شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدهای تا میتوانی زیبا برقص
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدهای تا میتوانی زیبا برقص
اگر کسی تو را انگونه که میخواهی دوست نداردبدین معنی نیست که تو را با همه وجودش دوست ندارد
زندان وقوع دلتنگیست ...
...
که بی تو اتفاق می افتد
مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد... چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هر روز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. پروردگار هستی با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو را انتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند
شبیه شمع كه خیلی نجیب میسوزد دلم برای تو گاهی عجیب میسوزد دلم برای دل ساده ام كه خواهد خورد دوباره مثل همیشه فریب میسوزد نشسته ای به امید كه؟ گـُر بگیر ای عشق همیشه آتش تو بی لهیب میسوزد تو اشتباه نكردی گناه آدم بود اگر هنوز بشر پای سیب میسوزد من آشنای تو بودم ولی ندانستم غریبه ها دلشان هم غریب میسوزد برای من فقط این دل ز عشق جا مانده است كه با نگاه شما عن قریب میسوزد
دروازه ئ خانه را بسته بودم و چفت در را ! ای عزیز از کدامین در در آمدی تا به رویای من پدیدار آیی ؟
--------------------------------------
هرگز بر تو نخواهم بخشید ، بزودی به عقوبتی گرفتارت خواهم کرد به یاد ماندنی ، به زودی دوستت خواهم داشت.
---------------------------------------
برآنکه دلخواه من است حمله نمی برم ، خود را به تمامی بر آن می افکنم اگر بر آنم تا دیگر بار برپای بتوانم خاست ، راهی به جز اینم نیست
-----------------------
چشمانت پر از دختان قهوه بود که بی خوابی های مرا تعبیر می نمود
اگر کلمه دوستت دارم قیام علیه بندهای میان من و توست اگر کلمه دوستت دارم راضی کننده و تسکین دهنده قلب هاست اگر کلمه دوستت دارم پایان همه جدایی هاست اگر کلمه دوستت دارم نشانگر عشق راستین من به توست اگر کلمه دوستت دارم کلید زندان من و توست پس با تمام وجود فریاد میزنم دوستت دارم
عشق از دوستي پرسيد:فرق من و تو چيست؟ دوستي گفت من آدمارو با سلام آشنا ميكنم((تو با نگاه)) من آدما رو با دروغ جدا ميكنم((تو با مررررررررررررررررررگ))
مي دوني زيباترين خط منحني دنيا چيه ؟ لبخندي که بي اراده رو لبهاي يک عاشق نقش مي بنده تا در نهايت سکوت فرياد بزنه : دوستت دارم
دوست داشتن را بايد از دختر بچه ها ياد گرفت. آنها در مقابل محبتي كه به عروسك خود مي كنند از او انتظار محبت متقابلي ندارند آنها بدون هيچ توقعي عروسكشان را دوست دارند و دوست داشتن واقعي يعني همين
افلاطون می گه: اگه با دلت چیزی یا کسی رو دوست داری زیاد جدی نگیرش، چون ارزشی نداره، چون کار دل دوست داشتنه، مثل کار چشم که دیدنه، اما اگه یه روز با عقلت کسی رو دوست داشتی، اگه عقلت عاشق شد، بدون که داری چیزی رو تجربه می کنی که اسمش عشق واقعیه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)