من میخوام همه صفحات مانیتور برام تو یه فایل نگه داره.اون آرایه هم برای اینه که اسم فایلو بگیره و بعد ذخیره کنه. این بخش save برای یه برنامه بود.
مشکل حل شد.خیلی چیزارو اشتباه نوشته بودم اصلا.
از راهنماییتون ممنون.
من میخوام همه صفحات مانیتور برام تو یه فایل نگه داره.اون آرایه هم برای اینه که اسم فایلو بگیره و بعد ذخیره کنه. این بخش save برای یه برنامه بود.
مشکل حل شد.خیلی چیزارو اشتباه نوشته بودم اصلا.
از راهنماییتون ممنون.
سلام ... من برنامه ی فاکتوریل که مینویسم ولی این برنامه بیشتر از حدوده 14 را برای فاکتوریل حساب نمیکنه ...
متغیر از نوع long double هست ... ممنون میشم راهنمایی کنید .
منظورتون رو از حدود 14 متوجه نمیشم یعنی تا 14 رقم ادامه داده میشه ؟
شما میخاین تا چه حدی فاکتوریل براتون حساب بشه ؟
کدتون رو حتما بزارید
سلام خسته نباشید
لطفا میشه بگید برنامه ماشین حساب به زبان ++c را دارید اگه همرا با طراحی ظاهری باشه بهتره لطفا جواب بدید خیلی ضروریه
سلام رفقا....
اگه من نخوام از ماکروسافت استفاده کنم برا کامپایلر،چی پیشنهاد میکنین؟!
بورلند ها یا توربو c++ کدومشون خوبه؟!
من code-block دارم،ولی متاسافنه دیباگر رو هر کاری میکنم نمیشناسه و برنامه هام رو run نمیکنه!!
دستان من سورس برنامه شکل بالا رو میخوام یک برنامه با استفاده از حلقه های تو در تو و یکی با استفاده از ارایه ها یکیشم بنویسد ممنون میشمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینجا کسی برنامه نمینویسه
خودتون باید انجام بدی هرجا مشکل داشتی بقیه کمک میکنن
ایندفعه چون خیلی سادست من مینویسم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام خدمت همه دوستان برنامه نویس چه سخت افزا و چه نرم افزار وآی تی وخلاصه همه چی...من نیاز به کمک دارم ما یه پروژه داریم به نام big numberنمیدونم تا الآن اسمشو شنیدید یا نه اما میخوام خواهش کنم هرکی هرچی در موردش میدونه به منم بگه...من خود کد رو آماده نمی خوام بیشتر روی الگوریتم و حل مسئله تاکید دارم،هرکی کمک کنه لطف بزرگی در حقم کرده...یا علی(راستی از شما هم ممنون برای آغاز کردن این بحث مفید)![]()
سلام.جواب شما،مرتب سازی حبابی را میتوانید انجام دهید،کدش والگوریتمش توی کتاب جعفرنژاد قمی،برنامه نویسی به زبان c++موجوده!!!بسیار هم روش ساده ایه.
سلام:
من یه برنامه نوشتم وقتی برنامه بالا میاد یه مقدار که بهش میدم وقتی اینتر رو میزنم از برنامه میاد بیرون.چه کنم؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)