حقیقت این است که بسیاری از بازیکنان بزرگی که به استمفورد بریج آمده اند فقط به خاطر مورینیو بوده است .
بسیاری از بازیکنان منتظرند تا ببینند تیم بعدی مورینیو کجاست .
در لحظه که احساسات به اوج رسیده اند گزارشهای وجود دارد که نشان می دهد بسیاری از مهره های چلسی قصد خارج شدن از چلسی بدنبال خروج مورینیو هستند .
مدافع پرتقالی ریکاردو کاروالیو گفت : این روز برای من و بازیکنان بسیار غم انگیز است و پیشنهاد بالای از رئال مادرید داشتم اما من تصمیم گرفتم در چلسی بمانم فقط به خاطر مورینیو .
فلورانت مالودا بازیکنی که همین تابستان قرار داد امضا کرد گفت : من بعد از اولین ملاقاتم با مورینیو تصمیم گرفتم به چلسی بپیوندم .
همچنین گزارشهایی از مهاجم ساحل عاجی منشر شده است که او بسیار ناراحت و عصبانی است که باشگاه ارتباط خود با مورینیو را قطع کرده است و این در حالیست که میلان اعلام کرده علاقه بسیاری به امضای قرارداد با دروگبا و آوردن او سن سیروست .
و مایکل اسین که توسط مورینیو در آگوست 2005 به چلسی آورده شده بود هم اعلام کرده هیچ مسیر روشی از آینده خود را در چلسی نمی بیند همچنین بی بی سی اسپورت اعلام کرد هافبک پر قدرت 24 ساله ، او در انگلستان و لیگ برتر و در کنار مورینیو رضایت کامل داشت و بعد جدایی مورینیو ممکن است او هم از تیم جدا شود .
پائولو فررا هم وطن و بازیکن ی که همیشه با مورینیو بوده هم باید در مورد آینده خود در چلسی بیشتر فکر کند .
لمپارد نیز از دیگر بازیکنانی است که هنوز قرارداد جدیدی با چلسی به امضا نرسانده و ممکن است آن هرگز اتفاق نیافتد . و همچنین او را به تیمهای اسپانیایی مرتبط می کنند که خواهان جذب او هستند .
کاروالیو همچنین گفته بود :
" برای من هیچ شکی وجود ندارد که مورینیو بهترین مربی دنیاست و من نمی توانم باور کنم ما او را از دست داده ایم .
" من نمی توانم باور کنم او قبل از اینکه کارش را به پایان برساند چلسی را ترک کرده باشد بدون رسیدن به تمام چیزهایی که می خواست به آنها دست پیدا کند .
" این اولین بار است که او چنین کاری می کند ! و این واقعا" باید برای او سخت بوده باشد . او عاشق چلسی بود ."
منبع : Goal.com