خوب از امروز خلاصم. کنکور ازاد رو هم دادم.
منتظر یه انفجار عظیم تو این تاپیک باشید!!
خوب از امروز خلاصم. کنکور ازاد رو هم دادم.
منتظر یه انفجار عظیم تو این تاپیک باشید!!
سلام
خواهش می شه
ایول، اگه TNT خواستی خبرم کن!!!!!![]()
موراتی از آمدن مانسينی ، لمپارد و مسی و ماندن آدريانو سخن گفت
ماسیمو موراتی دیروز یک مصاحبه جالب و خواندنی انجام داد که در زیر بخشی از آن را مرور می کنیم.
" ما نه تنها یک مربی خوب و با کلاس به تیم اضافه کرده ایم بلکه خواستار ستارگانی بزرگ در اینتر بزرگ نیز هستیم "
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینتر میلان در ایران - جملات بالا بخشی از سخنان رئیس موراتی بود ، اما رئیس در ادامه در مورد خرید آمانتینو مانسینی گفت : " ما سعی نداریم همه کار هایی را با عجله کردن از بین ببریم ، من تنها میتوانم بگویم که به مانسینی بسیار نزدیک هستیم و فکر میکنم یکی از این روزها یک ملاقات تعیین کننده با سران رم خواهیم داشت."
وی در ادامه افزود : "این را نباید فراموش کرد که در مقابل خرید بازیکنان ، باید نیم نگاهی هم به وضعیت اقتصادی تیم داشته باشم و این را ذکر کنم که ما مجبور نیستیم که هزینه های گزافی را خرج یک بازیکن کنیم."
موراتی در مورد لمپارد نیز اینچنین سخن گفت : "من فکر میکنم ما در حال حاضر نیاز مبرمی به یک بازیکن با شاخصه های او داریم ، چون میتواند مفید باشد."
موراتی به سوال یکی از خبرنگاران که در مورد ابزار علاقه مسی به سری آ و اینتر بود این چنین پاسخ داد : "من موقعی که خواستار او بودم حتی اینقدر فوق العاده نبود و بازهم تکرار میکنم مسی میتواند من را خوشهال کند. "سوال آخر در مورد آدریانو بود که اینبار هم دکتر جواب جالبی داد : "همه چیز به خود آدریانو بستگی دارد ، اگر او خوب باشد یقین دارم که یکی از بهترین ها در جهان است. "
این موراتی هم آدم جالبیه خیلی باش حال می کنم .
کلا اینترو به دو دلیل دوست دارو یکی خود اینتره دوم موراتیه وگرنه بازیکنا میانو میرن وبراشون پول مهمه نه باشگاه از اون رونالدوی نامرد بگیر بیا پایین
ولی این اینتره که میمونه
موراتی کلا شخصیت جالبی داره چند سال پیشم اومده بود ایران تاجره نفته و براش تنها چیزی که اهمیت داره اینتره
در مورد همه ی بازیکنا هم اینجوری نیستش مثلا همین خاویر زانتی اگه اشتباه نکنم از سال 95 داره تو اینتر بازی می کنه و با اینکه کلی پیشنهاد تو این چند سال داشته گفته می خوام با پیراهن اینتر از فوتبال خدافظی کنم همین طور تولدو وقتی مانچو از ترکیب اصلی کنارش گذاشت خیلی از تیما می خواستنش فیورنتینا می خواست برش گردونه ولی به خاط عشقی که به اینتر داشت قرار دادش رو تمدید کرد![]()
بورديسو: در اينتر خوشحالم
نيکولاس بورديسو آب سردي بر روي شايعات مبني بر رفتن او به فيورنتينا ريخت.
به گزارش سايت کانون رسمي هواداران اينتر ميلان در ايران-شايعاتي مبني بر علاقه فيورنتينا براي جذب بورديسو مدافع اينتر وجود داشت ولي اين بازيکن 27 ساله بيان کرده است که فقط بر روي اينتر تمرکز کرده است.
بورديسو گفته است که:"من قبلا اين را گفته ام و دوباره هم مي گوييم من چيزي در مورد انتقالم به فيورنتينا ندارم.من در اينتر خوشحال هستم ومن چيزي را نمي بينم که مجبور باشم اينتر را ترک کنم."
بورديسو 73 بار در طول 4 سال براي اينتر به ميدان رفته است و با وجود اينکه يک مدافه است ولي گل هاي زيادب به ثمر رسانده است.
فکر کنم الان مسی داره التماس می کنه بیاد اینتر! پدرمشم اینطوری می گه.
این موراتی هم عجب مدیر با حالیه! با یه حالت خاص می گه مسی بازیکن بدی نیست!!!
اخرشم مسی رو مفت می خره!!!
دیگه امدن مسی خیلی غیر قابل تصور هست!!!
عمرا سران بارسا اجازه بدن مسی بره!!!نمیشه امید داشت
لمپارد آمدن به اينتر را صراحتا تاييد کرد !!!
فرانک لمپارد بازیکن خط میانی باشگاه چلسی لندن انگلستان آشکار ساخت که به زودی به تیم اینتر میلان ایتالیا خواهد پیوست .
به گزارش سايت رسمي کانون هواداران اينتر ميلان در ايران - فرانک که تنها یک سال با چلسی قرداد دارد دوست دارد هرچه زود تر به این قرداد خاتمه دهد و به سرمربی سابقش خوزه مورینیو بپیوندد ، تا بتواند همچون گذشته در زمین فوتبال بدرخشد و افتخار آفرینی کند .
در مصاحبه این که دیروز فرانک لمپارد با روزنامه ی معتبر ایتالیایی کوریرو دلااسپورت انجام داد از احتمال پیوستن به باشگاه اینتر میلان خبر داد .
آیا به اینتر خواهی رفت ؟
- احتمالا بله (این اولین باریست که لمپارد اینطور آشکار ساخته است)
پس چرا ماسیمو موراتی زیاد علاقه ای به سریع قرداد امضا کردن با شما نیست ؟
- نه اینطور نیست چون اینتر باشگاهی نیست که عجولانه کار بکند
گفته میشود همه جزئیات قرارداد این انگلیسی با اینتر هفته آینده به پایان خواهد رسید و احتمالا از همان هفته کار خود را با اینتر شروع خواهد کرد.
اگه خودش بخواد بارسا نمی تونه به زور نگهش داره مثل رونالدو که اینتر و موراتی رو با نامردیه هر چه تمام تر پیچوند
می گم این لمپاردم ما رو کشت
یه روز می گن می یاد یه روز دیگه می گن نمی یاد
حالا که خودشم مثل کوارسما علاقه نشون داده امیدوارم هر چی زودتر کارش با اینتر تموم شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)