سلاممنم همین الان بازی رو تموم کردم ولی حیف که 76-77 درصد بیشتر نرفت جلو در کل بازی جالبی بود.تقریبا دو هفته مارو از کار و زندگی انداخت.
سلاممنم همین الان بازی رو تموم کردم ولی حیف که 76-77 درصد بیشتر نرفت جلو در کل بازی جالبی بود.تقریبا دو هفته مارو از کار و زندگی انداخت.
اقا یکی کمک کنه !
من بازی رو تا مرحله بلک سان رفتم ولی تو این مرحله وقتی این سربازه رو پرت میکنم پایین از صخره میگه ماشین رو نابود کن . ولی هر کاری میکنم نمیتونم رد کنم اینجا رو
اصلا راهی وجود نداره !!!!!
![]()
شما در روبرو یه موج مانندی هست که در تصویر هستش برو اون نو شمارو میبره بالا..
موج رو میبینم ولی نمیدونم چرا وقتی روش میرم به جای این که بالا بره پایین میره !!!
پچ 1.1 هم نصبه :(
ویرایش جدید :
اقا بازی رو بستم دوباره اجرا کردم درست شد !!!!
:d
Last edited by masih_enter; 24-09-2009 at 21:12. دليل: یافتم یافتم
سلام !
آقا رسیدیم به اونجا که یه غوله هست چندتا تیر بش میزنی میره و جک و جونور میاد بجاش بعد اونارو میزنی تموم میشه دوباره غوله میاد و همینطوری به ترتیب !
دیگه به جایی میرسه که باید مسلسل رو ول کنم و با اسلحه های خودم بزنتم دیگه نمیشه دووم آورد !
راهنمایی لطفا !
از کجا میشه فهمید چند درصد بازی رو رفتم !!؟
اگه دقت کنی 4 تا مسلسل در چهار قسمت محوطه هست که باید به وسیله اونها بزنیش
مسلسل که از بین رفت برو به اون یکی مسلسل با اسلحه خالی نمیشه زدش ...
با هر چهار تا مسلسل بزنش میفته زمین بعد بزن به دمش که گوشتیه یه جور رنگ قرمز داره
اون موقع اون جک جونورا که اومد با یکی از چهار حالت که معولا 2 هستش بزنشون ....
درصد بازی هم وقتی که با دکمه Tab نقشرو میاری به یه وضعیت دیگه که اپگرید اسلحهارو نشون
میده میری اون بالا نوشته...
من چند رور پيش ويندوزم را عوض كردم يه بك اپ هم از سيو گيم تو مسير local...aplicationdara گرفتم حالا كه سيو را ريختم تو اين مسير گيم از همون جاي مونده مياد(تا لان مشكلي نيست) ولي بازي كه ميكنم چند مرحله كه ميرم وقتي از بازي خرج ميشم و بعد كه ميام بازي كنم دوباره از همون جايي كه قبلا بازي كردم شروع ميشه و سيو هاي بعد از اون نيست
جدی نسخه قبلی رو بازسازی می کردن بیشتر فروش می کرد =))
رفیق نمیدونم باید چی کار کنی ولی این سیو کل بازی ببین به دردت میخوره...من چند رور پيش ويندوزم را عوض كردم يه بك اپ هم از سيو گيم تو مسير local...aplicationdara گرفتم حالا كه سيو را ريختم تو اين مسير گيم از همون جاي مونده مياد(تا لان مشكلي نيست) ولي بازي كه ميكنم چند مرحله كه ميرم وقتي از بازي خرج ميشم و بعد كه ميام بازي كنم دوباره از همون جايي كه قبلا بازي كردم شروع ميشه و سيو هاي بعد از اون نيست
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آره واللا..
من اصلا از این نسخه خوشم نیومد
تو نسخه 1 با لگد درهارو باز میکردم میرفتم تو همو رو له میکردمولی تو این نسخه نمیشه از این کارا کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)