تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 45 از 272 اولاول ... 354142434445464748495595145 ... آخرآخر
نمايش نتايج 441 به 450 از 2719

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه چلسي: Chelsea F.C. News

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض جابجایی گرانت به جای مورنینو ممکن است موجب ترک دسته جمعی بازیکنان شود .

حقیقت این است که بسیاری از بازیکنان بزرگی که به استمفورد بریج آمده اند فقط به خاطر مورینیو بوده است .
    بسیاری از بازیکنان منتظرند تا ببینند تیم بعدی مورینیو کجاست .
    در لحظه که احساسات به اوج رسیده اند گزارشهای وجود دارد که نشان می دهد بسیاری از مهره های چلسی قصد خارج شدن از چلسی بدنبال خروج مورینیو هستند .
    مدافع پرتقالی ریکاردو کاروالیو گفت : این روز برای من و بازیکنان بسیار غم انگیز است و پیشنهاد بالای از رئال مادرید داشتم اما من تصمیم گرفتم در چلسی بمانم فقط به خاطر مورینیو .
    فلورانت مالودا بازیکنی که همین تابستان قرار داد امضا کرد گفت : من بعد از اولین ملاقاتم با مورینیو تصمیم گرفتم به چلسی بپیوندم .
    همچنین گزارشهایی از مهاجم ساحل عاجی منشر شده است که او بسیار ناراحت و عصبانی است که باشگاه ارتباط خود با مورینیو را قطع کرده است و این در حالیست که میلان اعلام کرده علاقه بسیاری به امضای قرارداد با دروگبا و آوردن او سن سیروست .
    و مایکل اسین که توسط مورینیو در آگوست 2005 به چلسی آورده شده بود هم اعلام کرده هیچ مسیر روشی از آینده خود را در چلسی نمی بیند همچنین بی بی سی اسپورت اعلام کرد هافبک پر قدرت 24 ساله ، او در انگلستان و لیگ برتر و در کنار مورینیو رضایت کامل داشت و بعد جدایی مورینیو ممکن است او هم از تیم جدا شود .
    پائولو فررا هم وطن و بازیکن ی که همیشه با مورینیو بوده هم باید در مورد آینده خود در چلسی بیشتر فکر کند .
    لمپارد نیز از دیگر بازیکنانی است که هنوز قرارداد جدیدی با چلسی به امضا نرسانده و ممکن است آن هرگز اتفاق نیافتد . و همچنین او را به تیمهای اسپانیایی مرتبط می کنند که خواهان جذب او هستند .
    کاروالیو همچنین گفته بود :
    " برای من هیچ شکی وجود ندارد که مورینیو بهترین مربی دنیاست و من نمی توانم باور کنم ما او را از دست داده ایم .
    " من نمی توانم باور کنم او قبل از اینکه کارش را به پایان برساند چلسی را ترک کرده باشد بدون رسیدن به تمام چیزهایی که می خواست به آنها دست پیدا کند .
    " این اولین بار است که او چنین کاری می کند ! و این واقعا" باید برای او سخت بوده باشد . او عاشق چلسی بود ."

منبع : Goal.com

پروفشنال Undercover-G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض مورینیو به بازیکنان و هواداران : لطفا" دست به طغیان نزنید .

ژوزه مورنیو اعلام کرد بعد از جدایی از چلسی در رضایت به سر می برد . و همچنین از آینده خود گفت . مهمتر از همه اینکه از هواداران و بازیکنان خواست به خاطر جدایش دست به شورش و اغتشاش نزنند .
    او که با تلویزیون پرتقال صحبت می کرد گفت : " من خوبم ، چه در شرایط حرفه ای و چه در شرایط شخصی من خوبم .
    " من از این اینکه چلسی را ترک کردم خوشحالم و من از چیزی که در چلسی توانستم به آن دست یابم بسیار خوشحالم . نه فقط به خاطر نتایج به دست آمده بلکه به خاطر کاری که انجام دادم .
    او با قیافه ای به دور از غرور و تکبر به هوادارن اصرار کرد زندگی را برای مربی جانشین او ( گرانت ) سخت نکنند .
    او همچنین از بازیکنان در خواست های داشت . بعضی از بازیکنان که تهدید به ترک چلسی کرده اند برای اینکه به او وفادار بمانند .
    مرد پرتقالی اظهار کرد : " من نمی خواهم اگر آنها نتیجه بدی در آینده گرفتند هواداران نامم را شعار دهند .
    " من نمی خواهم بازیکنان تهدید به ترک باشگاه کنند برای اینکه من دیگر باشگاه را ترک کرده ام . من هیچ گونه اغتشاش یا اعتراضی در هیچ موردی نمی خواهم .
    به نگاه به آینده او هم اکنون هیچ شغلی در پرتقال ندارد ولی تاکید کرد دوست دارد به زودی مربی گری را از سر بگیرد .
    " من نمی خواهم در پرتقال مربی گری کنم همچنین نمی خواهم تا چند سال دیگر مربی گری تیم پرتقال را بر عهده بگیرم . او گفت : " فکر می کنم زمانی به مربی گری در انگلیس باز خواهم گشت .

منبع : Goal.com

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ببینید خوزه عجب آدم خوبیه که با وجودی که اونو با کودتا از چلسی بیرون کردند باز هم هیچی نمیگه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Majid_17_206's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Khorasan

پيش فرض

[quote=Undercover-G;1619666]

تو رو خدا دیگه عکس این گرانت لعنتی رو نزارید با این تیپ مسخرش چون حالم ازش بهم میخوره

اگه نباشه جاش خالی می مونه persianastronomy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

1

ببینید خوزه عجب آدم خوبیه که با وجودی که اونو با کودتا از چلسی بیرون کردند باز هم هیچی نمیگه
    آدمهای بزرگ در اینگونه شرایطه که خودشنو رو ثابت می کنن

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

پيش فرض

[quote=Majid_17_206;1621895]

تو رو خدا دیگه عکس این گرانت لعنتی رو نزارید با این تیپ مسخرش چون حالم ازش بهم میخوره
    مجید جان به این تاپیک خوش اومدی :

حتی اگه ما هم عکسشو نذاریم از این به بعد تو بازیهای چلسی باید چهره ی منفورشو تحمل کنی ( اونم در جای مرد بزرگی مثل مورینیو )

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

9

یک ساعت دیگه چلسی بازی داره اونم با شیاطین سرخ هنوز تصمیم نگرفتم بازی رو ببینم یا نه !

حالا ما هواداریم این حالو داریم ، ببینید اون بازیکنا باید با چه حالی 90 دقیقه مقابل این عوضیا بازی کنن

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

ایشالا به زودی گورشو گم می کنه و یه مربی ای میاد که بتونیم تحملش کنیم

تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

بچه ها بازی با تاخیر پخش می شه یعنی الان داره انجام میشه ولی اگه نمیخوای ببینی برو تو سایت livescore.com
    نتیجه لایو رو ببین

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - پشت سیستم

9

بچه ها بازی با تاخیر پخش می شه یعنی الان داره انجام میشه ولی اگه نمیخوای ببینی برو تو سایت livescore.com
    نتیجه لایو رو ببین
    مرسی رفتم .

45'[1 - 0]C.A. Tevez
    Last edited by persianastronomy; 23-09-2007 at 19:23.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •