موقع فیلمبرداری تصویرش تیکه تیکس پیوسته نیست.مال شما پیوستس؟
موقع فیلمبرداری تصویرش تیکه تیکس پیوسته نیست.مال شما پیوستس؟
با سلام دوستان لطف کنيد و يه نرم افزار براي قفل کردن Sms ها و پوشه ها که نيازي با ساين نداشته باشه و راحت نصب بشه بزاريد براي دانلودچند تا دانلود کردم ولي پسورد و سريال ميخواستن که من نداشتم با تشکر
______
دوست من هنوز خدا رو شکر برای این سیستم عامل (symbian9.1 ) ویروسی ساخته نشده که احتیاجی به آنتی ویروس داشته باشی ...
دوستان دقت کنند که ورژن سیستم عامل گوشی 6120 سیمبین 9.2 است نه 9.1
البته هنوز برای 9.2 ویروسی نوشته نشده پس احتیاجی به آنتی ویروس نیست
همچنین دوستانی که نمی توانند فایلهای SIS نصب کنند دقت کنند که ورژن فایلها باید جدید و مطابق با سیمبین 9.2 باشد ( که تعداد کمی از گوشی ها از این سیستم عامل برخوردارند مانند : N95 و 5700 و N82 و گوشی های جدید دیگر ...) و برنامه هایی که مربوط به ورژن 9.1 است ممکن است برروی گوشی جواب بدهد. و ممکن هم هست که جواب ندهد.
بنابراین برنامه های SiS که برای گوشی N73 نوشته شده که در بازار زیاد هم هست چون N73 ورژن 9.1 است دلیلی ندارد که برروی 6120 هم جواب بدهد و اگر برنامه جواب داد عجیب است نه وقتی جواب نداد!!!!
در ضمن کیفیت فیلم برداری 6120 نسبت به دوربینی که دارد بسیار مناسب است و علت آن هم به نظر من داشتن CPU با سرعت بالاست چون عاملی که در فیلم برداری موثر است دریافت اطلاعات فیلم فشرده سازی آن و ذخیره آن به صورت سریع است و اگر سرعت پردازش ما بالا باشد می توانیم کیفیت بالاتری را داشته باشیم
و همانطور که می دانید CPU گوشی 6120 از سریع ترین CPUها است
قیمت این گوشی در شیراز قبل از عید 215000 بود ولی الان با توجه به چک کردن دوباره سریال توسط مخابرات قیمتها بالا رفته.
مشکی : 235 تومن سفید : 250 تومن
دوستان من رو درک کنید به این نرم افزار نیاز دارم
ببخشید من تازه اومدم به چه نرم افزاری احتیاج دارین ..؟
سلام دوستان عزیز من اصلا از صداش رازی نیستم خدایش خیلی کمه من 200 تومان خریدم با رم 256 مشکی
مجارستان یک اداپتور یک هدفون خیلی کشمشی داره اصلا صدا نداره ولی سرعتش خیلی جالبه دوربینش خوبه
باطریش خوبه کوچکه کم وزنه من بخدا تا 2 روز پیش 5700 داشتم اونو دادم به پدرم من هم این رو خریدم ولی خیلی چیز های 5700 بهتر از اینه مثلا موزیک پلایر این ازش خوشم نمی اد صداش مشکله مانیتورش هم کوچک هست نسبت به قیمت ولی بلخره با حال نسبت به قیمتش
کابل کامپیوتر هم همراه نداشت سی دی هم نداره
با تشکر
ببخشید بچه ها این چه نوع برنامه هی رو میخوره چه ورژنی چه سری
من هم یک مشکل دارم بعضی وقت ها یک دفعه رم غیر فعال میشه یعنی میگه رم خارج شد البته من کارخانه ای فارسی هست چکار کنم چرا اینجوری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)