سلام به دوستای گلم موندم مانیتورم فقط VGA داره میخوام HDMI بهش وصل کنم چیکار کنم موندم این تبدیل که میخوام چیه چطور درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام به دوستای گلم موندم مانیتورم فقط VGA داره میخوام HDMI بهش وصل کنم چیکار کنم موندم این تبدیل که میخوام چیه چطور درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام. شما مجبور نیستید که حتما HDMI وصل کنید. از همین کابل های مخصوص xbox که یه سرش vga هست استفاده کنیدسلام به دوستای گلم موندم مانیتورم فقط VGA داره میخوام HDMI بهش وصل کنم چیکار کنم موندم این تبدیل که میخوام چیه چطور درست میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 10:48 PM ---------- Previous post was at 10:45 PM ----------
خوب مانیتور شما VGA داره دیگه؟
شما یه کابل VGA بخرید و صدا هم باید یه اسپیکر بخرید که ورودی صدا داشته باشه
سلام
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
سلام
اقا این مشکل 2261 با صدا و کابل hdmi to dvi چی شد اخرش
راه های مختلفی هست ولی کم هزینه ترین کار این هست که شما به مانیتورتون HDMI وصل کنید و به راحتی صدا بگیرید
بیشتر توضیح میدین
یعنی 22601 با کابل hdmi to dvi مشکلی نداره
کلا هر مانیتوری که ورودی dvi داشته باشه با کابل hdmi to dvi مشکلی نخواهد داشت. برای گرفتن صدا هم راههای مختلفی وجود داره که بارها تو همین تاپیک گفته شده مثلا استفاده از کابل vga در کنار کابل hdmi to dvi .خودمه از این روش استفاده کردم مشکلی هم ندارم
من نمی خوام از 50 تا کابل استفاده کنم
می خوام یه کابل از کنسول بره به مانیتور بعد از اونم یه هدفن بوخوره به مانیتور
آخ گفتی 50 تا کابل داغ دلمو تازه کردی
دوست عزیز من 2تا کابل VGA رو تست کردم ، کیفیتش اصلا قابل مقایسه با hdmi to dvi نیست.
همیشه تو زندگی آدم یه خواسته هایی داره که بشون نمیرسه تنها راهکار با توجه به خواسته شما یه سری کابل تو بازارای کامپیوتری هست که یه سمتش hdmi و سمت دیگه کابل vga و سه فیش خروجی صدا ، با خرید چند تا تبدیل از جمله vga to dvi میتونی به خواستت برسی اما این کابلا خیلی در پیتن انگار دست سازن
پیشنهاد میکنم با 2 تا کابل جداگانه کنار بیای
اگه مشکلت مالیه میتونی برای صدا از همون کابل av component توی پک دستگاه استفاده کنی فقط باید مثل اکثر کابل های vga قسمت پایین پرت رو با پیچ گوشتی جدا کنی تا 2 تا کابل همزمان به دستگاهت وصل بشن
مشکل مالی تیست می خوام کار تمیز باشه
مگه با استفاده از یه کابل hdmi to dvi خروجی صدای lcd صدا دار نمیشه
این کابل فقط تصویر رو انتقال میده
صدا رو باید از یه کابل دیگه یگیریم - به اون یکی فیش کنسول بزنم
اگه بخوام از یه کابل دیگه استفاده کنم اسمش چیه قیمتش چنده
اگه از کابل خود کنسول استفاده کنیم با بالاییه چه فرقی میکنه
50تومن؟؟؟؟؟؟من نمی خوام از 50 تا کابل استفاده کنم
می خوام یه کابل از کنسول بره به مانیتور بعد از اونم یه هدفن بوخوره به مانیتوردوست عزیز کابل 20 تونی هم خوب هست.
2261 ورودی HDMI داره و خود مانیتور هم خروجی صدا داره و میتونید به راحتی صدا بگیرید دیگه hdmi to dvi نمیخواد که
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)