دوست عزیز اون آی پی که شما میگي در داس آی پی کارت شبکه شما هست و اون آی پی که در اون سایت نشون میده آی پی مودم شما(یعنی آی پی اصلی شما که در اینترنت به وسیله اون شناخته میشین)
موفق باشید
يا حق (:
دوست عزیز اون آی پی که شما میگي در داس آی پی کارت شبکه شما هست و اون آی پی که در اون سایت نشون میده آی پی مودم شما(یعنی آی پی اصلی شما که در اینترنت به وسیله اون شناخته میشین)
موفق باشید
يا حق (:
خب دوستان من یک مطلب می زنو شاید برای خیلی ها تکراری باشه به بزرگواری خودشون ببخشند....
توی تا ÷یک مخفی های ویندوز نوشته شده بود که
من امتحان کردم و دیدم که این کار فقط مختص برنامه های نصب شده روی ویندوز نیست....اول این که برید تو folder options>view بعد تیک گزینه ی hide extention of known files (یه همچین چیزایی)رو بردارید
بعد از یه فایل اجرایی مثلا notepad بک اپ بگیرید و پسوندشو از exe به pif تبدیل کنید(باید rename ش کنید)
چون ممکنه متوجه نشید: نتیجه اینه که پسوند فایل نشون داده نمی شه (شما قبلا ویندوز را مجبور کره بودید که پسوند ها رانشان دهد) و دیگر اینکه ویندوز ان را short cut شناسایی می کند ولی همچنان برنامه اجرا می شود!
خیلی از پسوند ها هستند که نشون داده نمیشن
مثل lnk و shs و یه سری دیگه .
اینا پسوندهای خاص ویندوز هستند که ویندوز نیازی به نشون دادن پسوندشون در هیچ حالتی نمیبینه
مگه در Prompt __________________
با هر exe ای میشه انجامش داد....
یک فایده که می تونه واسه ی ما داشته باشه اینه که ویروس هایی رو که می نویسید دیگه تابلو نخواهند بود
فقط یک سوال
کسی نمیدونه که چه طور باید آیکون فایل رو بعد از rename به ایکون دلخواه تغییر داد؟
ممنون
يه نرم افزار تبليغ تو ياهو مسنجر مي خوام توي روم كه مجاني باشه و قوي حداقل 10 روم پشتيباني كنههركي داره برا من بفرستهايمل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اي دي per30an_web
دوستان من تو یه جایی کار میکنم که تحت یه سرور هستیم راستش سرورم تویه 2 متری منه اما از اونجایی که من محدود شدم نمیتونم به هیچی از جمله Cmd دست ÷یدا کنم یکی یه راه حل خوب پیشنهاد بده ممنون میشم
سلام
يه سؤال
اون آي پي اصلي اصليه كه باهاش ميشه هك كرد را چطوري ميشه عوض كرد؟
ممنون
salam be hameye hackera va doostaye bahoosh, in bandeye haghir shadidan be komaketoon ehtiaj dare!!!! man narm afzare sub 7 versione 2.1 gold edition mikham ke rooye xp javab bede. az doostan age kasi etelaati rajebe in mozo dare mano ham bi nasib nazare lotfan.
moshkelam jeddi tar shod, age vaaghean ye hackere ghodratmand too in site hast be daade ma berese khaaheshan age kasi etelaati rajebe ---- too 3ta computer ke shabake shodan dare khodesho moarefi kone.![]()
دوستان کسی در مورد این باگ اطلاعاتی داره ؟
http://www.tinypic.ws/files/gey546giwvdkvaozveuh.jpg
از دوستان واقعا عذر میخوام که این مطلب رو میگم ولی
من تو صفحات اولیه این تاپیک به خیلی نتایج رسیدم که در واقع زمان زیادی برای مطالب بیان شده صرف کردم و واقعا مفید بودند ولی حالا چی ... واقعا جای تاسفه
اولش خیلی عالی بود ولی حالا تختش کنید بهتره![]()
راستی از زحماتی که دوستان کشیدن در صفحات اولیه این تاپیک کمال تشکر رو دارم چون خیلی چیز یادم دادند..
به خصوص از br4ve جان ولی از بس مشکل مشکل کرد فکر کنم ....ولش کن
ممنون....
سلام
یادم میاد قبلا یه نرافزاری بود که وقتی مثلا نام سایت رو میدای بهش
فالی های و پوشه های هاستش رو نشون میداد و میشد فهمید که مثلا از کجا باید به سایتش login شد
خواهشا اگه چنین نرمافزاری میشناسید معرفی کنید
جایی دیگه هم درخواست ندادم چون میگن هک تو انجمن ممنوع هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)