سلام ...
soldier جان ، تشکیل این گروه ها رو فقط ادمین ها میتونن انجام بدن
ممـنــون
مـیـثــم
سلام ...
soldier جان ، تشکیل این گروه ها رو فقط ادمین ها میتونن انجام بدن
ممـنــون
مـیـثــم
ببين توي صفحه كنترل پنل مديريت يه قسمت دراه مخصوص كاربران بن شده ...نوشته شده توسط Shahryar_NEO
مثل آلارم ميمونه كه شما تنظيم ميكني فلان يوزر از الان تا فلان روز يا ماه يا سال بن شه ...
وقتي اين رو تنظيم كردي آلارم بن اون كاربر فعال ميشه ...
اگه اتوماتيك نباشه كه مدير نميتونه به حافظه بسپره كه فلان كاربر چند وقت بايد بن باشه ... در ضمن اگه تعداد كاربران بن شده زياد باشه كه ديگه محاله اتوماتيك نباشه ...
شهريار جان همين الان از خونه پريدم رفتم تو شبكه اداره مونو اينا رو واست صيد كردم ...
![]()
صفحه مربوط به بن كردن كاربران
صفحه مربوط به تايمر افراد بن شده يا همون تحريم شده
باكليك برروي دكمه lift ban ميتوني كاربران رو قبل از رسيدن به تاريخ مقرر از حالت بن خارج كني ...
سوالي داشتي بپرس![]()
خيلي جالبه ! دوستان از همه شما متشكرم به خصوص نويد خان !
سامان جان قابلي نداشت ...نوشته شده توسط soleares
![]()
با سلام
راستش من مي خواستم ببينم اين گزينه ياهومسنجر و ساير پاسخ گويي هاي سريع كه بغل اسم كاربران هستش چرا كار نمي كنه (يا براي من كار نمي كنه) راستش اول فكر كرد كه گزينه پاسخ گوي رو تو تنظيمات غير فعال كردن ولي روي خيلي كاربراآزمايش كردم نشد (حتي روي خودم ) ممنون مي شم كمك كنين
عزيزدل سينا جان توي يكي از همين تاپيك گفتند كه اون فايل مربوط به همين مسنجرها مثل اينكه گم شده و به سرور جديد منتقل نشده ...نوشته شده توسط akmfad1
![]()
سلام
وقت يك تاپيك ايجاد كرديم و كارمون باهاش تموم شد چه جوري ميشه اون رو پاك كرد.
خيلي ممنون
سلام...
کاربران امکان حذف/قفل تاپیک رو ندارن ... وقتی شما یه تاپیکی ایجاد کردی و به نتیجه رسیدی ولش کن ... خودش به صفحات بعدی میره.
با تشکر مهران...
خيلي متشكر
خيلي متشكر از شما آقا مهران
امين
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)