[QUOTE=behnam.sabet;3270639]
دوست عزیز منم از اندیشه دارم اما سرعت دانلود من 29. 28 هست من 700 MB رو از rghost دانلود کردم حدود7 ساعت طول کشید یعنی 1 مگ 1 دقیقه طول می کشه اگه شما هم یه لطفی کنی ما هم ممنون میشیم
با احترام
تیم مدیریت انجمن
[QUOTE=behnam.sabet;3270639]
دوست عزیز منم از اندیشه دارم اما سرعت دانلود من 29. 28 هست من 700 MB رو از rghost دانلود کردم حدود7 ساعت طول کشید یعنی 1 مگ 1 دقیقه طول می کشه اگه شما هم یه لطفی کنی ما هم ممنون میشیم
سلام به بروبچه هایه رشت..امیدوارم که حالتون خوب باشه...راستش منم میخوام از dialupبیام بیرونو بزنم تو خطه adsl ...اما موندم که اندیشه رو بگیرم یا پارس آنلاین رو...
اول بگم خواسته ی من از اینترنت اینهاست:بازیهای آنلاین(wow-dota allstars) - دانلود فایل هایه اینترنتی
اونهایی که adsl استفاده کردید...یه راهنمایی کلی بکنید ممنون میشم.
راستی اون هزینه هایی که تو صفحه ی اول نوشته شده،جدیده؟
اگه نه هزینه ی نصب رو هم بگین..پیشاپیش ممنون.
سلام...امروز زنگ زدم به ask و پارس آنلاین...چجوریه؟شما که گفته بودید پارس آنلاین هزینش کمتره...
منشی هاش این اطلاعات رو بهم دادن
پارس آنلاین:
128محدود - 5 گیگ: 24600 128 محدود - 8گیگ: 38500
نصب و راه اندازی: 20000
مودم: 60000
----------------------------------
ASK:
128محدود - 8گیگ: 36000
96محدود - 4گیگ: 21000
نصب و راه اندازی: 10000
مودم: 45000
با این سطح کاربری بهتره از پارس آنلاین استفاده کنی
چون هم ترافیک متنوعی داره و هم در ساعات 2 تا 6 صبح رایگانه
دوست عزیز سلام
نرخ های پارس آنلاین رو براساس سایت رسمی پارس آنلاین طبق نرخ هزینه ها در شهرستانها نوشته بودم
پارس آنلاین در سال جدید یه کاهشی در هزینه راه اندازی سرویس ها داد
با این اوصافی که شما گفیتید پس پارس وی ( نمایندگی رشت پارس آنلاین ) بر اساس نرخ خودش کار میکنه
اما در زمینه 128 محدود با 8 گیگ پهنای باند ، واقعا قیمت پارس وی 38500 تومانه ؟
والا اون طور که خودشون میگفتن باید همین قدر باشه دیگه...اما خداییش زرنگن...در اصل 40 تومانه1500تومان کمتر.اما در زمینه 128 محدود با 8 گیگ پهنای باند ، واقعا قیمت پارس وی 38500 تومانه ؟
اون قیمت 38500 با اضافه شدن مالیات هست! شاید اندیشه اون مالیات رو نکشیده روش و بهت قیمت داده!
اما در عوض اندیشه مثل پارس آنلاین ساعت دانلود مجانی نداره! منظورم از ساعت 2-6 صبح هست که هرچقدر دانلود کنی،کم نمیشه
من خودم 128 محدود 5 گیگ دارم، فیلم دانلود میکنم و دوتا هم بازی می کنم
سلاممن خودم 128 محدود 5 گیگ دارم، فیلم دانلود میکنم و دوتا هم بازی می کنم
شما الان همين 128 5 گیگ رو ماهیانه چقدر به پارس انلاین میدی؟
ممنون
سلام...چند تا سواله تخصصی دارم...هر کسی از بروبچه رشت یه کمکی به ما بکنه(نظرشو بده)
ممنون
1.قطعیه پارس وی بیشتره یا ask؟
2.کدومشون بیشتر یه سرعته دانلوده ثابتی رو تویه طول روز دارن؟
3. 128 پارس وی معمولا چند k میندازه؟ask چطور؟
4.تویه 2 تا 6 صبح که پارس وی دانلود رایگان داره،خط چجوریه؟
این تخصصی تره:
5. برای فرم پر کردن و تقاضا کلا چه چیز هایی نیازه...شنیدم باید نامه ی از صاحبه اون خط تلفن در خطاب به رئیسه مخابرات نوشته بشه...درسته؟اگه بگین کلا این پروسه(گرفتن adsl) به چه چیز هایی نیاز داره ممنون میشم.
من اندیشه رو نمیدونم اما پارس وی:
1. اگر مشکل خاصی نباشه، مثل همین مورد اخیر که کابل های فیبر نوری که از امارات میومد قطع شدن، یا مشکلات مخابراتت، پارس وی که خیلی کم قطع میشه.
2 و 3 و 4. سرعت پارس وی معمولا بین 12 تا 14 کیلوبایت ثابت هست. بسته به نوع هاستی که ازش دانلود میکنی هم داره.
5. همچین چیزی نیست! فقط فرم رو پر میکنی و میدی صاحب خط سه تا امضا کنه! برخی از واحد های مخابراتی مشکلی ندارن که شما، بجای اون طرف که صاحب خط هست امضا کنی! اما بعضی ها هم امضا رو مطابقت میدن!
قیمتش 24600 هست...شما الان همين 128 5 گیگ رو ماهیانه چقدر به پارس انلاین میدی؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)