنم که وقتی تو دستگاه player میزارم به همون ترتیب پخش بشه
از make data cd استفاده می کنم...
سلام
یه فیلم از روی دوربین فیلمبرداری ریختم روی هارد. حالا این فیلمو می خوام روی دی وی دی بزنم که توی دستگاههای خونگی هم نمایش بده. چطور باید رایتش کنم؟
با چند نرم افزار مختلف مثه nero, Ulead movie maker و ... تست کردم اما هر بار ارور داده.
ممنون میشم راهنماییم کنین و عجله هم دارم !
گزينه مولتي سزن براي همين امر طراحي شدهولي نميدونم چرا براي_R-dvd منفي كار نميكنه در ضمن اگه از يك سي دي ايميج بگيري و بخواي رايت كني حتما آخرش رو ميبنده
با نرو بارنينگ روم بري بهتره تا اكسپرس حال به منوي File رفته و گزينه New را انتخاب کنيد و در قسمت Multisession گزينه start Muttisession را انتخاب نماييد در صورت ادامه گزينه دوم را انتخاب كنيد
اگه از nero استفاده می کنی برو تو قسمت nero vision ... نوع فایلت هم dat باشه... به راحتی تو دستگاه های دی وی دی پلیر نشون می ده..
مبدل VCD DVD Divx Xvid WMV dat AVI VOB - power video converter
تبدیل فرمت های ویدئویی به یکدیگر جهت ایجاد سازگاری با و تطابق با پخش کننده ها به یکی از کار های مهم برخی از کاربران کامپیوتر ها تبدیل شده است و این ناشی از فراوانی دستگاه های ضبط ویدوئویی و تنوع قابل توجه اینگونه وسایل باز می گردد.
Power Video Converter نرم افزاری ساده و همه کاره در زمینه تبدیل، ترکیب و جدا کردن File های ویدئویی می باشد که این نرم افزار توانایی تبدیل Format های تصویری AVI, MPEG, WMV, VCD, SVCD, DVD, VOB, DAT را دارا می باشد. از ویژگی های این نرم افزار می توان به سرعت بسیار بالا در تبدیلات، ظاهری بسیار ساده، توانایی تبدیل اکثر فرمت های تصویری به هم و … اشاره کرد.
قابلیت های کلیدی Power Video Converter 1.6.3:
- سرعت بسیار بالا در تبدیل format های تصویری به هم
- پشتیبانی از Format های : AVI, Divx, xvid, MPEG1, MPEG2, ASF, WMV, VOB, DAT
- توانایی تبدیل گروهی Format ها
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به Mpeg1
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به Mpeg2
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به VCD, SVCD, DVD در دو فرمت (PAL و NTSC)
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به DivX, XviD, MPEG-4
- توانایی تبدیل تمام Format های پشتیبانی شده به Format استاندارد File های تصویری ویندوز (WMV)
- توانایی ترکیب و به هم چسباندن کلیپ های تصویری
- توانایی برش و تکه تکه کردن کلیپ های تصویری
- توانایی ترکیب، تبدیل قسمت مشخصی از File های تصویری
- توانایی استخراج صدا از File های صوتی در Format های Wma ، Wav و Mp3
- توانایی استخراج و عکسبرداری از File های تصویری و ذخیره در فرمت BMP
- توانایی تبدیل دیسک های DVD به تمامی Format های پشتیبانی شده صوتی و تصویری و ذخیره آنها بر روی هارد دیسک
دانلود
حجم 2.52 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل: www.softpars.ir
ConvertXToDVD v3.1
ConvertXtoDVD نام نرم افزاریست که شما به وسیله این نرم افزار، به راحتی میتوانید فایلهای تصویری خود را تبدیل به DVD کرده و آن را بروی DVD خام خود رایت کنید.
به وسیله ConvertXtoDVD شما با چند کلیک میتوانید از فیلمهای مورد علاقه خود نسخه پشتیبان تهیه کرده و آن را بروی هرگونه دستگاه پخش DVD خود، اجرا کرده و لذت ببرید.
ConvertXtoDVD بیشتر فرمتهای رایج را اعم از AVI & Mpeg, Mpeg, Mpeg4, MP4, VOB, WMV, DV را به DVD تبدیل میکند.
این نرم افزار فایلهای شما را بصورت فایلهای آماده رایت بروی DVD در میاورد و شما تنها با رایت کردن آنها بروی DVD میتوانید آن را در دستگاههای پخش خود ببنید.
ConvertXtoDVD برای تبدیل فایلهای AVI نیازی به نصب DIVX CODEC ندارد و خود نرم افزار این CODEC را نصب میکند.
وضوح تصویر میتواند به صورت خودکار یا دستی مطابق فایل اصلی تنظیم شود.
نرم افزار با فرمتهای PAL و NTSC سازگار است و چاپترها را به صورت خودکار میسازد.
خصوصیات نرم افزار :
پشتیبانی فرمتهای ویدیویی Convert AVI, Mpeg, Mpeg4, DivX, Xvid, MOV, WMV, WMV HD, DV, MKV, DVD و غیره.
توانایی ادغام کردن بیش از ۴ ساعت از قسمتهای مختلف فیلمها
پشتیبانی از فرمتهای صوتی AC3, DTS, PCM, OGG, MP3 و غیره
توانایی قرار دادن زیرنویس (.SRT .SUB/IDX .SSA) به همراه انتخاب رنگ، فونت و حالات نوشتاری (italic, bold)
انتخاب نوع فرمت NTSC, PAL, یا automatic و PULL-DOWN
توانایی انتخاب نوع نمایش تصویر Widescreen, Fullscreen یا خودکار
ساخت قسمتها (Chapter) بصورت دستی و خودکار
نمایش سریع جهت چک کردن و تصحیح اشتباهات
ذخیره ساختار DVD تبدیل شده بروی هارد یا رایت آن بروی DVD
موتور رایت قدرتمند و قابل اطمینان (با پشتیبانی تمامی انواع DVD)
تبدیل کننده پرسرعت و با کیفیت (تبدیل فیلم در کمتر از ۱ ساعت)
تنظیمات قابل تغییر برای کاربران حرفه ای
تنظیم سرعت و کیفیت تبدیل
کنترل منوی DVD (شروع اتوماتیک، تکرار و غیره)
ویرایش منوی DVD (پشت زمینه،رنگ،فونت)
ظاهری زیبا و متنوع (دارای تمها و ظواهر گوناگون)
پشتیبانی از چندین زبان
بهینه شده برای ویندوزهای ۲۰۰۰ و XP و ویستا
دانلود
حجم 15 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
پسورد فایل: www.softpars.ir
سلام...برنامه اي داشتم به صورت IMG با كلون سيدي
رايت كردم روي سي دي...
مي خوام كپي كنم روي كامپيوتر نميشه..
لطفا نرم افزاري معرفي كنيد
كه سي دي اتوران را كپي كنه به هارد...ممنون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)