به نظر من ولش کن همین جوری توضیح میدیم.
به نظر من ولش کن همین جوری توضیح میدیم.
تازه می خواستم بیام بگم rz21 دمت گرم که یوهو پست شما آقا امیر خورد تو چک و چونم.الآن در وضعیت امیدواری مایوس کننده قرار گرفتم.تازه من می خوام(و این کار رو می کنم(با صدای بلند مایل به داد بخونید))یه انجمن مخصوص این بازی راه بندازم.
چطور گسترش بدم؟
الان اسماش رو درست یادم نیست ..
باید بری اونجایی که توش خونه می سازی یا زمین چمن تمرینت رو اپ گرید می کنی ...
یه خونه هست اون رو باید اپ گرید کنی ...
اگه پولداری همش رو اپگرید کن بره ....
مگه من چی گفتم؟
اقا من دو سوال دارم :
من باشگاه چلسی را خریده ام ایا ممکن است که من را از باشگاه اخراج کنند اخه من خیلی برای این تیم زحمت کشیده ام؟
لطفا میانگین سنی تیم خود را بگویید؟
من چلسی با 48/21 (بیست و یک ممیز چهل و هشت) همه تیمم از جوانانم است و ترانسفرم 0 بوده است.
چه دلیلی داره که بخوان اخراجت کنن؟مگه کاری کردی بر خلاف میلشون؟دسته گل به آب دادی؟
نه... اگه بخری نمی تونن چون تو مالکی ....
واسه منم نیوکاسل 23 ساله ....
سلام
من نمی دونم تیمم چه مرگشه(چارلتون دسته یک)دائم داره یا می بازه یا مساوی می کنه.تویه ده بیست دقیقه اول بازی یه ریز تیم مقابل رو می کوبه.تو اون زمان کاری کرد که کرد و گرنه دیگه دو تا پاس پشت هم درست و حسابی نمی دن.نیم فصل هم کلی بازیکن گرفتم ولی بازم افاقه نکرد.نمی دونم زمان می بره تا این بازیکنان جدید هماهنگ بشن یا اینکه مشکل از جای دیگست.البته بازیکنام روحیشون خیلی اومده پایین.
تو نیم فصل بیست امتیاز از صدر کم دارم و فکر کنم نتونم بیام لیگ برتر.البته سال اولم هست با این تیم.
یه چیز جالب:خانومم دیروز داشت یه بازی رو نگاه می کرد.دو هیچ جلو بودم و بعد دو تا خوردم بازی مساوی شد.اون می گفت تیمم از نظر بدنی کم میاره.البته شماره انرژی بازی کنان زیاد پایین نیست.
نمی دونم چکار کنم.
من دارم 07 بازی میکنم.چون 08 یک دفعه ارور میده.خوشا به حالتون.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)