خوب بزار ادرسشو دوست عزیز یه کمکی کرده باشی
خوب بزار ادرسشو دوست عزیز یه کمکی کرده باشی
منم میخوام جواب این سوال رو بدونم دوستان این برند رو تائید می کنند؟
Gain Ward 8800gt خیلی خوبه
توصیه میشه
بله بعدا یه Review از این کارتها میزارم.مطمئنی 3870X2 که 30 % از Ultra قوی تره از GTS که به GTX به زور میرسه ضعیف تره ؟
میشه بگی تو کدوم گیم ؟
چارتبذار لطفا ...
با توجه به Review هایی که دیدم ... بنده این کارت رو تایید میکنم.بچه ها نظرتون در مورد برند gainward چیه من 8800gt از این برند پیدا کردم 292.000 تومن حالا چی میگید تائید میکنید؟
برای عکسهای کامل و اطلاعات بیشتر به سایت زیر برو.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددرسته گلسان خوب کارتهای جدید رو وارد میکنه.دستش درد نکنه!در حال حاضر Inno3D بهترین انتخابه. قیمت بازار حدود 290 هست که من 285 هم سراغ دارم
اين gainward 8800gt كه مي گين مدل 1024 مگابايت يا 512؟
Last edited by Soor_e_Sraphil; 26-01-2008 at 12:12.
عزيز من كي گفته 3870x2 از ultra قوي تره؟ اون بنچماركي هم كه دوستمون نشون داده بودن فقط مال 3dmark بود. سعي كن موقع مقايسه كارتهاي گرافيك مختلف به بنچماركاي 3dmark اعتماد نكني و بجاش تو گيما بدنبال مقايسه باشي ...در ضمن هنوزم سري HD مشكل فجيع درايور دارن.
هر دو مدل وارد بازار ایران شده است اگه بودجت رسید من 1024 mb رو توصیه میکنم تا در بازیها رو رزولیشنهای بالا کم نیاری!اين gainward 8800gt كه مي گينمدل 1024 مگابايت يا 512؟
از لحاظ میانگین قدرت این رقم درست است!یعنی 30 در صد قویتر از الترا هست . من هم گفتم تو بعضی از بازیها ...عزيز من كي گفته 3870x2 از ultra قوي تره؟ اون بنچماركي هم كه دوستمون نشون داده بودن فقط مال 3dmark بود. سعي كن موقع مقايسه كارتهاي گرافيك مختلف به بنچماركاي 3dmark اعتماد نكني و بجاش تو گيما بدنبال مقايسه باشي ...در ضمن هنوزم سري HD مشكل فجيع درايور دارن.
بهتره به این بنچ مارکها هم یه نگاهی بکنید!مقایسه این کارت با کارتهای جدید دیگه!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
عزیزان قیمت GainWard ها رو هم بزارین. هر کسی هم که آدرس Inno3d میخواد پیغام خصوصی بزنه تا بهش آدرس و شماره تلفن بدم. من حوصله اخطار و بن شدن ندارم.
میشه بگید چرا 3DMARK معتبر نیست ؟عزيز من كي گفته 3870x2 از ultra قوي تره؟ اون بنچماركي هم كه دوستمون نشون داده بودن فقط مال 3dmark بود. سعي كن موقع مقايسه كارتهاي گرافيك مختلف به بنچماركاي 3dmark اعتماد نكني و بجاش تو گيما بدنبال مقايسه باشي ...در ضمن هنوزم سري HD مشكل فجيع درايور دارن.
در ضمن مشکل درایور برای همه کارتها پیش میاد البته برای این سری HD تقریبا حل شده ... با اینکه درایورش به قول شما مشکل داره بارم قدرتشو نشون داده دیگه مگه نه ؟
توی همه گیم ها 3870 سرتره ولی برای نبود درایور Official تو کرایسیس کم اورده که اونم بعد از ریلیز کارت حل میشه ...من هم گفتم تو بعضی از بازیها ...
همون طور که میبینید در بازی کریسس 15 تا 25 در صد این کارت از 8800GTS 512 ضعیفتر عمل کرده.توی همه گیم ها 3870 سرتره ولی برای نبود درایور Official تو کرایسیس کم اورده که اونم بعد از ریلیز کارت حل میشه ...
پس یعنی به گفته شما این در صد ضعف با یک درایور نرم افزاری حل خواهد شد...
منتظر میمانیم تا ببینیم این درایو ای ام دی قادر خواهد بود این ضعف رو تو این بازی جبران کنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)